Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy będzie się bronił przecież , kto jak chce to tak wybiera , jeden kupi od kamieniarza a drugi od costello - proste , a jakieś kłótnie nie wiele pomogą ..

Opublikowano

każdy będzie się bronił przecież , kto jak chce to tak wybiera , jeden kupi od kamieniarza a drugi od costello - proste , a jakieś kłótnie nie wiele pomogą ..

Tylko ja mam go o co oskarżać, a on mnie nie.

Opublikowano

Kupiłem u costello Pbdo-Bota polatałem pół roku i po licencji wgl nie moge sie na forum lognąć ... Mogę coś z tym zrobić ?

Skontaktuj się ze mną albo z nim.

Opublikowano

Gdzie mam tak napisane? :|

BARDZO DŁUGI I NIEEFEKTOWNY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM. BARDZO NIE POLECAM KUPNA ,W AUKCJACH PISZE ŻE JEST 20H ONLINE , KAŻDY POTRAFI USTAWIĆ STATUS "ZARAZ WRACAM" I WIECZNIE BYĆ NIEDOSTĘPNYM.KŁAMSTWO I NACIĄGANIE. PODZIĘKUJĘ ZA TAKIE ZAKUPY.

To nauczyłeś się czegoś i zedytowałeś aukcje na allegro

sygnacu.jpg

Opublikowano

Skoro macie dowody to dlaczego nadal widnieje na liście dealerów na dodatek z oceną 10/10?

Ivan tylko dodaje do listy zobacz jest kilka dealerów z 10/10 a np strony nie opłacone itd.

Ivan wie o całej już sytuacji . Kwestia Godzin .

Weź się uspokój dzieciaku.... Ivan wie o całej sytuacji, buhahah :D Myślisz, że Ivana obchodzi co my robimy ? Dla niego liczy się tylko kasa -.- Już mnie wkurwiasz masz się za wielce pana mówisz o jakiś kbotach dla resselerów tylko ani ja ani kamyk ani costello nic o nich nie wiemy -.- Jakieś informacje z chmurki wzięte...

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

;) Widocznie niektórzy nie zostali dokładnie sprawdzeni ?

I ma to głęboko w du**e..

Dla niego liczy sie tylko kasa :)

Rusek chciales zablysnac ze pukacz straci status resellera? Nie udalo ci sie :)

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Ivan tylko dodaje do listy zobacz jest kilka dealerów z 10/10 a np strony nie opłacone itd.

Weź się uspokój dzieciaku.... Ivan wie o całej sytuacji, buhahah :D Myślisz, że Ivana obchodzi co my robimy ? Dla niego liczy się tylko kasa -.- Już mnie wkurwiasz masz się za wielce pana mówisz o jakiś kbotach dla resselerów tylko ani ja ani kamyk ani costello nic o nich nie wiemy -.- Jakieś informacje z chmurki wzięte...

\

ty się pilnuj ;) I nie obrażaj Ivana .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

\

sam się pilnuj, gdzie go obraziłem ?? :D hahaha napisałem prawdę to od razu edit post ?? :D

A i Ivan sprawdza tylko stan konta a nie ludzi :D

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

\

Dzięki takim ludziom to forum ma taką opinię jaką ma.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Widzę że ten temat Nie ma sensu . Jedynie Spam spam spam , To co zrobią z tym , to zrobią , trudno się mówi .

Uuuuu skończyły ci się argumenty bo ivan cię wyśmiał ?

Bidulek :)

No rzeczywiście.. spamujesz :)

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Ja kupowałem kilka razy u costella i kilka razy u kamieniarza , żadnych problemów nie było ani tu ani tu , to co jest w tym temacie to porachunki czysto biznesowe , kamieniarz wykorzystujesz sytuację i chcesz go pozbawić dorobku , sam jednocześnie zyskując , ale po co ?

Owszem dowody masz , ale zamiast zatrzymać je dla siebie , to wykorzystujesz przeciwko niemu , żeby nie było nie opowiadam się po żadnej ze stron , robicie w tym samym i nie widzę powodu do sporów .

Wszyscy dobrze wiemy że nikt nie jest święty , a w dzisiejszym świecie rządzi pieniądz , więc każdemu się zdarzy przyciąc w chuja by mieć więcej :) uważam że temat nie potrzebny w zupełności , zamiast się produkować, kłócić , oczerniać nawzajem , proponuje byście się napili wódki i pogodzili :)

Serdeczne Pozdrowienia :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Costello przynajmniej robi promcje nie to co kamieniarz. 60 zl u costella 40!

No wiesz promocję można też robić wtedy kiedy krucho z klientami :)xD i chce się zachęcić do kupna :)

A że kamieniarz nie zmienia cen więc klientów musi mieć :>

Opublikowano

Ja kupowałem kilka razy u costella i kilka razy u kamieniarza , żadnych problemów nie było ani tu ani tu , to co jest w tym temacie to porachunki czysto biznesowe , kamieniarz wykorzystujesz sytuację i chcesz go pozbawić dorobku , sam jednocześnie zyskując , ale po co ?

Owszem dowody masz , ale zamiast zatrzymać je dla siebie , to wykorzystujesz przeciwko niemu , żeby nie było nie opowiadam się po żadnej ze stron , robicie w tym samym i nie widzę powodu do sporów .

Wszyscy dobrze wiemy że nikt nie jest święty , a w dzisiejszym świecie rządzi pieniądz , więc każdemu się zdarzy przyciąc w chuja by mieć więcej :) uważam że temat nie potrzebny w zupełności , zamiast się produkować, kłócić , oczerniać nawzajem , proponuje byście się napili wódki i pogodzili :)

Serdeczne Pozdrowienia :)

On to nie robi żeby dostać więcej klientów bo i tak ma ich pewnie dużo, on to robi dla tych co chcą kupić kbota u sprawdzonych reselerów który ich nie oszuka :)

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

On to nie robi żeby dostać więcej klientów bo i tak ma ich pewnie dużo, on to robi dla tych co chcą kupić kbota u sprawdzonych reselerów który ich nie oszuka :)

No zgadzam się owszem :)

Ale ja jakoś kupiłem u costella 2 licencję kbota nogg i dwie z gg i problemu nie było , więc osoby oszukane przez niego to pojedyncze przypadki , mieli pecha i tyle :) a co do kamieniarza nigdy "jeszcze" problemu nie miałem :)xD ale jeśli chodzi o transakcje i pewność kamieniarz lepszy , ale dogadać się z nim i znaleźć przy komputerze ciężko jest :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...