Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KAMIENIARZ to oszust oszukał mnie na kupnie KBOT`a no GG 2 miesiace temu i kilka dni temu mojego kolegi!

OOoo coś nowego , a masz jakieś konkretne dowody ? Co kolwiek potwierdzające oskarżenia ? Chętnie bym zobaczył i przekonał się o jego nieskazitelności xD:)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro macie dowody to dlaczego nadal widnieje na liście dealerów na dodatek z oceną 10/10?

Pisałem do Ivana ale on raczej nic z tym nie zrobi. W końcu w takim interesie najważniejsze dla niego jest, że dostaje pieniądze za licencje.

Ja kupowałem kilka razy u costella i kilka razy u kamieniarza , żadnych problemów nie było ani tu ani tu , to co jest w tym temacie to porachunki czysto biznesowe , kamieniarz wykorzystujesz sytuację i chcesz go pozbawić dorobku , sam jednocześnie zyskując , ale po co ?

Owszem dowody masz , ale zamiast zatrzymać je dla siebie , to wykorzystujesz przeciwko niemu , żeby nie było nie opowiadam się po żadnej ze stron , robicie w tym samym i nie widzę powodu do sporów .

Wszyscy dobrze wiemy że nikt nie jest święty , a w dzisiejszym świecie rządzi pieniądz , więc każdemu się zdarzy przyciąc w chuja by mieć więcej :) uważam że temat nie potrzebny w zupełności , zamiast się produkować, kłócić , oczerniać nawzajem , proponuje byście się napili wódki i pogodzili :)

Serdeczne Pozdrowienia :)

No to mnie wysłuchaj najpierw. Napisałem w pierwszym poście, że chciałem z nim na ten temat pogadać na spokojnie ale on po prostu nie chciał. Więc co mi zostało? Napisać tutaj. Sam tego chciał to to dostał.

Costello przynajmniej robi promcje nie to co kamieniarz. 60 zl u costella 40!

U mnie 60? To widzę daaaawno na mojej stronie nie byłeś. A poczekaj jeszcze na grudzień to zobaczysz jakie ceny będą :)

On to nie robi żeby dostać więcej klientów bo i tak ma ich pewnie dużo, on to robi dla tych co chcą kupić kbota u sprawdzonych reselerów który ich nie oszuka :)

Właściwie to masz rację. Przekierowując ich do mnie będą przynajmniej pewni, że nie zostaną oszukani.

KAMIENIARZ to oszust oszukał mnie na kupnie KBOT`a no GG 2 miesiace temu i kilka dni temu mojego kolegi!

Napisałem na gg bo chętnie się dowiem o co chodzi.

Opublikowano

Ty Kamieniarz to jednak szuja jesteś do potęgi. Wykorzystałeś moją niewiedzę, do swoich prywatnych rozgrywek. Przegiąłeś. Właśnie sprawdziłem Costello co prawda zablokował gg ale licencje przydzielił jak napisał w 20 minut, chyba ślepy byłeś jak sprawdzałeś.link- http://kbot.com.pl/media/kunena/attachments/43/licencja.JPG . Poza tym zaczynam rozumieć co miał na myśli mówiąc, że jak przydzieli teraz licencje to pieniądze pójdą do ruskich i nie odzyskam ich już. Jeśli PBDO-BOT nie ruszy to pieniądze w błoto. Nieźle to sobie wykombinowałeś. Mój błąd, że ciebie posłuchałem. Teraz tylko pozostaje się modlić czy będzie działać PBDO-BOT. Cały ten Twój temat to jedna wielka żenada.

Opublikowano

Kamyk modliłeś się o mnie więc jestem (: jutro od godziny 8 rano strona pukacza i costelo przestaje istnieć (: pozdrawiam ???

Opublikowano

tylko masz napisane 20h online :D to nie rób ludzi w chuja tylko napisz 20min a nie 20h -.-:D

kurwa idioto nie o takie liczby tu chodzi...

nie będzie chyba specjalnie zapierdalał na kompie cał dzień i czekał na klienta, też kamieniarz ma swoje życie i niech z niego korzysta,

a jak ktoś chce kupić jakiegoś bota, to przecież wiadomości nie znikają, będzie to kurwa odpisze i koniec. a wy nie zadowolenie bo musicie czekać pierdolone 15 min, tylko możę być tak, że w jednej chwili ma powiedzmy 5 klientów, a to w 2 min nie pójdzie wszystko po kolei, więc o tą sprawę akurat do kamyka nie możecie mieć pretensji.

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Kamyk modliłeś się o mnie więc jestem (: jutro od godziny 8 rano strona pukacza i costelo przestaje istnieć (: pozdrawiam ???

Dobra, widzę że jest gorzej niż było czas opuścić to forum. Kiedyś zapewne wbije ale to potrwa.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

1. jest 8 moja strona stoi (costello też)

2. Jeśli jesteś tym za kogo się podajesz to życzę powodzenia z moją stroną :D zddosuj sobie domenę c0.pl :) good luck :D

3. Weź się nie ośmieszaj

4. Kolejny z lizodupów kamyka -.-

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

2. Jeśli jesteś tym za kogo się podajesz to życzę powodzenia z moją stroną :D zddosuj sobie domenę c0.pl :) good luck :D

3. Weź się nie ośmieszaj

strona costela nie stoi już (: i jest godzina 7:52 mam jeszcze 8 długich minut by wyłożyć twoją stronę (: ps daj linka do strony synek bo znaleźć nie mogę

i synu nawet cba ci nie pomogło <3!

Opublikowano

3. Weź się nie ośmieszaj

zobaczymy pozniej kogo strona stanie bo napewno nie costella kamieniarz tobie stanie strona 24/24
Opublikowano

zobaczymy pozniej kogo strona stanie bo napewno nie costella kamieniarz tobie stanie strona 24/24

grozisz czy obiecujesz? (: stanie strona kamyka to staną boty wszystkie znów chcesz powtórkę z rozrywki?? bardzo proszę bo mi na tym shicie nie zależy :F już widzę twój face gdy nagle padną boty bo jakiś gówniarz udaje kozaka i mówi że stronę kamyka wyłączy nie zapominaj synek że jeszcze jestem ja ^^ i stoję za plecami kamyka a mnie bardziej się obawiaj niż kamyka ^^ taka rada na przyszłość

Opublikowano

Ty Kamieniarz to jednak szuja jesteś do potęgi. Wykorzystałeś moją niewiedzę, do swoich prywatnych rozgrywek. Przegiąłeś. Właśnie sprawdziłem Costello co prawda zablokował gg ale licencje przydzielił jak napisał w 20 minut, chyba ślepy byłeś jak sprawdzałeś.link- http://kbot.com.pl/m...43/licencja.JPG . Poza tym zaczynam rozumieć co miał na myśli mówiąc, że jak przydzieli teraz licencje to pieniądze pójdą do ruskich i nie odzyskam ich już. Jeśli PBDO-BOT nie ruszy to pieniądze w błoto. Nieźle to sobie wykombinowałeś. Mój błąd, że ciebie posłuchałem. Teraz tylko pozostaje się modlić czy będzie działać PBDO-BOT. Cały ten Twój temat to jedna wielka żenada.

Przecież napisałem, że dopiero dzięki mojej interwencji sprawa ruszyła do przodu (bo przecież costello cie na gg zablokował) i licencję dostałeś. Następnym razem czytaj całość a nie po łebkach.

I kasa nie idzie do żadnych "ruskich" bo takowych w v5dev nie ma

Nie modliłem się ale jestem zdziwiony, że się pojawiłeś :D

Opublikowano

grozisz czy obiecujesz? (: stanie strona kamyka to staną boty wszystkie znów chcesz powtórkę z rozrywki?? bardzo proszę bo mi na tym shicie nie zależy :F już widzę twój face gdy nagle padną boty bo jakiś gówniarz udaje kozaka i mówi że stronę kamyka wyłączy nie zapominaj synek że jeszcze jestem ja ^^ i stoję za plecami kamyka a mnie bardziej się obawiaj niż kamyka ^^ taka rada na przyszłość

stanie strona stana boty smieszn jestes :)
Opublikowano

Przecież napisałem, że dopiero dzięki mojej interwencji sprawa ruszyła do przodu (bo przecież costello cie na gg zablokował) i licencję dostałeś. Następnym razem czytaj całość a nie po łebkach.

I kasa nie idzie do żadnych "ruskich" bo takowych w v5dev nie ma

Nie modliłem się ale jestem zdziwiony, że się pojawiłeś :D

skończ pierdzielić głupoty :F ja wszystko słyszę! a wczoraj słyszałem jak klęczysz i modlisz się bym zesłał grom z jasnego nieba na tych cwelusów :D więc chciałeś to masz :D jak nie ujrzę przeprosin od costello do kamyka strony będą leżeć psy jebane ! enjoy fucking morons! fuck yeah <3 ??? rlz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

kurwa idioto nie o takie liczby tu chodzi...

nie będzie chyba specjalnie zapierdalał na kompie cał dzień i czekał na klienta, też kamieniarz ma swoje życie i niech z niego korzysta,

a jak ktoś chce kupić jakiegoś bota, to przecież wiadomości nie znikają, będzie to kurwa odpisze i koniec. a wy nie zadowolenie bo musicie czekać pierdolone 15 min, tylko możę być tak, że w jednej chwili ma powiedzmy 5 klientów, a to w 2 min nie pójdzie wszystko po kolei, więc o tą sprawę akurat do kamyka nie możecie mieć pretensji.

nie wyprówaj żył sobie napinaczu... Klient płaci klient wymaga a nie ja bede czekał łaskawie na kogos komu zapłaciłem za usługe... Nie ogrania ludzi to niech chociaż napisze ze przeprasza ale ma teraz duzo spraw i mniej wiecej przewidywany czas załatwienia a nie ja czekałem kilka godzin a nie kurwa 15min az odpisze łaskawie i to jedno słowo potem dwa dni nic i sie musialem wkurwiac bo myslalem ze mnie w bambuko zrobil... Więc skoncz go bronic jak mamusia. Nie mowie ze jest oszutem bo mnie nie oszukał Tylko chodzi o to ze albo on jest dla klienta (jak byc powinno) albo ma w dupie klientow i ich nie szanuje. Pozdrawiam Bart

Opublikowano

Poszło kilka blokad za obrazy.

Jeżeli w temacie nadal pojawią się jakieś idiotyczne groźby, czy całkiem będzie zbaczał z tematu to po prostu autorów postów odpowiednio nagrodzimy, a temacik zamkniemy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ja pitole macie problem to rozwiązujcie go między sobą. Ja kupywałem u costello bo Kamieniarz nigdy mi nie odpisywał.... Wszystko było ok.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Najlepiej zeby w dilerach było tylko tak:

Kamyk

Pukacz

I Ivan --> i jego ta ekipka czyli tych 2 jeszcze innych i juz..

Obydwaj , polscy nie oszukują da sie u nich kupic...

Opublikowano

Po jakiej twojej interwencji. Przypisujesz sobie coś co nie miało miejsca. Gdzie ta interwencja na forum PBDO-BOT nic nie ma. Kręcisz od początku. Weż się nie ośmieszaj.

Opublikowano

i w tym momęcie maxxiku potwierdziłeś, że jesteś przydupasem kamyka to raz a dwa brawo udało Ci się zddosować stronę... tylko nie wiem po co ci to skoro ddosy to typowe ataki krakerskie a nie wiem byś chciał wyciągnąć z mojego ftp. no i po trzecie trzeba było obalić całe cba aby moja strona padła ?? Mądrze, mądrze...

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Ty Kamieniarz to jednak szuja jesteś do potęgi. Wykorzystałeś moją niewiedzę, do swoich prywatnych rozgrywek. Przegiąłeś. Właśnie sprawdziłem Costello co prawda zablokował gg ale licencje przydzielił jak napisał w 20 minut, chyba ślepy byłeś jak sprawdzałeś.link- http://kbot.com.pl/m...43/licencja.JPG . Poza tym zaczynam rozumieć co miał na myśli mówiąc, że jak przydzieli teraz licencje to pieniądze pójdą do ruskich i nie odzyskam ich już. Jeśli PBDO-BOT nie ruszy to pieniądze w błoto. Nieźle to sobie wykombinowałeś. Mój błąd, że ciebie posłuchałem. Teraz tylko pozostaje się modlić czy będzie działać PBDO-BOT. Cały ten Twój temat to jedna wielka żenada.

Skąd wiesz że to nie cosstelu czy jak tam jest nie oszukał :) dowód : http://oi49.tinypic.com/2ikuuqc.jpg

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Nie ma to jak chwalić się DDoS'em na stronie postawionej na cba.pl Brawo!

Kolego xbots123 czy jak Ty się wabisz. Ja tylko kulturalnie ostrzegam. Jeśli strona Costello przestanie funkcjonować - choćby na chwilę - to strona szanownego Pana wiecznie na gg kamieniarza przestanie istnieć. Wszystko. Cały FTP, wszystkie bazy - nie zostanie nic. Może nawet zabawię się w zbannowanie domeny w google. Takie małe ostrzeżenie.

Co do Kamieniarza - jeśli ktoś tu jest oszustem, to tylko Ty.

Pamiętam jak kilka miesięcy temu kupiłem u Ciebie przeniesienie licencji - no i czekałem i czekałem aż książę raczy odpisać. Doczekałem się dnia następnego - więc po co w opisie GG miałeś "dostępny 20h/doba (przepraszam za brak screena ale nie zajmuję się takimi głupotami).

Kamieniarz - jeśli chcesz wojny, będziesz ją miał. Mam dużo naprawdę potężnych znajomych w polskim i zagranicznym podziemiu internetowym - i na pewno bardziej utalentowanych niż Twoj kolega xbots123, który wypowiada się jak 7letnie dziecko z ADHD, który "zhakował stronę Dedeosem".

Uważam, że Costello jest najlepszym resellerem botów do Darkorbit w Polsce - i zdania nie zmienię. Kiedy mam sprawę do niego, prośbę czy cokolwiek - zawsze odpisze (jeśli oczywiście jest dostępny, co z reguły zdarza się przez większość czasu, a max. czas odpowiedzi to 15 minut).

Uważacie, że Costello sfabrykował te rozmowy na forum, o którym jest mowa w pierwszym wątku? A skąd pewność, że to kamieniarz nie sfabrykował dowodów? Tego możemy się dowiedzieć tylko od nich. W każdym razie - nigdy na Costello się nie zawiodłem.

I teraz parę słów do administracji i moderatorów - nie grożę, tylko uprzejmie informuję. Robię to publicznie, tutaj na forum, żeby kamieniarz nie wykorzystał jakiejś głupiej rozmowy na gg do własnych celów. Informuję więc tylko, że jeśli kamieniarz i jego przydupas podejmą jakieś kroki które zaszkodzą Costello - wtedy ja zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby zaszkodzić im.

Jeszcze jedno xbots123 - naprawdę Twoja wiedza jest ogromna, jeśli uważasz, że gdy zablokujesz stronę resellera, to boty kupione od niego nie będą działać. Jesteś taki głupi, czy masz w tym jakiś inny cel?

Pozdro.

Opublikowano

Proszę Coming'a o zamknięcie tematu . IVAN właśnie zajmuje się tą sytuacją i Powiedział że tak jej nie zostawi .

PS: ten co napisał że mnie niby wyśmiał Ivan to niech się puknie w główeczkę bo mało o mnie wie

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Po jakiej twojej interwencji. Przypisujesz sobie coś co nie miało miejsca. Gdzie ta interwencja na forum PBDO-BOT nic nie ma. Kręcisz od początku. Weż się nie ośmieszaj.

Ciekawe co cie skłoniło do tak nagłej zmiany zdania co do costello. Czyżby ci zagroził, że odbierze ci licencję? Bo jak już mówiłem on nie ma takiej możliwości. I przestań tutaj wypisywać takie bzdury szczególnie po tym co do mnie na gg pisałeś: SCREEN1, SCREEN2, SCREEN3, SCREEN4. Więc o co ci teraz chodzi? Jest ciebie dwóch, czy jak?

Nie ma to jak chwalić się DDoS'em na stronie postawionej na cba.pl Brawo!

Kolego xbots123 czy jak Ty się wabisz. Ja tylko kulturalnie ostrzegam. Jeśli strona Costello przestanie funkcjonować - choćby na chwilę - to strona szanownego Pana wiecznie na gg kamieniarza przestanie istnieć. Wszystko. Cały FTP, wszystkie bazy - nie zostanie nic. Może nawet zabawię się w zbannowanie domeny w google. Takie małe ostrzeżenie.

Co do Kamieniarza - jeśli ktoś tu jest oszustem, to tylko Ty.

Pamiętam jak kilka miesięcy temu kupiłem u Ciebie przeniesienie licencji - no i czekałem i czekałem aż książę raczy odpisać. Doczekałem się dnia następnego - więc po co w opisie GG miałeś "dostępny 20h/doba (przepraszam za brak screena ale nie zajmuję się takimi głupotami).

Kamieniarz - jeśli chcesz wojny, będziesz ją miał. Mam dużo naprawdę potężnych znajomych w polskim i zagranicznym podziemiu internetowym - i na pewno bardziej utalentowanych niż Twoj kolega xbots123, który wypowiada się jak 7letnie dziecko z ADHD, który "zhakował stronę Dedeosem".

Uważam, że Costello jest najlepszym resellerem botów do Darkorbit w Polsce - i zdania nie zmienię. Kiedy mam sprawę do niego, prośbę czy cokolwiek - zawsze odpisze (jeśli oczywiście jest dostępny, co z reguły zdarza się przez większość czasu, a max. czas odpowiedzi to 15 minut).

Uważacie, że Costello sfabrykował te rozmowy na forum, o którym jest mowa w pierwszym wątku? A skąd pewność, że to kamieniarz nie sfabrykował dowodów? Tego możemy się dowiedzieć tylko od nich. W każdym razie - nigdy na Costello się nie zawiodłem.

I teraz parę słów do administracji i moderatorów - nie grożę, tylko uprzejmie informuję. Robię to publicznie, tutaj na forum, żeby kamieniarz nie wykorzystał jakiejś głupiej rozmowy na gg do własnych celów. Informuję więc tylko, że jeśli kamieniarz i jego przydupas podejmą jakieś kroki które zaszkodzą Costello - wtedy ja zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby zaszkodzić im.

Jeszcze jedno xbots123 - naprawdę Twoja wiedza jest ogromna, jeśli uważasz, że gdy zablokujesz stronę resellera, to boty kupione od niego nie będą działać. Jesteś taki głupi, czy masz w tym jakiś inny cel?

Pozdro.

Skoro coś na mnie masz to czekam na DOWODY, a nie puste słowa. Moje dowody są poparte LINKAMI i screenami z rozmów, co daje im wiarygodność. Chcesz przez teamviewer zobaczyć te rozmowy? Nie ma problemu :)

A co do ddosów to nie mam z tym nic wspolnego, więc nie wiem o co ci chodzi z 'niszczeniem' mojej strony.

Potężni znajomi... pięknie to brzmi. A kim w ogóle jesteś, że uważasz sięza tak potężnego?

Proszę Coming'a o zamknięcie tematu . IVAN właśnie zajmuje się tą sytuacją i Powiedział że tak jej nie zostawi .

PS: ten co napisał że mnie niby wyśmiał Ivan to niech się puknie w główeczkę bo mało o mnie wie

Jeszcze nie pora na zamknięcie :)

Opublikowano

Ciekawe co cie skłoniło do tak nagłej zmiany zdania co do costello. Czyżby ci zagroził, że odbierze ci licencję? Bo jak już mówiłem on nie ma takiej możliwości. I przestań tutaj wypisywać takie bzdury szczególnie po tym co do mnie na gg pisałeś: SCREEN1, SCREEN2, SCREEN3, SCREEN4. Więc o co ci teraz chodzi? Jest ciebie dwóch, czy jak?

No nie wiem czy nie ma mozliwosci odebrania licencji bo jak ja kupowalem to dal mi najpierw ibota a po paru minutach zmienil mi licencje na kbota

Opublikowano

hmm kamyk dostałem info (nie wiem czy pewnie źródło czy nie), że maxxik chwalił się, że przyszedłeś na kolanach do niego żeby zniszczył costello i przy okazji mnie :D

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...