Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Costello oszust - niezbite dowody

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe , że każdy kto piszę , że kamieniarz jest oszutem ma mało postów , tak jakby KTOŚ stworzył te konta tylko po to , żeby oczernić kamyka , hmmm ciekawe kto to ;)

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam jesteś podrobiony, Z tego co widze kamienarz tez nia żadnego filmiku tylko jakieś bzdety. Gadałem dzisiaj z Costello i ma nie tylko dowody na oszustwa klientów ale także na oszustwa podatkowe kamieniarza i niedługo je opublikuje.

Oszustwa podatkowe? Hahaha to żeby miał takie dane musiałby pracować w skarbówce :) Gratulacje dla niego :)

Aha i jak co to ja mam w tej sprawie coś na niego bo sam mi pisał, że całą działalność ma zapisaną na kogoś innego, żeby problemów sobie nie robić. Zaraz to znajdę w archiwum.

A teraz coś na dobry początek: Rozmowa z Dozerem

Opublikowano

Widze, ze ten temat ciagnie sie jak srajtasma... Tak wiec, zaden z Panow, ani Costello ani Kamieniarz nie sa swieci. Temat jak dla mnie zbedny, istnieje tylko po to aby oczerniac innych (moze by tak spojrzec na siebie, chyba, ze strach na to nie pozwala). Do Kamyka. Przypomnij sobie co robiles 3 lata temu jak naciagels ludzi na jakies nieistniejace uridium hacki i inne niedzialajce programy, ktore okazywaly sie keyloggerami. Pelno na Ciebie dowodow, wystarczy przeszukac starsze tematy na e**p. I ktos taki jaki Ty smie nazywac siebie uczciwym... Smieczne, obsceniczne i ironiczne. Nie oczerniaj innych, sam nie bedac lepszym od nich. Starasz sie tylko odwrocic uwage od swoich oszustw, pokazujac jaki to jestes wspanialy publikujac jakies badziewne screeny z rozmow gg, ktore nie sa zadnym dowodem. Tylko dzieci sa w stanie w nie uwierzyc. Zeby nie bylo, Costello tez swietoszkiem nie jest. Obaj Panowie sa siebie warci. No, ale jak to w Polsce, kto nie kombinuje ten nie zyje... Tani, nieprzemyslany chwyt marketingowy w wykonaniu Kamyka (cios w jaja? watpie na nim tez sie to odbije).

Pozdrawiam

Szczery i obiektywny

Opublikowano

Widze, ze ten temat ciagnie sie jak srajtasma... Tak wiec, zaden z Panow, ani Costello ani Kamieniarz nie sa swieci. Temat jak dla mnie zbedny, istnieje tylko po to aby oczerniac innych (moze by tak spojrzec na siebie, chyba, ze strach na to nie pozwala). Do Kamyka. Przypomnij sobie co robiles 3 lata temu jak naciagels ludzi na jakies nieistniejace uridium hacki i inne niedzialajce programy, ktore okazywaly sie keyloggerami. Pelno na Ciebie dowodow, wystarczy przeszukac starsze tematy na e**p. I ktos taki jaki Ty smie nazywac siebie uczciwym... Smieczne, obsceniczne i ironiczne. Nie oczerniaj innych, sam nie bedac lepszym od nich. Starasz sie tylko odwrocic uwage od swoich oszustw, pokazujac jaki to jestes wspanialy publikujac jakies badziewne screeny z rozmow gg, ktore nie sa zadnym dowodem. Tylko dzieci sa w stanie w nie uwierzyc. Zeby nie bylo, Costello tez swietoszkiem nie jest. Obaj Panowie sa siebie warci. No, ale jak to w Polsce, kto nie kombinuje ten nie zyje... Tani, nieprzemyslany chwyt marketingowy w wykonaniu Kamyka (cios w jaja? watpie na nim tez sie to odbije).

Pozdrawiam

Szczery i obiektywny

To ja powtórze to po raz SETNY: daj dowody na moje oszustwa. Widzę nie brak tu idiotów, którzy jednie potrafią mówić mówić i mówić ale dowodów nie mieć. Widzę pełno się tutaj porobiło kaczyńskich i macierewiczów. W dodatku nie znam się na keyloggerach bo żaden ze mnie haker.

No i mam coś kolejnego na costello. Kwestia polega na tym, że jak kogoś oszukam to raczej problemem nie jest mnie znaleźć ale jak costello kogoś oszuka to go nie znajdziecie! Spryciarz już dawno się zabezpieczył i sprzedaż prowadzi albo na fałszywe dane albo na dane kogoś innego. Oto dowód z rozmowy z nim z mojego innego gg, bo oczywiście moje główne gg zablokował: SCREEN

I jeszcze taki mały apel do costello: skoro robisz już takie opisy, których treść jest zresztą kopią mojego opisu (nic nowego, że kopiujesz moje treści) to chociaż zarzuć jakieś dowody na swoje kłamstwa :)

Opublikowano

Pozdrawiam

Szczery i obiektywny

Krótko i na temat jestem tego samego zdania B)

Co do tego "ciosu w jaja" ... :huh: ^_^ :P :DxD buhahaha

Opublikowano

Kamieniarz żałosny to jesteś ty... Pokazujesz wszyskie screeny ucięte na którym tylko widać treść rozmowy, ale nie widać najważniejszych żeczy, a mianowicie :

w jakim dniu została wysłana do cb wiadomość i jak dawno temu dany numer został stworzony. Sam też mogą założyć 2 konto i oskarżać 2 osobę.

Czytałem cały ten temat masz może 1-2 dowody co są coś warte, a reszta to za przeproszeniem niewartościowe gów**.

Sam nie raz kupowałem u Costello i nigdy nie miałem jakoś z nim problemu, tak samo jak z Tobą. Ale to co piszesz jest śmiechu warte. Mówisz, żeby każdy pokazał dowody na twoje oszustwa ale nikt ich nie ma bo wątpie żeby ktoś zapisywał takie bzdety na dysku. A ty jakoś dziwnie z dnia na dzień masz nowy dowód przeciwko Costello.

Śmierdzi mi tu zwykłym kłamstwem z twojej strony i to tyle.

pozdrawiam

Opublikowano

Kamieniarz żałosny to jesteś ty... Pokazujesz wszyskie screeny ucięte na którym tylko widać treść rozmowy, ale nie widać najważniejszych żeczy, a mianowicie :

w jakim dniu została wysłana do cb wiadomość i jak dawno temu dany numer został stworzony. Sam też mogą założyć 2 konto i oskarżać 2 osobę.

Czytałem cały ten temat masz może 1-2 dowody co są coś warte, a reszta to za przeproszeniem niewartościowe gów**.

Sam nie raz kupowałem u Costello i nigdy nie miałem jakoś z nim problemu, tak samo jak z Tobą. Ale to co piszesz jest śmiechu warte. Mówisz, żeby każdy pokazał dowody na twoje oszustwa ale nikt ich nie ma bo wątpie żeby ktoś zapisywał takie bzdety na dysku. A ty jakoś dziwnie z dnia na dzień masz nowy dowód przeciwko Costello.

Śmierdzi mi tu zwykłym kłamstwem z twojej strony i to tyle.

pozdrawiam

Po pierwszym zdaniu stwierdziłem, że dalej nie czytam bo widać nie przeczytałeś całego tematu. W każdym screenie z rozmów jest data rozmowy, a jak mi powiesz gdzie sprawdzić ile dane numry gg 'żyją' to chętnie to zrobię.

Jeśli masz coś więcej do powiedzenia to może przeczytaj całość

Opublikowano

kamieniarz przedstaw jakiś dobry dowód a nie zdjęcia, bo moim zdaniem zdjęcia to nie dowód, to samo cosstelo, dajcie jakiś dowód prawdziwy a nie jakieś rozmowy.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

kamieniarz przedstaw jakiś dobry dowód a nie zdjęcia, bo moim zdaniem zdjęcia to nie dowód, to samo cosstelo, dajcie jakiś dowód prawdziwy a nie jakieś rozmowy.

Widzę kolejny, który nie przeczytał całego pierwszego posta... Linków nie widzisz? Może załóż okulary albo po prostu się nie wypowiadaj

Opublikowano

Ty jesteś żałosny Kamieniarz... Costello zawsze wszystko sprzedaje, często ze zniżką. Ty sprzedajesz tylko boty i wspomagacze od 1 do 50zł . Oszukałeś miliony ludzi. Kr nie sprzedajesz, LF4 hack nie działa. Radzę kupować od Costello: www.kbot.com.pl . KAMIENIARZ TO OSZUST!!!

Opublikowano

Ty jesteś żałosny Kamieniarz... Costello zawsze wszystko sprzedaje, często ze zniżką. Ty sprzedajesz tylko boty i wspomagacze od 1 do 50zł . Oszukałeś miliony ludzi. Kr nie sprzedajesz, LF4 hack nie działa. Radzę kupować od Costello: www.kbot.com.pl . KAMIENIARZ TO OSZUST!!!

Pierwszy post -.- wyjdź kurwa .....

Co do tematu : Dobrze że nie kupuję ani u tego ani u tego :) Polecam Bosser'a ;)

Opublikowano

Oj costello znowu się postarałeś :) Widzę metody ze swojego forum przenosisz teraz na mpc. Gratulację

Opublikowano

Kamieniarz skończ już ten cały wątek z oszustwami, bo sam nie jesteś lepszy.

Widać jak wielu ludziom zaszkodziłeś sam, a dalej się bronisz że nie miałeś z tym nic wspólnego.

To samo tyczy się Twoich przekrętów, najpierw pisałeś że nienawidzisz oszustów, a parę postów dalej napisałeś

...

Kwestia polega na tym, że jak kogoś oszukam to raczej problemem nie jest mnie znaleźć ale jak costello kogoś oszuka to go nie znajdziecie!

...

ewidentnie i dobitnie świadczy to o tym, że nadal oszukujesz ludzi. Co innego gdybyś to napisał w czasie przeszłym...

Robisz z siebie ślepego debila, a tu wychodzi na to że jesteś cwanym lisem rzucającym się na każdą jebaną złotówkę, kosztem innych.

Eliminujesz z rynku innych sprzedawców, żeby zgarnąć jak najwięcej klientów dla siebie.

Jakiś czas temu koło wiosny/lata tego roku, polowałeś na moje klany kredkowe, kiedy zaczynałem handlować kredytami na pl1.

Przeszkadzało Ci to że sprzedawałem kredyty znacznie taniej o Ciebie? aż taki chytry jesteś ? Przez Ciebie straciłem kilka klanów kredkowych. Ale odegrałem się, zlikwidowałem Twój klan kredkowy na pl1, heh dziwne że się do tego nie przyznałeś, bo na swoim forum nikomu o tym nie wspomniałeś, podałeś tylko informację że kredyty Ci się wyczerpały xD - LOL

Tak wiele razy gracze piszący do mnie o kredyty żalili mi się że dostawały bany na konta za kupno u Ciebie kredek. Do tego te Twoje ruchy na GG, człowiek do Ciebie piszący, prędzej doczeka się garba niż Ty się odezwiesz - i nie wkręcaj że masz własne życie itp bo każdy ma życie prywatne i nie poświęca 100% czasu na handel, ale po chuj pisałeś na allegro że jesteś dostępny 20h ?

U mnie zawsze była szybka reakcja na klienta oraz szybka wypłata kredytów. Wystarczy popytać ludzi u kogo się lepiej opłaca kupować kredyty u Ciebie czy u mnie :rolleyes:

Ostatnio -JD- gdy upublicznił swój program SHIT, od razu się tym zainteresowałeś i chcesz zająć się sprzedażą tej aplikacji, gdy tylko będzie taka sposobność.

Podsumowując

WPIERDALASZ się wszędzie tam, gdzie można zarobić kosztem innych, choćby po trupach tak bardzo pragniesz pieniędzy.

Opublikowano

Lol kamieniarz to, ze ktoś zrobił konto żeby się wypowiedzieć nie oznacza, że to costello. Masz coś chyba nie tak jeśli wszędzie go widzisz. Radziłbym udać się do specjalisty. Po za tym wszyscy macie coś na punkcie postów, jeśli ktoś z dużą ilością postów napisze, że kamieniarz to oszust to oczywiście uwierzycie?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

[tu było zdjęcie..]

Kamieniarz nawet to trundych spraw poszedł o_O

Za takie coś możesz zostać oskarżony za publikacje czyjegoś nazwiska i zdjęcia bez jego zgody i wiedzy.

Proszę MOD'a o usunięcie..

userbarcopy.png

Opublikowano

(...)

Oszukałeś miliony ludzi.

(...)

Ahahahaha:D

Zacznijmy od tego, że na 99% milion Polaków nie włączyło bota w DO xD

@ topic

Morał jest krótki i niektórym znany, zamiast przez resslera bota kupmy sami!

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

<strzela palcami i zaczyna pisać>

Zaszło to na tyle daleko, że chyba muszę się wypowiedzieć :D

Ciekawe ile osób z tych tutaj co oczernia kamyka jest powyżej 12 roku życia? Nie zdziwię się, że ci co mają od 3-10 postów to właśnie Costello, lub jego lizo dupy. Nie chcę tu teraz bronić kamyka, ale tutaj on daje twarde dowody, czy ci co oczerniają go wstawili choć jednego SS? Costello, raz ci da kbot'a raz nie (bynajmniej tak wnioskuje) Kamieniarz nie tylko chce cię go pozbyć jako konkurenta, ale też jako oszusta. Macie dowód z PBDO. Z tego co wyczytałem, Costello nie jest już resellerem pbdo, a czy na jego forum pisze, że już nim nie jest? ja nic takiego nie wyczytałem.

Zanim zaczniecie oczerniać dalej kamyka, to dajcie jakieś dowody screeny, bądź coś podobnego, a nie bezpodstawne wyssane z palca teksty

Pozdrawiam

Opublikowano

Po pierwsze: Jeśli ktoś zostaje oszukany to w tym momencie nie myśli o tym jak oszusta przyłapać i nie zbiera dowodów w postaci screenów, filmów itp. itd. bo nawet o tym nie pomyśli,

Po drugie: Nawet jeśli ktoś ma dowód w postaci np. screena i jest on wiarygodny i jest prawdziwy, to i tak wielu ludzi może go zakwestionować i powiedzieć że go sfałszował,

WIĘC po kiego chuja Wam dowody ?

skoro każdy głupi potrafi używać painta etc,. by edytować rozmowy na screenie albo coś podobnego.

Nie da się uzbierać przekonujących dowodów na oszustwa costello i kamieniarza...

Lecz wiele osób zostało oszukanych przez obu, a to już nie jest fikcja a rzeczywistość.

Na pewno większość z nas była świadkiem bądź słyszała o oszustwie któregoś z nich, więc nie piszcie, że tylko jeden z nich jest święty.

@Edit

BosserPL

Racja, przecież nie prowadzą żadnego sklepu, działalności gospodarczej itp.,

zresztą sprzedawane przez nich "towary" są nielegalne z punktu widzenia Regulaminu OWH BigPointu. :P

Opublikowano

Co wy wiecie o odprowadzaniu podatków? Kamieniarz odprowadza podatki? hahahahahaha albo costelo czy ktos inny? dobry żart.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...