Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mine Gaming [SURV] 23 SLOTY (NOWY) WBIJAĆ ! MIŁA ATMOSFERA

magik110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMine Gaming SURVDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 46.29.18.100:25600

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 23

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Factions , Chestshop

1337425578-U363900.png

H@- Magik110

1337425590-U363900.png

Miła atmosfera , miła administracja ... Nic tylko wbijać i grać ! Zapraszam

UWAGA ! KONKURS ! NAPISZ W TEMACIE "Ja (NICK) BIORĘ UDZIAŁ W LOSOWANIU VIPA !"

RAZ W TYGODNIU VIP !

RAZ NA MIESIĄC SUPER - VIP

ZAPRASZAM DO BRANIA UDZIAŁU !

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej motywuje to tym:

- Zero lagow

- Odpowiednio dobrane pluginy

- Administracja na poziomie - zawsze pomocna

//MroKxD

Opublikowano

Polecam, serwer bardzo fajny, wciągająca rozgrywka :)

Ja (KnaarPL) BIORĘ UDZIAŁ W LOSOWANIU VIPA !

Opublikowano

Polecam serw super! Jest nawet Magik z pfk (o0), administracja super i gracze też, Polecam!

Ja (Ninta) BIORĘ UDZIAŁ W LOSOWANIU VIPA !

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Ja (ThemisiaxD) Biorę udział w losowaniu.

Na temat serwera:

Plusy:

-miła atmosfera

-survival

-gildie

-jakiś regulamin

minusy:

- nie ktorzy z administracji nie przyjemni

- spawn jest chroniony i prawie nikt nie wychodzi na pvp

- sa komendy

EDIT:

Serwer tak naprawdę dosyć fajny. Lecz admini mają w dupie, że coś obiecali. Czekałam na tą obietnice 4 miesiące kiedy mu przypominiłam wykręcał się i mowił, że ktoś inny powiedział, że ja niby nie chce już tego. A tak nie było. Admin do mnie wycytuje: ,,wkurwiacie mnie''.

Brak kultury. Admin MiniRaizPl (chyba cos takiego ;x ) Nie chciał mi podać link do forum, bo złą napisze opinie! Dostałam bana od niego za to, że napisałam: Da ktoś link do forum? Oczywiście w tym jest obraza! Bo napisał w banu, że obraziłam kogoś i mam się ogarnąć! Serdecznie nie zapraszam na serwa. Magik b. rzadko wbija na serwa a MiniRaiz banuje za nic i się boi złych opinii. NIE POLECAM!

Opublikowano

Serwer nawet OK, nie powiem. Jest to fajny rodzaj spędzenia w Internecie czasu, jednakże ma więcej minusów według mnie.

Magika znam gdzieś od października i no cóż, często nie wchodził, pretensji do Niego nie mam, wiadomo - szkoła. Ale pewien młody admin (którego szanuję jak każdego innego!), mówi, że niedaleko wyspa, a na pytanie, czemu mówi: bo obok jest, sam by zobaczył. To niech sam zobaczy. Niestety istnieją komendy, więc dużo osób nie będzie przychodzić na PVP (doś.z poprzedniego adresu). Admini nie za często wchodzą, najczęstszym moderatorem wtedy był MiniRaizPL, za co Mu gratuluję i to On spełniał obowiązki - banował, pouczał, omińmy różne inne mniej ciekawe rzeczy. Ale wtedy regulamin nie był określony, gracze przezywali niejednokrotnie osoby, które je zabiły, uciekały, oszukiwały. Mam nadzieję, że jeżeli coś się zmieni na lepsze (czyli zorganizowanie jakiegoś dobrego, działającego REGULAMINU) to poprawię opinię. Ale na razie nie mam po co, bo tak jest. Gracze mieli za dużo luzu, za dużo sobie pozwalali, jak i na hacki, jak i na przezwiska. Ale warto spróbować wejść i zobaczyć, to interesujący serwer jeżeli nie patrzeć. Ale jedna uwaga: ADMINI! Gdy nawet ktoś pisze, że raczej nie będzie tu grał, to nie piszcie: Aha, to nQ. To jest niegrzeczne i żałosne, bo nie macie po 9-10 lat. Peace!

PS. Już nowy moderator? No cóż, to Wasza decyzja, jaką chcecie mieć opinie na innych forach. Ale od razu mówię, że dobra nie jest. Buziaczki!

Opublikowano

7Maggie7, dziękuje za tak duża wypowiedź, przepraszam jeśli Cię w grze obraziłęm, bądź uraziłem tą wyspą.

Bądź też słowem "Cześć" gdy mowiłaś że odchodzisz.

Dziękuje za miłe słowa o mnie. Jak i pouczenia co mam w sobie polepszyć.

PS: Postaram się ulepszyć (o wiele) regulamin, oraz banować/kickować graczy którzy regulamin łamią.

------------------------------------------

Zapraszam na serwer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...