Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mysterious island (SURVIVAL+RPG) Dołącz ! Start 29.09.2012 Godz. 20:00

magik110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysterious island ( Tajemnicza wyspa ) jest to server survival w którym są także elementy z RPG. Na przykład:

- Pieniądze za czas gry wypłacamy z bankomatu

- ButtonWarp czyli warpy , które używamy za pomocą guzika

-LWC chyba każdy wie co to; ) Jeśli ktoś nie wie to chodzi o blokowanie skrzyń,drzwi,tabliczek itd.

Gdy zaczniesz grę na Mysterious Island automatycznie otrzymasz ochrone PVP na pełną godzinę , która polega na tym że nikt nie może Ciebie atakować i ty także nie możesz nikogo atakować ! Chodzi głównie o to aby gracze , którzy zaczynają przygode nie byli zabijani od razu po wyjściu ze spawna.Myślę że rozumiecie , a więc dalej !

Może kojarzycie nazwe Craft island? Byłem tam Headadministratorem , czyli twórcą servera wraz z RGMpl , teraz postanowiłem że zrobię server sam bez pomocy innych.

Rozpoczęcie gry:

Swoją przygodę rozpoczynasz na spawnie , który jest miejsciem spotkań nowych graczy jak i tych doświadczonych.Gdy wychodzisz ze spawna nie musisz martwić się że ludzie Cię zabiją ! Przez cała godzinę jesteś chroniony przed atakami graczy , ale ty także nie możesz nikogo atakować !Jeśli już znajdziesz miejsce , w którym zamierzasz się rozbudować , zrób to , lecz koniecznie zabezpiecz swoje skrzynie ! (/cprivate).Niestety terenu nie można zabezpieczać , ale myśle że jeśli jest to survival to i nie powinno się zabezpieczać , ponieważ nada to klimat SURVIVALU !

Start Servera zaplanowany jest na dzień 30 Września o godzinie 15:00 .Przykro mi z tego powodu , lecz sprawy osobiste które zaistniały nie pozoliły dokończyć mapki w tym dniu ... Przepraszam i zapraszam na jutro o godzinie 15:00

Poszukiwane osoby:

- Trzech moderatorów

- Dwóch administratorów

- Jeden Webmaster ( osoba znająca się na stronach www itp )

Na webmastera pisać mi na MPCforum na PW ! ! // Na webmastera nieaktualne

Jeżeli ktoś chce się dostać na moderatora lub administratora będzie do tego strona serverowa !

Nasz FACEBOOK :

http://www.facebook.com/pages/Mysterious-Island/392185534186937

SERVER WYSTARTOWAŁ ! IP TO s25.csrv.pl:11059

Opublikowano

elementy z RPG. Na przykład:

- Pieniądze za czas gry wypłacamy z bankomatu

- ButtonWarp czyli warpy , które używamy za pomocą guzika

-LWC chyba każdy wie co to; ) Jeśli ktoś nie wie to chodzi o blokowanie skrzyń,drzwi,tabliczek itd.

Poczytaj sobie co to znaczy RPG a potem pisz ,że rpg to pieniadze za czas gry -.-

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Gra fabularna (inaczej RPG, z ang. role-playing game, nieraz zwana grą wyobraźni, potocznie erpegiem lub rolplejem) ? gra, w której gracze (od jednego do kilku) wcielają się w role fikcyjnych postaci. Cała rozgrywka toczy się w fikcyjnym świecie, istniejącym tylko w wyobraźni grających. Jej celem na ogół jest rozegranie gry według zaplanowanego scenariusza i osiągnięcie umownie określonych lub indywidualnych celów, przy zachowaniu wybranego zestawu reguł, zwanego mechaniką gry.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...