Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Ze świata NosTale SE.

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzięki masz like;a

spróbuje ale mi pisze że 1 0/1 Nie wiem może jakiś item trza wydropic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up spróbuj 220.88.76.197 Port 808

@ Aktualizacja 2012-12-04 Dodano nowe kolorki.

Dodano też Event Zimowy ! @

Nie działa :(
Opublikowano

Spróbuję ci coś znaleźć po szkole.. ( 16-17 ) Mam tyle roboty, że wcześniej nie dam rady..

W razie czego zedytuje posta itp.

Ps. Logujcie się by dostać krzaka oraz skuter ! I wykonujcie te misje u bałwana itp ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Był specjalny temat o tym ale Vertmaruś się popłakał i go zamknął...

Zostaje tylko szukać ip z tego linku co masz na początku poradnika..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Hmm.. Ja mam pytanko :) Czym tak naprawdę różni się NosTale PL od SE? ( Chodzi mi o exp lvl jak i job, sp, wróżki, ceny i inne duperele ) I czemu warto zagrać na SE, a nie dalej grać na PL? :) Chciałbym sobie pograć w Nos, ale PL już mnie wnerwia.. Szczególnie ostatni event zimowy.. Wszystko fajnie ale codzienne misje robi się na Glacy gdzie pełno graczy od 80 lvl którzy Cię ubijają na starcie ^^. Czekam na odp :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmm.. Ja mam pytanko :) Czym tak naprawdę różni się NosTale PL od SE? ( Chodzi mi o exp lvl jak i job, sp, wróżki, ceny i inne duperele ) I czemu warto zagrać na SE, a nie dalej grać na PL? :) Chciałbym sobie pograć w Nos, ale PL już mnie wnerwia.. Szczególnie ostatni event zimowy.. Wszystko fajnie ale codzienne misje robi się na Glacy gdzie pełno graczy od 80 lvl którzy Cię ubijają na starcie ^^. Czekam na odp :)

Wbija się więcej expa za potworka, na misjach da się wbić lvl. SP robisz na 30 lvlu dowolne i jest proste, na glacy wbijasz punkty sp. Nie ma jobów, joby są na sp. Ceny no nie wiem, dawno nie grałem. Wróżki tam się łatwo zdobywa o ile pamiętam.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mhmm.. Czyli jest znacznie łatwiej wbić 99 niż na PL? A są itemy co teraz wprowadzili do PL? Chodzi mi tu o sp partnera ^^ Mhm.. I czy BB działa tak jak na PL czy czasowo jest inaczej. ?

Zbieram like ;x

Opublikowano

To jest prawidłowa wersja NosTale, tutaj jest to samo co na PL a nawet więcej, bo to w końcu prawdziwi producenci. Co do BB nie wiem, nie chodziłem.

A jak wbijać 99 lvl Ci się chce to powodzenia :D Trzeba być no-life, żeby wbić na SE lub PL 99 lvl...

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mniej expa za potworka / joby

Ale z misji cały lvl .. 80-99% lva / joba

Lepsze eventy.. Teraz dostajesz krzaka i skuter jak się zalogujesz

To jest taki Jakby NosTale For Fun >> <3 <<

Głupie to, że masz tylko 2k podstawy sp i 100k dodatku .. ;(

lucyfergif.gif

Opublikowano

Mhmm ;) Dziękuje i like ;)

@Edit. Trzeba zmienić IP by wejść do gry? I jak odnaleźć się bez spolszczenia? Skoro spolszczenie nie działa to skąd będę wiedział jakie są bonusy w broni? ;). Na którym serverze gra najwięcej polaków i czy są jakieś Fam :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

1. Dział poradniki

2.Trudno

3.Nie będziesz wiedział ; )

4. 1 / jak założysz to będzie

Hmm.. dziękuje, ale teraz mam większy problem ;/ Jak zmienić to IP? -.-

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ehh.. Wszystko fajnie. IP zmieniłem i miałem problem z wejściem, ale potem się skapłem że może pierw włączę Nostale potem zmienię Ip i zadziałało. Niby wszystko fajnie, ale nie mogę się zalogować.. Albo znikają moje dane ( ID + hasło ) i muszę wpisywać od nowa, albo jak już wejdzie to przy wyborze ch nagle mnie wyloguje i znowu wpisywanie danych.. O co chodzi?

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...