Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście zrobili jak byście wygrali w TotoLotku?

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi o kumulację 50 mil.

Ja bym sobie dom kupił, dał trochę pieniędzy mamie, trochę przeznaczył, na domy dziecka i różne fundację, kupił sobie porządny komputer, oraz normalnego laptopa, i inne takie duperele, typu ciuchy, meble do domu :D

a wy?

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kupiłbym mózg dla 99% Polaków.

A tak na serio. ;)

Zajebisty komp (lub jeszcze zajebistrzy lapek do 100k xD ) I oczywiscie jakieś zajebiste monitory , myszki etc. xD

Pewnie nowy samochód.

Parę działek.

Dał troche pieniędzy potrezbującym z mojej rodziny

Zrobił inwestycję długo planową.

Opublikowano

kupiłbym mózg dla 99% Polaków.

A tak na serio. ;)

Zajebisty komp (lub jeszcze zajebistrzy lapek do 100k xD ) I oczywiscie jakieś zajebiste monitory , myszki etc. xD

Pewnie nowy samochód.

Parę działek.

Dał troche pieniędzy potrezbującym z mojej rodziny

Zrobił inwestycję długo planową.

Za 100k nie będzie najlepszy ;) za 28k są obudowy do pro epickich osiągów :D

@Topic

Zakopał bym, bo bałbym się że ktoś mi ukradnie w końcu to Polska

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przy takiej kwocie to oczywiste że trzeba było by w coś zainwestować i przez resztę życia można robić/kupować to na co się ma ochotę :)

Opublikowano

Teraz mamy kumulację 50mln , to więc dostaniemy z 44mln [ państwo sobie odciągnie , tylko nie wiem do końca ile]

Kasę przelewam[25mln] na konto z 7% na rok, po 20 latach to co tam będzie dam potomstwu będzie to około 55mln [ nie wiem dokładnie nie chce liczyć ]

A za resztę -> Mieszkanie [ nigdy nie chciałem domu 150m+] i inne duperele , wiecie ciuchy , sprzęt RTV/AGD itd.

@Co do kumulacji , jeśli druga osoba też ma trafioną "szUstke" to kumulacja jest dzielona na 2 i tak dalej , tak więc nigdy nic nie wiadomo ^^

/reflink

Opublikowano

Ja? Ja to bym zainwestował w przyszłość, dom,auto, akcje, lokata itp. Za częśc kupiłbym wirtualne rzeczy[permy w ca, auta w worldzie, eq w bfh], xboxa z gierkami. Częśc dałbym rodzinie, ciut kumplom[permy w ca]

Ale nie ma się co tym jarać.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oddał mamie i tacie za to 14 lat życia na ich utrzymaniu dałbym im trochę i wyprowadził się na własną prywatną wyspę.

random.jpg

Opublikowano

Dom rodzicom. Kasy dla rodziców. Trochę bratu. Sobie dom, oczywiście zajebiste umeblowanie. Część bym włożył na lokate by rosło.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

POSTAWIŁBYM SERVER METIN2 BEZ ITEM SHOPU

Pożyczyłbym rodzinie.

Kupiłbym bym sobie kilka aut w tym jedno Nissan Skyline R32

W coś bym zainwestował.

Jakiś dom, dla mnie, rodziny.

Ponoć duża ilość pieniędzy na koncie robi z człowieka idiotę i chama, ciekawe czy ja byłbym takim?

Opublikowano

Ojojoj, połowę dałbym rodzicom. 25 miliionów na mój łep to naprawdę sporo. Z tych 25 milionów połowę wpłaciłbym na przyszłość, swój dom rodzinę. Napewno zakupiłbym duuuużo ciuchów które mi się naprawde podobają i zakupił niezły laptop i komputer stacjonarny, samsung galaxy s3, urządziłbym sobie pokoik a z resztą bym pomyślał:)

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Kupiłbym sobie mieszkanie na jakimś dobrym osiedlu, najpotrzebniejsze rzeczy, część oddałbym pewnie na jakąś fundacje, a resztę wpłacił na konto.

@Moderatorze, proszę o zdjęcie tych 5% :<

Opublikowano

Po 1 kupiłbym mózg dla kolegi.

Później mega zajebistego kompa do 50.000 zł.

Wywalił rodziców z chaty ale dałbym im ze 300k

Poszedłbym na dziffki....

AHH TE MARZENIA I TAK NIE WYGRAM!!! :(

Opublikowano

Na pewno nigdzie by mi się nie spieszyło z wydawaniem tych pieniędzy..

Z racji, że jestem niepełnoletni na pewno ze 100tyś przeznaczyłbym na balangę :D Kupił bym zaje* motor,

dałbym rodzicom na nowy dom.... Reszta to inwestycja w przyszłość...

Ale z resztą... i tak nawet nie puściłem totka ;/ Miałem to zrobić wracając ze szkoły ale skleroza dopisuje

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...