Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zostać na 30lv i carrować elo czy lepiej w drugą mańke ?

Euclys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Posiadam konto 30lv na EU/NE ma ono obecnie 486elo (lepiej nie pytajcie). Jest i również konto na EU West z 13lv. Tutaj moje pytanie; zostać na tym 30lv i carrować elo wyżej czy lepiej iść na Westa, dobić 30lv i zacząć grać rankedy ? Co wgl. myślicie o przechodzeniu na West'a ? Warto w obecnych czasach ? Czekam na opinie i pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Za nie długo będzie reset elo, więc i tak wskoczysz na 800(?) czy coś takiego. Możesz więc poczekać. A co do serwera to już raczej indywidualna preferencja. Większość poleci ten gdzie sama gra :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

A i jeszcze takie pytanko zapomniałem; w jakim mniej więcej czasie wylevelowałbym ten 13lv do 30lv?

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie widzę różnicy między Polaczkami a Turkami.

Najlepiej spróbuj ratować elo na East, jeśli nie pójdzie nic do góry, odpuść i leveluj West.

Opublikowano

Reset elo jest 6.11(jutro)

Ludzie poniżej 1200 powracają na 1200 for e.g. 600 masz,po resecie 1200

Powyżej 1200 traktowani są według soft elo reset

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Jak dla mnie wbijaj tego smurfa.

Ja teraz mam jedno konto NA 30lv, EUw 30lv i Eune 21lv.

Na west po jakichś 10 grach możesz mieć elo 1300-1400, z tego nie mogę wyjść od dwóch miesięcy.

Opublikowano

Na razie trenuj na normalach (bo na rankedach na twoim elo raczej nie ma zbyt dobrego poziomu) i po resecie najwyzej spróbuj jeszcze raz rankedy na east, jeśli znów tak spadniesz idź na westa, albo zrób smurfa na eascie, jak wolisz ^^

Opublikowano

Po resecie masz 850elo wiec spokojnie z tamtad juz da sie wyjsc, ogolnie na west jest mniej polakow wiec mozesz tez grac tam. Graj tam gdzie nasz kolegow

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wbiłem na konto i nadal mam w statystykach to samo elo.

Muszę zagrać rankeda żeby pojawiło mi się to elo po resecie czy jeszcze go nie było ?

Opublikowano

Zostań na 30 lvl, sądze iż to elo jest z powodu iż sam nie potrafisz grać, a co ci da to ze będziesz grał na west jesli sam grać nie potrafisz? Liczysz tylko na innych że będą ci gry carry'ować?

Opublikowano

Zostań na 30 lvl, sądze iż to elo jest z powodu iż sam nie potrafisz grać, a co ci da to ze będziesz grał na west jesli sam grać nie potrafisz? Liczysz tylko na innych że będą ci gry carry'ować?

Starałem się grać jak najlepiej, ale uwierz na feedujących ludzi nie ma mocnych :).

Tak samo na afk'i, albo rage leave..

Opublikowano

Starałem się grać jak najlepiej, ale uwierz na feedujących ludzi nie ma mocnych :).

Tak samo na afk'i, albo rage leave..

To jest taka propozycja graj na 30 lvl, ale podchodz łagodnie w stosunku do idiotów, staraj się im pomóc i graj postaciami, którymi wiesz, że dasz rade wycarrowac grę.

Opublikowano

Próbuj się jak najbardziej komunikować z drużyną i współpracować i przede wszystkim nie wyzywaj się ale i tak moim zdaniem szybciej wbijesz lvl niż wyjdziesz z tego elo ale możliwe że po restarcie elo dasz rade

Opublikowano

Gdyż 6.11 jeszcze jest , tak wgl. dajcie riotowi trochę czasu.

A co to tematu do graj na 30lvl , na west nie ma sensu wbijać od nowa 30 i nie masz gwarancji ,że się wybijesz.(po 10 grach od zera można mieć złoto ^^)

Ale zakładam ,że na 30lvl masz więcej championów i dlatego powinieneś tam zostać. Zamiast znowu farmić na to samo

Opublikowano

Kolejna sprawa, na Eascie zapewne masz znajomych a na Wescie raczej srednio, ucieczka nic nie zmieni, na obu serverach jest sporo trolli, noobow czy jak wolisz ich nazwac.

Na twoim miejscu bym zostal, poczekal na reset i probowal, masz tam chyba jakies postacie/runy a na Wescie nic, nie zebym byl niemily ale prawdopodobnie i tak po przejsciu spadniesz na swoje elo, ucieczka nic nie zmienia.

Opublikowano

Zacznij na tym 13lv, i tam sobie wbij elo. O elo, zadecyduje początek.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...