Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:ProLegend

Dlaczego ty masz być dodany?:poniewaz spodobal mi sie server i chciałbym go wesprzec gdyż jestem osobą kreatwyną i pomocną

Wiek (min. 14 lat):16

Coś o sobie: mam na imię adria lubię sport i jestem kratywny . potrafię pracowac z adminami. znam się tak,że na komendach :)

Ts3 (wymagany):posiadam

Coś od siebie:znam się na pluginach i komendach potrafię pracować w grupie chciałbym zmienić na serwerze tak zwany analfabetyzm. gdyż na wielu serwerch gracze popełniają straszne błedy ortograficzne.

czekam na rozpatrzenie

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:ProLegend

Dlaczego ty masz być dodany?:poniewaz spodobal mi sie server i chciałbym go wesprzec gdyż jestem osobą kreatwyną i pomocną

Wiek (min. 14 lat):16

Coś o sobie: mam na imię adria lubię sport i jestem kratywny . potrafię pracowac z adminami. znam się tak,że na komendach :)

Ts3 (wymagany):posiadam

Coś od siebie:znam się na pluginach i komendach potrafię pracować w grupie chciałbym zmienić na serwerze tak zwany analfabetyzm. gdyż na wielu serwerch gracze popełniają straszne błedy ortograficzne.

czekam na rozpatrzenie

Opublikowano

Bardzo miło nam czytać takie komentarze, i powtarzam, 50 osób online - wielki EVENT kochani !

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Polecam serwer, ogarnięta administracja (co można rzadko spotkać na serwerach) zawsze odpowie na twoje pytanie wszyscy admini są kulturalni. Polecam.

Opublikowano

Nick w grze:MrNiko

Dlaczego ty masz byc dodany?: Bo lubie pomagać graczom rozwiązywac konflikty i poprostu lubie być modem :)

Coś o sobie:Jastem spoko lubie poznawać fajnych ludzi i tp

Ts3 :TAK

Coś od siebie:--II--

Opublikowano

PedroPl, podaj nick admina, który zabijał, muszę z nim pogadać, bo nie tolerujemy takich sytuacji.

Opublikowano

Dziękuję, jak byś miał jakieś dowody - byłbym bardzo wdzięczny, ale i tak dzięki, dzisiaj z nim pogadam. Więcej razy się to nie powtórzy.

Opublikowano

Najprawdopodobniej dzisiaj zostana ogłoszone wyniki, wszystkich chetnych skladajacych podania prosimy byc gotowi na wiadomosc na forum, o której będą proszeni na ts3 !

Opublikowano

Nick w grze: MrDelelasek

Dlaczego ty masz być dodany?: Ponieważ byłem już moderatorem i 3 razy administratorem i ogarniam komendy 9,5/10

Wiek (min. 14 lat): Akurat 14

Coś o sobie: Jestem miły ogarnięty i sympatyczny

Ts3 (wymagany): Nie mam ale mogę pobrać mam mikro i skypa

Opublikowano

Moderatorem próbnym jest tapout10, pamiętajcie, że jest to moderator na próbę, także jeżeli będzie się źle sprawował, wybierzemy nowego, miejmy jednak nadzieję, że będzie dobrze wykonywał swoją pracę :P

Opublikowano

Uwaga nie polecam serwera , Admina nie interesują gracze , ma swoich ulubieńców .

Miałem pvp z gościem nic mi nie zabierał nagle dostałem za 5serduszek ... Cheatują itd , na serio nie polecam , ps miałem full proty 3 .

Opublikowano

Daniorocket ... Sluchaj człowieku mieliśmy enemy tak ? Więc wojna wojna to wojna wszystko jest dozwolone ... A jeśli chodzi o tą pułapkę to sam do niej wpadłes i z adminami ustaliłem że mogę mieć tą pulapke ;D

Opublikowano

daniorocket, my swoich ulubieńców nie mamy, a to, że prosiłem Cię o ss lub inne dowody, to nic nie odpisałeś, nawet dokładnie nie wytłumaczyłeś... Już raz, lub nawet dwa razy bombel miał czyszczone eq za to, jeżeli dasz mi dowód, zbanuję go na ip, bo ja też nie będę powtarzać jedenmu graczowi 5 razy to samo, poleci z banem na ip, gildia zostanie usunięta, lub chociaż claim na tamtym terenie, ale proszę Cię o dowody. Prosiłem o nie już wcześniej, lecz nie raczyłeś odpisać. My jesteśmy życzliwi wobec graczy, ale wymagamy tego samego od nich. Proszę o przesłanie dowodów na pw lub nawet wstaw je tutaj

Uwaga, gildia została z tamtego miejsca usunięta, pozdrawiam, TRUPIOBLADY.

Opublikowano

Uwaga, jeżeli będzie 75 graczy online - zrobimy wielki EVENT !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...