Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: magik110

Dlaczego ty masz być dodany : myślę że jestem pomocny zawsze służę pomocą i nie sprawiam problemów

Coś o sobie: Lóbie budować bawić się RedStonem i pomagać innym, sprawia mi to satysfakcje

Ts3 : Posiadam

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest po prostu mało graczy, ale po to robię reklamę aby liczba osóbsię zwiększyła, a na prawdę warto :P

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Podoba mi się, aczkolwiek niestety jest mało graczy, ale przecież po to jest chyba reklama aby gracze przychodzili, ludzie wchodźcie na serwer i dawajcie komentarze, może zrobię później podanie na moda... Pomyślę, ale serwer spoko :P

Opublikowano

Podanie na moderatora :D

Nick:Bombel12345

Dlaczego powinienem zostać moderatorem ? :Gram na tym serwerze od dawana.Pomagam graczom,znam się na komendach,lubie być adminować na wszystkich serwerach,myślę że admini mnie w miare lubią :D

Co lubię robić ? :

W szkole ... Lubię informatyke i matematyke :P A w Minecraft'cie nawet dobrze buduję i bardzo dobrze znam sie na redstone (tłoki itp.)

Pozdrawiam adminów i graczy.Zapraszam innych graczy na serwer !

Opublikowano

Witam

mój nick modzianek

Czemu ja powinem być w administracji nie banuje za nic , nie toleruje spamowania, nie przeklinam , kickam żadko (jeżeli ktoś mnie wkurzy dam bana na 40 minut) , Tera coś omnie jestem kreatywny mam 14 lat mutacja w połowie

nie jestem griferem dobra narazie

Opublikowano

Tak, event będzie jak będzie więcej graczy. Zapraszam.

Opublikowano

Dokładnie, wejdźcie na serwer i oceńce sami. Zrobiliśmy zakaz zabijania słabych graczy zaraz przy początku strefy pvp (muszą jakoś uzbierać surowce na zbroje, więc będzie fair). Za złamanie zakazu - wyczyszczenie całego eq. Zakaz też robienia dziur pułapek zaraz po lini rozpoczynającej strefę pvp. Również wyczyszczenie eq za złamanie tego zakazu. To, że jeden ma dix eq, nie znaczy, że nowi gracze nie mają szans na bycię full diaxowym, a napewno nie na naszym serwerze. Serdecznie zapraszam na serwer !

Opublikowano

Uwaga, jeżeli dobijemy 50 osób online - zrobimy EVENT!

Opublikowano

Nick w grze: Dominik_PL

Dlaczego ty masz byc dodany? Ponieważ mam duze doświadczenie w byciu Moderatorem

Wiek (min. 14 lat): mam 14

Coś o sobie: Jestem miłym pomocnym graczem

Ts3 (wymagany): taak mam

Coś od siebie: widze że macie duzo Ciekawych budowli ale można dobudować jeszcze wiecej. moge sie zrzucic na serwer ale dopiero 18.11.2012

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

Dokładnie, więcej graczy - lepsza zabawa :P Proszę składać podania o modów, niedługo zostaną one rozpatrzone, a ja już mam faworyta. Nie wszystko ode mnie zależy, są też inni admni. Teraz według mnie najlepsze podanie ma tapout10. Podanie wyraziste, przejrzyste i porządne. Uwaga, możliwe, że zostaną wybrani 2 moderatorzy, tak więc radzę edytować swoje podania na ładniejsze, wyrazistsze i dodać jakieś cechy. Ostatnio wybrani moderatorzy zrezygnowali po jakimś czasie, lecz dzięki nim, teraz Wy macie szansę zostać Moderatorami.

Opublikowano

TrupioBlady co bedzie z moim podanie na Moderatora?

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

tapout10 na razie według mnie ty masz najlepsze podanie, postaram się jutro wybrać moderatora. Niestety gracze tez chca byc modami, ale jezeli nawet wejsc na mpcforum i zlozyc podania nie potrafia to ich problem, ale im tlumacze krok po kroku, to nie, tylko, to zostane adminem czy nie ? ^^ Chyba ty wygrasz, lecz możliwe, że będzie 2 mod, ale wątpię :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...