Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wbijanie 30 poziomu

NinjaDag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś troche ponad miesiąc.

To były piękne czasy, najlepiej wspominam 5-15 lvl, gdzie grałem cały czas 1-2 postaciami (Chogath, Teemo <3) :) Chciałbym do tego wrócić, zazdroszcze mojemu koledze, który dopiero co kupił kompa, na którym może grać w lola i ma 7 lvl, gram z nim na zaawansowane boty i jest super zabawa, gdy są same 10 lvle :)

Opublikowano

5 Miesięcy :)

Po co nołlajfić ? :D

14 dni? Co wy życia nie macie? :D

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Z tego wiem przyjaciel w wakacje wbił na EAST 30 lvl w 2 tygodnie bez dopalaczy , natomiast kiedyś słyszałem że w tydzień z dopalaczami co bardzo mnie zadziwiło ;)

ostry.png

Opublikowano

na real koncie to ok 2 miechów, a na smurfie 8 dni 2x XP Boosty i 450xp za mecz :D

Opublikowano

~4 miesiące ;) ale nie grałem dużo i tylko raz wykupiłem sobie boosta na 1 dzień ( wtedy wbiłem gdzieś z 27 na 29 lvl, bo jakoś mnie naszło na granie tego dnia, więc postanowiłem skorzystać z okazji ^^ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...