Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POSZUKUJE] Buga na grzybki! [DZIAŁAJĄCEGO]

karlbosko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dla cb nie ma ;) Ale nie dla mnie :) Kolega z byłej klasy miał 20000 grzybków ciekawe skąd ? :)

Sam mi mówił, że znalazł buga ;)

I klasa już nie istnieje..

Dlatego nie mogę od niego tego wyciągnąć..!

Opublikowano

no to powodzenia :lol: Bez problemu "kolega" edytował stronę i sobie wpisał odpowiednią liczbę w polu z grzybami, naiwny jesteś i tyle. Sam się przekonasz że nie ma żadnego buga.

Opublikowano

Jest bug ale nie wiem czy jeszcze działa, Reset jest chyba o 4:59 i trwa parę minut bodajże 2 Piszcie do mnie na GG to postaram się wytłumaczyć GG:973804

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Omg barany buga nie ma w żadnych archiwach rar 7zip czy chuj wie co piszcie na moje gg to wam tego buga podam ....

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

haha ale WY jestescie naiwni :D

Kiedys pare lat temu byl sposob na grzyby lecz robilo to sie w nocy jak dostawalo sie nowy pasek .

Wysylales sms o tej godzinie kiedy byl nowy pasek i dostawales 2x tyle.

Tak samo jak trafiles na reset serwera to wysylalo sie sms i dostawales tez 2x wiecej.

Teraz to juz nie dziala i nie ma bugow na grzyby a naiwni ludzie ktorzy ogladaja filmy na YT to powodzenia zycze :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...