Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POSZUKUJE] Buga na grzybki! [DZIAŁAJĄCEGO]

karlbosko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, słyszałem że raz był bug na grzybki ale nie wiem jaki.! :D Słyszałem, że się wysyła sms i dostaje się 4000 grzybków ! Ktoś może zna ? To pisać pod tematem lub na gg ;> GG: 44431889

Opublikowano

Huehue . Wątpie że jest taki bug ale może ...

Też by się sprzydał.

Ale i tak nikt mądry nikt Ci nie doda tu buga bo by go zaraz usuneli ;/

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

Opublikowano

Dołączam się do pytania.

Karlbosko jak coś to napisz mi tutaj na PW to będę wdzięczny (jeśli ktoś na gg napisze)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

jest nadal bug na grzybki ze jak servet jest to dostajesz x2 wiecej grzybkow tylko trzeba miec farta i na reset trafic tak to dupa ;/ kiedys byl bog ze o 00:00 byl reset i wysylali sms"y i x2 wicej grzybow a teraz na inna godzine dali tylko trzeba skolowac jaka to godzina ... moze byc np 20:04 albo 03:46 a do tego czasu to sf game zdazy padnac :D

Opublikowano

zapewniam was że są sposoby, lecz nikt normalny, a nawet nienormalny.. nie poda go tutaj ani na yt ani nawet na gg. Kiedyś było takich bugów kilka przez rozprzestrzenianie ich na forach, prywatnie twórcy gry je wyeliminowali. Dotychczas istnieje jeden w miarę łatwy lecz by go zdobyć nawet nie macie co prosić. Sam kiedyś czekałem jak głupi ale jedna rada. Grajcie normalnie a kiedyś gdy zajdziecie wysoko ktoś w grze wam po przyjacielsku powie : )

Opublikowano

a powiedz mi czemu miałby podać? Zysków z tego żadnych nie ma. Znać Ciebie nie zna. Możliwość zablokowania sposobu. Jeśli już tacy ludzie znają "tricki" to czerpią z tego korzyści :) Na moim przykładzie kiedyś handlowałem tak, że za 10 zł Kupuje komuś tym sposobem 125 grzybów czyli ten ktoś zarabia 30 zł.

Ale stare i nieaktualne więc proszę nie robić prób handlu ze mną bo nie ma szans ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego...

Updater pisze głupoty...

Pozwolili by zarabiać 30zł po przez kupowanie grzybów u Cb, a nie u nich....

Kiedyś? Dobra wymówka.

Opublikowano

@up mówi dobrze. Nie ma i nigdy nie było takich rzeczy. Gdyby były, gra by po prostu zbankrutowała. Nie wierzcie w takie bajeczki wyssane z palca.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up Hola, po pierwsze bugi były kiedyś i każdy o tym wiedział - gra nie zbankrutowała. Po drugie nikomu nie każe wierzyć w to bo w sumie mnie to tam wisi :)

po trzecie napisałem tą "bajeczkę" nie dla jakiegoś szpanu tylko do tego by niektórzy nie tracili nadziei ;)

Ps. a może sami kryjecie to próbując wmówić innym swoją teorię <3

Opublikowano

@up mówi dobrze. Nie ma i nigdy nie było takich rzeczy. Gdyby były, gra by po prostu zbankrutowała. Nie wierzcie w takie bajeczki wyssane z palca.

byl bug taki :) tylko ze za sms niedostawalo sie 4000 grzybkow lecz po wyslaniu sms"a o godzinie 24:00 wysylajac sms np za 30 zl dostawalo sie x2 inaczej 2razy wiecej niz normalnie :) tak samo przez przelew za 399 zl dostaje sie chyba 2k grzybkow czy cos takiego niepamitam i x2 tez bylo tylko teraz zrobili ze reset jest w roznych godzinach tak jak ja napisalem 2 kontem ziutek1901 ( zostalo zbanowane) teraz trzeba tylko wyczaic kiedy jest reset :) ;f

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

//Odświeżam

Był bug bo ja z niego korzystałem ale on nie działa więc się pytam czy wy wiecie może czy jakiś działa ?

Nie nie chodzi mi o SponsorPay bo już go obcykałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...