Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]X22Cheat

Readlord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Po 1.Załóżmy że mw3 sprzedało 5mln kopii , w momencie w którym grałeś było 400 tysięcy osób , z czego 350k grało na serwerach

x22 kupiło 1000 osób z czego 100 grało w tamtym momencie , szansa na spotkanie człowieka z x22 wynosiła 1:3500

Po 2. Skąd wiesz że nie spotkałeś hackera używającego x22 ? nie wszyscy walą odrazu z aima :D

Po 3. Sam fakt że autor hack'a ma taką stronę (dość mocna maszyna) , popularność i innych hackerów , świadczy że musi to być interes popularny

Opublikowano

@up Nie wypowiadaj juz sie tutaj, krytykujesz a nie widziales, i wez sie odpierdol od ludzi, to ich wybor co robia

@up3 Jak masz radara samego to nie, ino musisz name fakera uzywac by cie nie wykryli

@up2 Nie kazdy hack kosztuje 66$, w przypadku radaru to jesli sie nie myle to tak 50$ baniek.

Opublikowano

Chyba tak, nie sprawdzałem, mam ino aimbota, z radarem razem wzięte. ///Czy ma to nie wiem, mozesz pobrac z skads, ale zakladam ze tak

Opublikowano

@up Nie wypowiadaj juz sie tutaj, krytykujesz a nie widziales, i wez sie odpierdol od ludzi, to ich wybor co robia

@up3 Jak masz radara samego to nie, ino musisz name fakera uzywac by cie nie wykryli

@up2 Nie kazdy hack kosztuje 66$, w przypadku radaru to jesli sie nie myle to tak 50$ baniek.

Jak sobie chcesz, już się tutaj nie wypowiadam ;).

Następnym razem %. Chcesz z nim pogadać to pisz na PW, gg, itd.

Opublikowano

@omuś

hack'i x22 są nie wykrywalne , wszystkie , a jak coś to namefakery są nie do wykrycia , więc możesz pobrać nawet publiczne i nic ci się nie stanie :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...