Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]X22Cheat

Readlord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż jestem chyba 1 użytkownik jestem który ma x22, zrobiłem temat dla waszych pytań co do x22.

Kupiłem x22 na całe zycie, tak. I postaram wam sie wszystko powiedzieć , co w tym hacku jest ciekawego.

Wszyscy robią tematy, co to za x22, darmowy? czy coś, no to zrobmy jeden temat, w którym bedziemy wszystko robic na temat x22, bo takie spamienie jest bezsensu. Jesli mozna to przypnijcie ten temat.

Po 1. Hack x22 jest profesjonalny, nie zdobędziecie go nigdzie, ino kupujecie. Jest ikonka logowania, i tam ci pisze czy kupiles czy nie, jak sie podzielisz danymi, dostaniesz automatycznego bana na hacka oraz go stracisz.

Po 2. Na youtue nie ma tych hacków, nawet jak piszę - X22 Cracked - to nie jest prawdziwy hack, to jest podróbka z wirusami.

Po 3. Zastanawiacie sie chyba dlaczego jak ma sie x22 nie dostaje się bana? To proste, ma sie name fakera razem z x22. Takze undected/niewykrywalny.

Działa na 4d1/teknomw3/steam, to takze wielki + dla stwórców, bo na serio kawał dobrej roboty wykonali.

Po wczorajszej rozmowie z Zaidem na pw, spytałem sie go co by kupić, ale zdecydowałem ze x22 jest najlepszy

Pare prezentacji :

Dlaczego ten hack jest taki boski?

http://www.youtube.com/watch?v=ZmlfvaYH3FQ

http://www.youtube.com/watch?v=IhElkQisIXE

Pod tym postem mozecie pytac sie o cokolwiek z związane z hackiem, napewno wam odpowiem jak będę wiedział.

Opublikowano

Realord od 7msc nie jestem modem! xD nie mam takich uprawnień , jedyne co mogę to dodanie tego tematu do spisu najważniejszych tematów w dziale , i to teraz nawet zrobię

Opublikowano

Kup grę za 130 zł ... Kup hacka do tej gry za 66$ ... Tylko po co ? Jaki jest tego sens ? Po to żeby mieć skilla przed kolegami? Po to żeby zaimponować dziewczynie?

Ja się pytam PO CO płacić za hacka ( 66 $ !!! )

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Spociuś na ziemi są ludzie którzy mają nieco więcej pieniędzy , albo którzy interesują się czymś innym albo robią coś dla beki , to jego wybór , kto inny mógł wybrać coś innego , ale ty to nie on

Opublikowano

Nie podepne , wg. mnie temat będzie zawsze na wierzchu .

Btw. Są x22 do innych części CoD'a?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

@up jak chce się zarobić jakieś pieniądze , a nie "groszę :D" to niestety trzeba dać licencję + jakąś cenę , niestety nie jest tak łatwo zaprojektować nie wykrywalny hack , z takimi ustawieniami , i tak dobrym aimem , i tak btw w usa czy w niemczech te pieniądze nie są dla nich tak duże

Opublikowano

@up2, Dlaczego mają? To jest tak, jakbyś robił gre, np MW3, i ty byś ustalil cene 129zł, i ci powiedzą ze masz cos nierowno pod sufitem? Napracowałeś się na tym, jak x22, trzeba na serio dużo pracy, nawet x22 stwórca mi mówił, "My nad tym długo pracowalismy, to nie jest tak łatwo zrobić hacka, trzeba skrypty, itp itd, tak jak gre, trzeba silnik, komputer, to kosztuje

I jeszcze raz mi ktoś powie ze po co to kupywałeś itp itd to sie wkurwie, takich pytań nie zadajcie, bo macie odpowiedz tu i teraz, PO TO BYM MIAL KORZYŚĆ Z POKAZANIA WAM JAKIEGOŚ PLATNEGO HACKA, A NIE KURDE OPIERDALAMY W BAWELNE I SPAMIECIE TYM X22..

To tyle z mojej strony.

@Syberian tak, są. Do wszystkich częsci.

Opublikowano

@up2, Dlaczego mają? To jest tak, jakbyś robił gre, np MW3, i ty byś ustalil cene 129zł, i ci powiedzą ze masz cos nierowno pod sufitem? Napracowałeś się na tym, jak x22, trzeba na serio dużo pracy, nawet x22 stwórca mi mówił, "My nad tym długo pracowalismy, to nie jest tak łatwo zrobić hacka, trzeba skrypty, itp itd, tak jak gre, trzeba silnik, komputer, to kosztuje

I jeszcze raz mi ktoś powie ze po co to kupywałeś itp itd to sie wkurwie, takich pytań nie zadajcie, bo macie odpowiedz tu i teraz, PO TO BYM MIAL KORZYŚĆ Z POKAZANIA WAM JAKIEGOŚ PLATNEGO HACKA, A NIE KURDE OPIERDALAMY W BAWELNE I SPAMIECIE TYM X22..

To tyle z mojej strony.

@Syberian tak, są. Do wszystkich częsci.

A możesz mi powiedzieć ile ludzi takiego hacka kupiło? ;).

Opublikowano

Pare tysięcy , wystarczy ze wejdziesz na youtube, wpiszesz X22 i juz masz w chuj ...

Tylko zapewne 50% tych filmów to fake które mają w opisie link do darmowego x22 i disabled comments...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...