Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MealCraft RPG + SURV ZAPRASZAM rekutacja ON ! [Dedyk][NON-PREMIUM]

absolwentppt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick w grze:Zielniczek

premium:Jeszcze Nie ;DD

dlaczego ty masz byc dodany?:Ponieważ będe próbował rozwijać serwer na serwerze spędam więcej niz 4h jestem chętny do pomocy innym

Cos o sobie:Miałem już kiedyś moderatora znajomośc komend jest w miare ogarnięta, Byłem dobrym moderatorem, i się napewno sprawdze tutaj

Kontakt: GG 37764459 skype :crazy.voodo

Cos od siebie: Nicc ;D

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick w grze:DevoGR

premium:nie

dlaczego ty masz być dodany?: jestem ogarnięty, znam komendy.

Cos o sobie: lubię grać w piłkę nożną,piłke reczną,koszykówke gry komputerowe, koszykówka

Kontakt:GG:45213355

Cos od siebie: nic xD

&l

Opublikowano

Gorąco polecam serwer, błyskawiczne reakcje adminów, a w szczególności Trupioblady'ego, miła atmosfera, admini robią co trzeba, super, serwer polecam.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jaka ranga:Moderator / Administrator

nick w grze: arabkostek

premium: tak

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ jestem miły, znam sie na world edit,wiem jak załozyć cub jak go usunąć,założyć strefe no-pvp itp

Cos o sobie:Jestem arab :D

Kontakt:Skype

Cos od siebie:Troll

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

nick w grze: Raff

premium: MineShafter

dlaczego ty masz byc dodany?: jestem kreatywną osoba która lubi pomagać nowym graczom jak i tym troszeczke starszym ;] . Jestem osobą z wysoko kulturą i bardzo ogarniętą ortografią 10/10 przede wszystkim Nie jestem wulgarny :)

Cos o sobie:mam na imię Rafał co widać po nicku :) serwer mi się podoba i pomyślałem dlaczego nie próbować zostać moderatorem :D. jestem pomocną osobą Lubię grać koszykówkę. Lubię współpracować z graczami jak i teamem serwera mieszkam w województwie Śląskim ;)

Kontakt:Rahimxrafi skype ;)

Opublikowano

Nick w grze:DarthSaxim

premium:Tak

dlaczego ty masz byc dodany? Hmm... Mysle, ze dlatego ,poniewaz mam poczucie humoru umiem smiac sie sam z siebie , czego inni nie potrafia mam poczucie humoru :D znam zasady orto, jak widac nie popelniam bledow lecz nie pisze "ą" "ę" poniewaz mi sie nie chce :D To tyle mysle ze rozpatrzycie to pozytywnie.

Wiek: Jak narazie 14 ^^ . Ale co do mojego charakteru zachowuje sie jak 16+ wiec wiek tutaj nie ma znaczenia :)

Cos o sobie:Czesc , nazywam sie Alan jak wyzej napisalem mam 14 lat chodze do 2 klasy gim.. ucze sie wmiare staram sie zdac :D na minecrafta poswiecam duzo czasu inne servery sa juz lekko nudne ;/ dlatego szukam servera podobnego do tego z WL a nie zwykly server gdzie wchodza 8-10 latki. Jak narazie tyle informacji wam wystarczy :).

Kontakt:GG:35970766 Narazie tylko GG gdy mnie przyjmiecie podam skype :)

Cos od siebie:Podobne pytanie nie chce mi sie znowu rozpisywac ^^. Licze ze bede mogl zagrac na waszym serverze. :)

PS: W sprawie moda piszcie na GG jak by mi sie jakos udalo go zdobyc ^^.

Czesc ! :D

Opublikowano

nick w grze:Archer

premium:Niemam :(

dlaczego ty masz byc dodany?:Jestem ogarniety miły i lubie pomagać graczą jak i także Adminą

Cos o sobie:Mam na imie Kacper :)

Kontakt:GG:43102883 i skype: artxdd8000

Cos od siebie:Jestem normalnym nastolatkiem który zna się na ortografi , lubi się spotykać z przyjacółmi i lubi grać w mc :D.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

nick w grze: Vixon48

premium: Tak

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ serwera zapowiada się ciekawie :)

Cos o sobie: Mam na imie Piotrek i interseuje sie sportem, muzyka i grami komputerowymi.

Kontakt: GG mozna znalezc u mnie na profilu

Cos od siebie: Yyyy?

xD

Opublikowano

Ktoś chyba mi hasło zmienił czy coś. Wbijam sobie normalnie na konto i "złe hasło". Mam takie jakie miałem. Nudacznik.

@Edit: Nie piszcie już podań. Po co? Pisał przecież, że za 2 dni rekrutacja Off. Już te 2 dni minęły. Poza tym już zostało wybrane 7 najlepszych podań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...