Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Ultimate według was jest najlepsze w grze?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I że są jeszcze ludzie co wieżą w postacie "OP" które nie istnieją, kiedy każdą postać można skontrować i tyle. Szczerze to jest to śmieszne że chcesz nerfa dla Diany, Tryndamere czy Rengara skoro to są postacie zbalansowe, z resztą jak wszystkie. Wszystko zależy od counter picka i umiejętności gracza, tyle i nic więcej nie można powiedzieć.

Śmieszne jest że ludzie piszą że Kartem czy Dariusem jest łatwo wbić pente i piszą że to OP itd. a nikt nie zdaje sobie sprawy jak cięzko zrobić, wszyscy tak piszą kiedy większość z tych osób co o tym piszą albo nimi nie grali albo inny durny powód

https://s3.amazonaws...ographic_PL.jpg w tym linku widać jak często można wbić pente, i gratuluje wam że wy Darkiem/Kartem czy innym Dravenem wbijacie Penty co 2 gry.

A co do tych ultów, już pisałem że nie można stwierdzić kto jest lepszy, i do tego kto ma lepszy ult skoro od tego zależy mnóstwo innych czynników. Niepotrzebna dyskusja i spam, i po co to komu jak ktoś napisze że ulti karta jest "OP".

@down

Po co ulti GP skoro to nie bije większego DMG? Wszystkie postacie wymienione wyzej mają przliczniki pod AP, oprócz Eza który ma AD/AP, mniejsza dodałbym Fiddla czy Wukonga, Ez/GP ult zbędny.

Na rankedach grać najlepiej postaciami z utlami do TF'ów które sięze sobą łącza itd.

Wukong solo/ Fiddle jungle/ Galio support/ Morgana mid itd

Rengar zbalansowany?jemu wystarczy naszyjnik + doran's sword zeby bez problemu na solo top vs tankowy Malph czy Ali zrobic fb.pozniej kolejny bonus z naszyjnika i zbiera nastempne kile az to wycarowania calego meczu.jeszcze to ulti + wyskakiwanie z niewidki i z krzakow, a ten dmg z Q to jakies gufno :/

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rengar zbalansowany?jemu wystarczy naszyjnik + doran's sword zeby bez problemu na solo top vs tankowy Malph czy Ali zrobic fb.pozniej kolejny bonus z naszyjnika i zbiera nastempne kile az to wycarowania calego meczu.jeszcze to ulti + wyskakiwanie z niewidki i z krzakow, a ten dmg z Q to jakies gufno :/

Jak się umie conturować to nie ma problemu. Trzeba też umieć grać, żeby wiedzieć że Rengar jest łatwy do skontrowania.

Opublikowano

Karthus? Pojebało was? Mega CD , trzeba wiedziec kiedy go uzyc , nie jest takie op

ulti powiedasz? może to dziwne ale jayce dzieki zmianie może rozpierdolic TF jak chce , fajne ma jeszcze kata , amumu , ez

­

Opublikowano

ulti Karta kontruje sie recallem na początkową platformę gdzie jest wyjesuperextrakurmorderczo wysoka regena hp + resisty po 1000+

Z tego co wiem to resista dostajesz tylko gdy jesteś afk ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gralem dzisiaj dwie gry pod rzad z ogarnietym amumu, ja orianna. On stun ult ja combo i ult i quadra dls mnie wpadla;) najlepsza inicjacja to amumu i malphite a co do ulti karthusa to jest pare postaci ktore moga je ominac . Karthus ulti jedynie do dobicia jakiegos low hp targetu moze przy odrobinie szczescis moze zrobic Ta pente czy quadre.

Opublikowano

Z tego co wiem to resista dostajesz tylko gdy jesteś afk ;d

kontra na ulti karta:

-przed grom, rozmowa na skype z premade(jesli grasz solo to masz problem)

-grasz, widzisz ze ktos ma malo hp i karthus zara walnie ulti:

1.recall

2.wychodzisz z gry

-(jeśli grasz z kumplem)pytasz sie go czy juz po ulti i czy ten czerwony promien to nie byla podpuha

-(jeśli grasz sam)...TO MASZ PROBLEM!LICZ NA FÓKSA ŻE URZYŁ!...

robimy tak co kazde urzycie ulti przez licza

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Moim zdaniem Galio + Nunu mordercze combo

Galio zmusza przeciwnika do ataku w niego a nunu w tym czasie laduje swoje ulti na maxa :D

Opublikowano

Nunu - epicki dmg, slow, takie amumu w teamie i hujnia ;d epic dmg

Kassadin - Flash co 7 sec, z dmg. LOL

Sona - Do TF cud, miód torcik ;D

Opublikowano

up@ Katarina? Byle jaki cc na morde i po jej ulti. A po za tym, dobry SNAJPER może ładnie zajebać ultem Ezreala pod AP oczywiście.

Amumu, Malphite, Fizz... Lux. Mówiąc tak, to każda postać ma dobre ulti, na swój sposób.

1294477714-U1.png

Opublikowano

AP - Galio - dlaczego nie Kata ? Bo jej ult poza dmg nic więcej nie oferuje ...

AD - Ez/Ashe

Supp - Lulu, Nunu

Jungle/Top - Malphite

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...