Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Ultimate według was jest najlepsze w grze?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Karthus dlaczego ? PRESS R TO PENTA KILL

Ult stworzony do dobijania .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zgodzę się ult Karthusa jest dobry, ale znerfili cd. Amumu + ktoś castuje na wszystkich, np. Katarina, Orianna, Annie itd. wtedy mamy w 90% wygrany TF. Graves ma falnego ult'a, Nunu, Sona. Wszyscy mają nie powtarzalnie dobre ultimat'y, sposób na ich wykorzystanie jest dobry dobór pick'ów, jak np. Graves + Taric itd.

wobqx.jpg
Opublikowano

Kolejny temat bezsensu, nie dość że taki sam jak tydzień temu, to ludzie tutaj stwierdzają jakie ulti jest lepsze od któregoś itd., nie ma to jak oceniać postacie która jest lepsza, jeżeli wszystkie są dobre i dają co innego.

Ale ja sie nie chce dowiedzieć jakie jest najlepsze bo chce kupić, ja chciałem tylko poznać waszą opinie :( to nie jest nic złego.
Opublikowano

dla niektórych postaci ulti karthusa to nic weźmy takiego vladimira widzi że jest namierzany przez karthusa to odpala plamkę i tyle krzyku o nic ;p

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

dla niektórych postaci ulti karthusa to nic weźmy takiego vladimira widzi że jest namierzany przez karthusa to odpala plamkę i tyle krzyku o nic ;p

tak samo Nocturn, karthus walił we mnie ulta jak miałem 50hp to użyłem W i po krzyku :P
Opublikowano

@up2 3k elo ma "ATN ForellenLord" na EU WEST.

@Top. Jak dla mnie nie ma najlepszego ulta. Dużo zależy od innych czynników. Ale jeśli chodzi o mnie to bardzo dobry ult posiada Fiddleticks. W połaczeniu z jakimś (AoE) stunem bardzo łatwo można wbić pente.

Opublikowano

Najwieszky dmg w grze ma Veigar..

Jego ult.. na poz3. 500 + [ Umiejetnosc. ja tak gdzies w 40 minucie na 18 lvl mam z 700 um. ] Czyli 500 + 700 i jeszcze do tego 80% Umiejetnosci wroga..

Czyli.. np.. Katerine mam na ulta.. Tak samo Teemo :> Kazdy kto ma umiejetnosci :>

A jak katerina musi sie krecic. przez pare seund. TO jescze mozna to przerwac :>

A Veigar.. Jeden strzal i po robocie :>

+ :>>

Opublikowano

Najwieszky dmg w grze ma Veigar..

Jego ult.. na poz3. 500 + [ Umiejetnosc. ja tak gdzies w 40 minucie na 18 lvl mam z 700 um. ] Czyli 500 + 700 i jeszcze do tego 80% Umiejetnosci wroga..

Czyli.. np.. Katerine mam na ulta.. Tak samo Teemo :> Kazdy kto ma umiejetnosci :>

A jak katerina musi sie krecic. przez pare seund. TO jescze mozna to przerwac :>

A Veigar.. Jeden strzal i po robocie :>

+ :>>

Według mnie Ult nunu bez problemu może pobić ulta Veigara : 3 poziom ulta nunu 1000+ 700 um :) lub ult katariny : 600+600+350 (zależy)
Opublikowano

Najlepsze ulti według mnie:

Amumu - stun

Ashe - global stun

Brand - teammate dead

Caitlyn - range + dmg

Darius - mega dmg

Dr.Mundo - prawie immortal

Draven - global ulti

Ezreal - global ulti

Fizz - stun + slow ulti

Gragas - mega dmg

Karthus - global ulti

Nunu - mega dmg

Rengar - invisible

Syndra - mega dmg

Teemo - slow + dmg

Tryndamere - immortal

Varus - stun teammate

Veigar - OP dmg

Ziggs - global ulti

Opublikowano

Darius - op guwno do robienia pent

Lux - op zasięg,op dmg,op cd

Ezreal - snajperowski sposup zdobycia kila

Karma - upgrade reszty skili

Yi - op attack i movement speed do bicia rekordów Guinnessa

Karthus - patrz Darius

Ashe - patrz Ezreal

Draven - kosiarka calej mapy;morzliwy stil Barona i Dragona + Penta(SR)/Tripple kill(TT)

Tryndamere - op immortal nerf plz

Irelia - nerf plz

Kayle - patrz Trynamere

Rengar - patrz Irelia

Diana - patrz Irelia

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

@up3

będziesz specjalnie (w przypadku leblanc) biegł pod turreta żeby klon sie uruchomił. ?? troche bez sensu

Opublikowano

@Up

Mózgowcu, kiedy Karthus używa ulta, nie używa vs full hp, więc klon na LB się pojawi przed ultem ;)

Opublikowano

Mumia (Amumu)

Karthus tak trochę... bo Fizz, Vlad i champy ze skillami czyniącymi untargetable kontrują to :P

Ezreal ;3

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

ulti Karta kontruje sie recallem na początkową platformę gdzie jest wyjesuperextrakurmorderczo wysoka regena hp + resisty po 1000+

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Darius - op guwno do robienia pent

Lux - op zasięg,op dmg,op cd

Ezreal - snajperowski sposup zdobycia kila

Karma - upgrade reszty skili

Yi - op attack i movement speed do bicia rekordów Guinnessa

Karthus - patrz Darius

Ashe - patrz Ezreal

Draven - kosiarka calej mapy;morzliwy stil Barona i Dragona + Penta(SR)/Tripple kill(TT)

Tryndamere - op immortal nerf plz

Irelia - nerf plz

Kayle - patrz Trynamere

Rengar - patrz Irelia

Diana - patrz Irelia

I że są jeszcze ludzie co wieżą w postacie "OP" które nie istnieją, kiedy każdą postać można skontrować i tyle. Szczerze to jest to śmieszne że chcesz nerfa dla Diany, Tryndamere czy Rengara skoro to są postacie zbalansowe, z resztą jak wszystkie. Wszystko zależy od counter picka i umiejętności gracza, tyle i nic więcej nie można powiedzieć.

Śmieszne jest że ludzie piszą że Kartem czy Dariusem jest łatwo wbić pente i piszą że to OP itd. a nikt nie zdaje sobie sprawy jak cięzko zrobić, wszyscy tak piszą kiedy większość z tych osób co o tym piszą albo nimi nie grali albo inny durny powód

https://s3.amazonaws...ographic_PL.jpg w tym linku widać jak często można wbić pente, i gratuluje wam że wy Darkiem/Kartem czy innym Dravenem wbijacie Penty co 2 gry.

A co do tych ultów, już pisałem że nie można stwierdzić kto jest lepszy, i do tego kto ma lepszy ult skoro od tego zależy mnóstwo innych czynników. Niepotrzebna dyskusja i spam, i po co to komu jak ktoś napisze że ulti karta jest "OP".

@down

Najlepsze:

Nunu+Galio+Malphite+GP+Lux+Ez i nikogo nie ma

Po co ulti GP skoro to nie bije większego DMG? Wszystkie postacie wymienione wyzej mają przliczniki pod AP, oprócz Eza który ma AD/AP, mniejsza dodałbym Fiddla czy Wukonga, Ez/GP ult zbędny.

Na rankedach grać najlepiej postaciami z utlami do TF'ów które sięze sobą łącza itd.

Wukong solo/ Fiddle jungle/ Galio support/ Morgana mid itd

Opublikowano

Kassadin - nastackujesz skurwiela i potem na poziomie 6lvl wyskoczy ci i zje 4/5 hp. Krótkie cd ,epicki escape i dmg .Mocne.

I amumu ,który zmienia losy tf.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...