Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna doprowadza mnie do kurwicy.

Gość MarcinnekxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

również posiadam 9800GT po fabrycznym oc czasami mi się ten błąd pokaże aktualizacja sterowników na najnowszą betę pomogła.

Opublikowano

Nie wiem, czy to ma coś do rzeczy, ale to wyskakuje mi wtedy, gdy komputer zaczyna burczeć ( głośniej chodzi ).

Opublikowano

Robiłem to już, nic mi nie pomogło. Karta była bardzo brudna.

Opublikowano

a sprubuj tak odinstaluj nowe stery zainstaluj stare jeśli będzie spoko to odinstaluj sterowniki stare następnie zmniejsz grafe na 800x600 i 16 bit zresetuj kompa zainstaluj nowe stery i poże pomoże bo miałem coś podobnego i działało to

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Sterowniki nie sa tutaj niczemu winne, poprostu albo grafika sie przegrzewa (byc moze do wymiany pasta termoprzewodzaca) albo jest poprostu uszkodzona.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

To mam wymienić jakąś paste do karty? : O

Tak, jak odkręcasz wiatraczek z niej to masz rdzeń graficzny i na nim powinna być pasta termoprzewodzącą. Zetrzyj starą i nałóż nową. (Pasta kosztuje ok. 15 zł)

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Każda pasta będzie pasować? czy do tej karty trzeba odpowiednią?

Opublikowano

Każda pasta będzie pasować? czy do tej karty trzeba odpowiednią?

Każda. Idziesz do sklepu komputerowego i mówisz że chcesz pastę, idziesz do domu ścierasz starą, nakładasz nową (Mniej więcej 2 ziarenka ryżu)

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Cóż, dzięki wszystkim za pomoc.

OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE KARTA SPIERDOLIŁA SIĘ DO RESZTY, WYMIENIŁ PASTĘ, WŁĄCZYŁ GRĘ, KARTA SIĘ SPALIŁA, KOMPUTERA NIMA!

Opublikowano

OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE KARTA SPIERDOLIŁA SIĘ DO RESZTY, WYMIENIŁ PASTĘ, WŁĄCZYŁ GRĘ, KARTA SIĘ SPALIŁA, KOMPUTERA NIMA!

Ludzeg prawde mówi, wczoraj zmieniłem paste ( jak kazaliście) odpaliłem komputer i grę, po 1 min wyjebało mi komputer, wyłączył się, a potem jak chciałem włączyć, to dochodził do momentu ''Starting Windows'' i komputer się wyłączał. Nie jestem pewny czy karta się spaliła, gdyż obraz się pokazuje, tylko wywala mi komputer, dodam, że jak komputer się tak wyłącza to karta jest bardzo gorąca.

Opublikowano

Weź mnie nie wkurwiaj xD, chce, aby ta karta jeszcze żyła, bo na pewno się nie zjarała, bo KURWA OBRAZ JEST !

KTO POMOŻE DOSTANIE CIASTKO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...