Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna doprowadza mnie do kurwicy.

Gość MarcinnekxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, witam w mojej kuchni, od jakiegoś czasu coś dziwnego dzieje się z moją kartą graficzną, tzn:

8c841o.jpg

Takie cuś występuje tylko w grach. Doprowadza mnie to do kurwicy, gdyż muszę resetować grę... Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś miał takie coś jak ja i jak takie coś naprawić. -.-

Próbowałem:

-inne sterowniki do karty

-wyczyściłem tą kartę i gówno mi to dało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zalecam aktualizację sterowników karty graficznej :)

Ps. Jaki masz Windows ?

Weź kurwa wyjdz, bo jak Ci przypierdole to nie wstaniesz.

Opublikowano

sam wyjdź jak nie potrafisz zrobić tego o co proszą!

aktualizacja sterowników do płyty głównej, sterowniki do grafiki, mogą a nawet powinny być STARSZE , jak działa zainstalować za pomocą AUTOMATYCZNEGO wykrywania

inna opcja, zainstaluj sterowniki dedykowane producenta karty graficznej jak takie sa do tego modelu karty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Omg, czy ja tutaj siędze z dałnami?

grwimq.jpg

przecież napisałem, że inne sterowniki mi nie pomagają, instalowałem już w choj różnych wersji i nic nie pomaga.

Opublikowano

Na google wyczytałem że taki sam błąd miał jakiś koleś i po przeniesieniu karty na innego kompa w celu sprawdzenia ten sam błąd nadal wyskakiwał. Gdzieś na jakiejś stronie angielskiej pisało że trzeba utworzyć jakiś wpis w rejestrze no ale czy to działa to Ci nie powiem bo nie mam jak sprawdzić ;) (przepisz błąd do google i tam masz tą stronę gdzieś u góry)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie mogę znaleźć, możesz wysłać ten wpis, który trza napisać?

@NAPIERDALAM EDITA!

znalazłem coś takiego:

W Menu Start -> Uruchom wpisujemy "regedit.exe" i uruchamiamy edytor rejestru i przechodzimy do sekcji:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControSet\Control\GraphicsDrivers (GraphicsDrivers musi być podświetlone!)

W prawym oknie Prawy przycisk myszy Nowy -> Wartość DWORD (32-bitowa).

Po dodaniu w nazwie wpisujemy "TdrLevel" klikamy dwa razy w ten nasz nowy wpis i wpisujemy

wartość "0".

ten problem znany jest jako TDR.

Zrobie tak, jutro dam wam znać czy pomogło coś.

@NAPIERDALAM EDITA 2 !

Sprawdziłem jednak dzisiaj, nadal to samo. kurwa mać, a już chciałem sobie zwalić ze szczęścia, że bd mógł normalnie grać.

Opublikowano

Już kiedyś pisałeś jak naprawić komputer bo coś tam Ci się przegrzewał, więc tym razem napiszę Ci co zrobić jak masz problem z kartą:

1. Wyłącz komputer i wyjmij kartę

2. Powiedz jej, że pewnie będzie zajebista ale i tak jest chujowa bo się zjebała

3. Idź do kuchni i wyjmij swojego Alcatela z kamerą 5000000 mpx

4. Ustaw na stole i powiedz: SIEEEEEEEEEEEEEMANGO WITAM W MOJEJ KUCHNI, DZISIAJ WPIERDOLIMY KARTĘ

5. Wyjmij patelnię, usmarz sukę

6. Potem posmaruj bułkę najlepiej masłem ale może być smar do łańcucha (XDDDDDDDDDDD)

7. Przed wzięciem gryza powiedz, mmmmmmmmmmmm jaka chujowa, weź gryza i powiedz, że zajebista

8. Jak ją opierdolisz to potem idź włącz komputer i się wkurw, że nie ma karty i pomyśl co żeś przed chwilą wpierdolił

DZIENGI, TO KONIEDZ NA DZISIAJ

Opublikowano

Wwwwwww pizduuu, dobrze mi doradziłeś, w końcu się nażarłem jak skurwiel, teraz piszę z mikrofalufki, no cóż, karty nie ma, ale chociaż się najadłem. WIELKI PLUS DLA TEGO PANA !

Karta umarła [*]

rbb6sb.jpg

Opublikowano

Okej, kupiłem nową, w sklepie powiedzieli, że została wykonana ze stali i na pewno nie bd mógł jej zjeść jak tamtej, lecz błąd znów wyskakuje ! no kurwa co to ma być? pewnie dostałem hasło na płyte główną. RATUNGU !

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAAH, CZYLI TO HASŁO JEDNAK NA PŁYTĘ DZIAŁA!!!!

No cóż, ale jak nadal jesteś głodny to musisz tak o:

1. Znów ją wyjąć i powiedzieć, że jest chujowa bo się zjebała

2. Musisz wpierdolić tym razem do afrykańskiego kocioła za czasów dinozauruw bo to je stal, tego nie usmażysz xD

3. Wyjmij gorące i poparz se całe dłonie ale pomyśl wtedy, że jest zajebiście bo zaraz ją wpierdole

4. Tym razem nie bułka, teraz będzie opakowanie po chińskich robakach z japonii, może znajdziesz jakiegoś jeszcze do smaku

5. Przed gryzem powiedz, że jest zajebista a jak już opierdolisz powiedz że jest chujowa bo zjarałeś sobie język i pali cię morda od robaków

6. Najgorszy punkt tego wszystkiego, przypomnisz sobie, że nie wziąłeś swojego Alcatela i nie nagrałeś nowego odcinka SIEMANGO WITAM W MOJEJ KARCIE

7. Potem pomyślisz sobie, że znów nie masz jak wejść na kompa i piszesz z mikrofalówki i Twoje życie nie będzie miało sensu, wyskoczysz z krawężnika na bandżi i złamiesz kręgosłup i będzie koniec wpierdalania kart

8. Zamienisz się w zombie i będziesz wpierdalał wszystkie karty na osiedlu, które działają

9. ZAPADNIESZ W SEN WIOSENNY Z POWODU NAWPIERDALANIA

10. DZIENGI, MAM NADZIEJE, ŻE NIEPOMOGŁEM

Opublikowano

Tyyyy ! kurwa a może otworzymy swój sklepik i będziemy sprzedawać karty do jedzenia, zarobimy w choj kasy i będziemy bogaci ;__;

JUŻ TO KURWA WIDZĘ :

d3f178.jpg

Jesteś zainteresowany?

Opublikowano

Tyyyy ! kurwa a może otworzymy swój sklepik i będziemy sprzedawać karty do jedzenia, zarobimy w choj kasy i będziemy bogaci ;__;

JUŻ TO KURWA WIDZĘ :

d3f178.jpg

Jesteś zainteresowany?

jak sie masz tak zachowywać to lepiej wyjdz z tego forum ... debila z siebie robisz i nawet nie umiesz przetłumaczyć co tam pisze jest takie cos jak google.pl

za wysoka sygnatura

Opublikowano

NVidia Control Panel -> Ustawienia 3D -> Set konfiguracji PhysX -> Wybierz procesor PhysX -> wybierz swoją kartę graficzną zamiast pozostawienia go na auto-select.

Pierwszy lepszy link z google -.-

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Okej, zmieniłem ide sprawdzić.

@NAKURWIAM EDITA

Nadal to samo, jest jeszcze gorzej. : 3

Opublikowano

Moja wina, że przyszedłeś do mnie w nocy i spytałeś się czy mam karte graficzną w komputerze?

To było tak:

1. Śpie.

2. Ktoś puka do drzwi.

3. Otwieram.

4. Stoi ludzeg i pyta się czy mam karte w komputerze.

5. Mówie, że tak.

6. Pokazuje mu ją.

7 Zajebał karte i spierdolił.

Na następny dzień:

Przyszedł i oddał karte, powiedział, że strasznie twarda jest.

Opublikowano

To prawdopodobnie wina samej karty graficznej. Mialem podobnie po przetaktowaniu i wpisaniu do biosu wyzszych clockow w 9400GT.

A tak w ogole to co to za model grafiki? Moze cierpi na zimne luty i pomoze piekarnik :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...