Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft i MPCForum: APEL do serwerów Kwadratowa Masakra

MrFoxek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jeśli zamierzacie robić serwery ala Kwadratowa Masakra, i robicie go dla osób Non-Premium, pamiętajcie aby wgrać plugin na logowanie poprzez wpisanie hasła ( np. plugin AuthMe).

Dlaczego? Ostatnio przeglądam serwy K.M z White Listą, i ludzie składają podania, i podają swoje nicki. Masz pirata Minecrafta? Przeglądasz różne podania, patrzysz nick gościa, wpisujesz go na piracie, wbijasz na serwer i? I CH*J. Nawet jeśli serwer ma plugin AuthMe lub inny, zauważyłem, że ludzie coraz częściej tworzą hasła typu 'haslo' lub 'maslo'. Łatwo się włamać, nie?... Oczywiście LEPIEJ TAK NIE RÓBCIE (oj tam raz się spróbuje, nie?) ..BO PEWNIE ZACZNIECIE GRIEFOWAĆ JE! Pozdrawiam, Głupi Nieogarnięty MrFoxek.

Jeśli głosujecie w ankiecie, odrazu zaznaczcie odpowiedzi w jednym, i drugim pytaniu!

Lista serwerów typu Kwadratowa Masakra, na które można było wejść bez problemu:

http://www.mpcforum.pl/topic/752447-142-kwadratowa-masakra-no-hamachi-wl/ autor RafiMine

- @ LISTA BĘDZIE CIĄGLE REFRESHOWANA CO JAKIŚ CZAS :P @ -

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

Fajnie napisałeś!! ;) Ale ludzie w ogóle nie powinni robić serwerów ala Kwadratowa Masakra! Istnieje przecież coś takiego jak prawa autorskie!!

Opublikowano

Fajnie napisałeś!! ;) Ale ludzie w ogóle nie powinni robić serwerów ala Kwadratowa Masakra! Istnieje przecież coś takiego jak prawa autorskie!!

Zgadzam się z tobą :D

:D
Opublikowano

Dobre ;)

ale osobiscie juz rzygam tymi KM.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A ja nigdy nie bylam na serwerze Kwadratowa Masakra i nie zaluje. Jesli ktos nie ma pomyslu na serwer to mam prosta rade - nie zabieraj sie za serwer. Zakladanie serwera na zasadzie "bo ja tez chce" nie ma sensu. Wymyslenie czegos swojego i oryginalnego jest takie trudne? To jest Minecraft - tutaj mozna wszystko. A wracajac do pierwszej wypowiedzi to ktos naprawde musi sie nie znac na tworzeniu serwera, zeby nie wgrac pluginu do autoryzacji i jak ktos ma haslo "123" lub podobne to niech sie nie dziwi, ze ktos w koncu mu sie wlamie.

Pozdrawiam

Bruzdi

Edit: Przepraszam za wcześniejszy spam i 3 wiadomości. :P Z komórki pisałam i coś zlagowało. :P

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Kwadratowa masakra nie posiada praw autorskich, to tak jakbyś powiedział, że nikt nie może stworzyć serwera free-build, bo ktoś już go wcześniej stworzył, ale te serwery na prawde wkurzaja jak sie wbija poszukac jakiegos serwa a tu co 2 kwadratowa masakra, krew zalewa, w dodatku bylem na kilku takich serwerach i co 2 albo calkowicie odgapiony albo nie ogarniety.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

A ja nigdy nie bylam na serwerze Kwadratowa Masakra i nie zaluje. Jesli ktos nie ma pomyslu na serwer to mam prosta rade - nie zabieraj sie za serwer. Zakladanie serwera na zasadzie "bo ja tez chce" nie ma sensu. Wymyslenie czegos swojego i oryginalnego jest takie trudne? To jest Minecraft - tutaj mozna wszystko. A wracajac do pierwszej wypowiedzi to ktos naprawde musi sie nie znac na tworzeniu serwera, zeby nie wgrac pluginu do autoryzacji i jak ktos ma haslo "123" lub podobne to niech sie nie dziwi, ze ktos w koncu mu sie wlamie.

Pozdrawiam

Bruzdi

Pozdrawiam

Bruzdi

Pozdrawiam

Bruzdi

Zgadzam się z tym co napisałaś, co do haseł to niestety większość ludzi ma je w d*pie, przez taką rzecz serwer może być zagrożony, szczególnie jeśli admin/op serwera nie myśli i daje sobie hasło 123 lub wogóle nie daje takiego plugina ;d

PS: tak wgl nie musisz aż tak spamować :D

Poradniki MPC Forum:

Opublikowano

Naprawde z tymi KM to już przesada. Wchodzisz w publikacje serwerów a tam ala kwadratowe masakra, kwadratowy rozl****, itp. jak nie było masakry skkfa to był spokuj teraz wszyscy km i nic więcej. żeby te serwery miał chociaż po 50 slotow a nie po 10~20.i na dodatek na hamachi. Kto na taki sera wejdzie ??? Chyba raczej nikt. A I PROSZĘ NIE ZAKŁADANIE JUŻ WIĘCEJ SERWERÓW KWADRATOWE MASAKRA!!!!!!!!!! albo zrobcie JEDEN ale porządny.

Opublikowano

mam pytanie jakie do chuja prawa autorskie ? czy szanowny skkf powiedzial ze zastrzega sobie prawo do robienia takich serwerow ? ogarnijcie .

Zgodze sie z jednym zeby je ogarneli i nie dodawali kazdego :) niech ktos napisze 2 /3 sensowne zdania a nie napisze np " lubie placki " a na dol zaraz pisze "dodany" i sie ludzie dziwia ze ktos konta kradnie i grifuje :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Teraz nie ma normalnych serwerów w publikacjach tylko co chwila widać nowsze ,,Kwadratowe masakry" skkf jest ,,sławny" że tak to ujmę ludziom się to spodobało dla tego plagiatują to myśląc że taki serwer się wybije niestety większość tego typu serwerów na mpc jest nie profesjonalna.

Opublikowano

Powiem tyle, że brakuje mi starych dobrych survivalów albo freebuildów :( Jedynie widze K.Masakry lub jakiś "pr00 hamaczi serfer !!oneone wpijać dam opa"

Poradniki MPC Forum:

Pomocnik
Opublikowano

kwadratowa masakra i tak tylko jedna zawsze będzie najlepszą, inne to tylko marne kopie z których nic nigdy nie wyjdzie fajnego.

MÓJ WPIS NIE MA NA CELU URAZENIA TWÓRCÓW KOPI SERWERA KWADRATOWA MASAKRA

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Popieram,

Szukałem ostatnio jakiegoś fajnego serwa... nie znalazłem... za to było pełno "Kwadratowa Masakra" "Sześcienna Masakra" "Klockowa Masakra" i tak dalej do zrzygania -.-

Opublikowano

Ale po co robić serwer z nazwą Kwadratowa masakra?

Trudno jest wymyślić swoją? Myślicie że jak napiszecie serwer "ala Masakra" to przyciągniecie tym graczy? Lepiej mieć swój własny pomysł i wytrwać na nim a nie robić tandetne podróby.

Pozdro.

Opublikowano

Wiele osób robi inne nazwy serwera ale i tak w niczym to nie pomaga, tych kwadratowych masakr jest wiele ale i tak do dup*,Lepiej byłoby zrobić że podania można zgłaszać tylko na ts3 lub skype(lub inny jaki znacie typu mumble itd)tak to napiszesz podanie wpiszesz ze masz 15 lat(a tak naprawdę ma 10) założyciel akceptuje i później pół mapki zgriefowanej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...