Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zmiana email bez udziału poczty

sheriff15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakiś bug co zmienia email bo mam problem ze zmianą emaila bo nie chcą mi dochodzić emaile z darkorbit na bluenet pisałaem wielokrotnie do suportu z DO a także z bluenet DO zgania winę na bluenet a bluenet na DO wiem ze istniał bug na zmianę nie ma opci zmiany emaila przez suport ponieważ nie pamiętam 1 hasła z 3 a tak to wszystko pamiętam

Opublikowano

Nie ładnie kraść konta <3

hehehe ale aj nie kradnę tylko mam problem bo nie mogę hasła zmienić ani nicku

Bug istnieje, ale nikt Ci go nie poda.

może ktoś poda bo bez tego bugu nic z kontem nie mogę zmienić a chce je sprzedać i nie mam możliwości

hehehe ale aj nie kradnę tylko mam problem bo nie mogę hasła zmienić ani nicku

może ktoś poda bo bez tego bugu nic z kontem nie mogę zmienić a chce je sprzedać i nie mam możliwości

Opublikowano

Napisz do BP żeby ci pomogli bo konta nie możesz sprzedac ;)

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

A ty napisz do psychiatry żeby ci pomógł bo coś z mózgiem masz -.-

userbarcopy.png

Opublikowano

pewnie masz pocztę wp napisz do BP żeby ci zmienili na gmail mi zmienili po 2 dniach jak chcesz formularz zmiany to pisz na pw

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

A ty napisz do psychiatry żeby ci pomógł bo coś z mózgiem masz -.-

kuc aj do miecza co sie w rozwomwe mieszasz <_<

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

tak i mnie zbanują za sprzedawanie: D bp wql ma wyjebane pisałem do nich 3 razy i w dupie to maja że nie mogę zmienić hasła itp

pewnie masz pocztę wp napisz do BP żeby ci zmienili na gmail mi zmienili po 2 dniach jak chcesz formularz zmiany to pisz na pw

własnie nie mam na wp tylko na bluenet ale może powiązane coś da ale wątpię bo jak wysyłam o zmianę to wyskakuję błąd czyli wychodzi na to że to nie sprawa emaila tylko DO
Opublikowano

Daj email, hasło do emaila, nick z gry i hasło z gry, to Ci zmienię ten email ;)

Coming: Perm

Daj email, hasło do emaila, nick z gry i hasło z gry, to Ci zmienię ten email ;)

Coming: Perm

i może jeszcze frytki
Opublikowano

Czy istnieje jakiś bug co zmienia email bo mam problem ze zmianą emaila bo nie chcą mi dochodzić emaile z darkorbit na bluenet pisałaem wielokrotnie do suportu z DO a także z bluenet DO zgania winę na bluenet a bluenet na DO wiem ze istniał bug na zmianę nie ma opci zmiany emaila przez suport ponieważ nie pamiętam 1 hasła z 3 a tak to wszystko pamiętam

takie tematy powinny być automatycznie zamykane-usuwane, a autor tematu zbanowany

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Autor tego tematu nie został zbanowany po 1 . a po drugie Temat jest dlatego bo Autor ma problem i prosi o pomoc . To tak samo jak ty otworzysz temat to nikt ma ci nie udzielać info tylko Mod ma odrazu zamknąć ? Bo po co ...?

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Ja też polecam w takim wypadku napisać do bp :) Kolega napisał i mu zmienili. Raz jak mu ukradli. Drugi raz jak nie mógł zmienić loginu (wiadomość nie dochodziła). Musiał podać chyba 1 nick, poprzednie hasła i coś tam jeszcze :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

jeżeli ma ktoś jakiegos hacka na emaila niech mi napisze na pw bo potrzebny;/

Jeżeli ktoś ma pewne liczby na dzisiejsze losowanie lotto to mi też na PW niech wyśle bo mi potrzebne -.-

Nikt Ci na PW nie da takiej rzeczy .... to jest bardziej strzeżone niż hasło do ACP darkorbit :P

Opublikowano

Pisz na pw to ci powiem jak zrobic.

Tak wgl. to jest bug na e-mail i jest on publiczny.

Tak, myślę że warto zaufać 1postowcu, który pewnie poprosi o passy...

Opublikowano

Pisz na pw to ci powiem jak zrobic.

Tak wgl. to jest bug na e-mail i jest on publiczny.

być jest ale ja go jakoś nie ogarniam .... jest na epvp kamyk tuta dał, ciekawe czy działa

Opublikowano

być jest ale ja go jakoś nie ogarniam .... jest na epvp kamyk tuta dał, ciekawe czy działa

Był pare miesięcy temu. Już nie działa.

Chyba że coś nowe odkopałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...