Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Grota Wedana - Teoden.pl

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, dziś, jako pierwszy z wielu, ukazany został film na którym przedstawiamy jak będzie wyglądać sprawa V3 Groty Pająka - Wedana, na serwerze Teoden

Zapraszam do oceny oraz zachęcam do tego, abyście pisali swoje propozycje na temat tego, jakie materiały mają trafić na kanał.

Następne co planujemy wrzucić to drop z metinów itp., oraz całkiem nowy dungeon - jaskinia smoka.

POZDRO !

zhda.png

Opublikowano

Szału nie ma ;d Sama mapa jak i quest jest dostępna na MPC ;s

Być może było na MPC, ale nigdy w full wersji.. Co do filmu bardzo fajnie wykonany i to jeszcze w HD. Serwer zapowiada się obiecująco. :) Jeśli wyjdzie official na pewno zagram.

Proponowałam bym trochę zmniejszyć HP nie którym bossom, ponieważ może być słabo. =/

Opublikowano

Być może było na MPC, ale nigdy w full wersji.. Co do filmu bardzo fajnie wykonany i to jeszcze w HD. Serwer zapowiada się obiecująco. :) Jeśli wyjdzie official na pewno zagram.

Proponowałam bym trochę zmniejszyć HP nie którym bossom, ponieważ może być słabo. =/

Wszędzie tak mówisz, wszędzie **** robisz.

@top

Nic ciekawego, było.

/gif

Opublikowano

Szału nie ma ;d Sama mapa jak i quest jest dostępna na MPC ;s

Skoro quest jest dostępny na MPC, gdzie są dowody na to chociażby w postaci linku.

@top

Nic ciekawego, było.

Gdzie? Bo ja nigdzie tego nie widziałem? Dowody, w postaci pustych słów można sobie...

Mnie osobiście się to bardzo podoba, ciekawy pomysł to że nie idzie tego zrobić solo jest moim zdaniem świetnym patentem.

Trzeba będzie ogarnąć ekipę jak za starych dobrych czasów metina gdzie liczyła się współpraca.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widziałeś wgl tego questa który jest w tej paczce?

Na filmie przedstawiam dungeon, nie mówię że mapa jest moja.

Nie chce mi się kłócić, kto ma oczy ten widzi, kto widzi ten wie jak jest i doceni to co robię.

Łapa i trzymaj się.

Yyy co za problem napisać swój dungeon w 20 min?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ten boss lepszy :D :

g8ptn7.jpg

metin2master, po obroży widać

tam to sa ku**a moby i bronie zbroje itd... a nie takie gowienka z ''pajinta wziente'' ..

pro :D

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Kiedy możemy oczekiwać startu serwera?

wpisz sobie teoden.pl bedziesz mial info

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Kiedy możemy oczekiwać startu serwera?

Grudzień\Styczeń lub wcześniej :)

Proszę nie zwracać uwagi na to "santriel" - dziwne stworzenie ubzdurało sobie że robi komuś na złość, a tylko sobie szkodzi, userzy mpc już wyrazili opinie na jego temat :) Pozdrawiam

zhda.png

Opublikowano

wpisz sobie teoden.pl bedziesz mial info

hahahhahahaha !

żartownisiu ty... prawie sie nabrałem

żartuje, jesteś chu*em

Hard work is adversary of adversity.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wlasnie fajnie ze beda mialy duzo hp. Jak mowil admin na filmiku ktoryms, to bedzie server taki "grupowy". Tzn wszedzie z ekipą. To bardzo fajna opcja ale powinni dopasowac drop, ze jesli ide w te 5-10 osob to kazdy jest zadowolony z dropu :)

@topic

Server zapowiada sie fenomenalnie. Oczywiscie zawitam z ekipą (20-30 osob na bank) i postaram sie jakos server rozreklamowac. Postarajcie sie o ten server bo narazie nie ma na czym grac :D

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Dziwne, teoden.pl przekierowuje na Reinora - sprawka rudzielca?

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...