Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pl4?

co z tym ibotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedłyug mnie to niepotrzebny spam, proszę o zamknięcie tematu.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Polskie serwery o.O 90% osob analfabeci. I tak jak zaklinacz napisal lagi sa spowodowane przez komputer a nie przez BP ;) Tez mam lagi po 3 godzinach nie wylogowywania sie z mapy ale wystarczy wylogowac sie z mapy zalogowac za minute ponownie i smiga jak ta lala.

Opublikowano

Polskie serwery o.O 90% osob analfabeci. I tak jak zaklinacz napisal lagi sa spowodowane przez komputer a nie przez BP ;) Tez mam lagi po 3 godzinach nie wylogowywania sie z mapy ale wystarczy wylogowac sie z mapy zalogowac za minute ponownie i smiga jak ta lala.

Analfabeta to osoba która ma min. 15 lat, nie umie czytać, pisać, wykonywać podstawowych działań, po prostu Polacy nie szanują swojego języka i pierdolą ortografię ..

Wszystkie Europejskie serwery stoją w Niemczech, są wydajne i w większości przypadków lagi są spowodowane winą internetu, czy właśnie komputera.

Opublikowano

Analfabeta to osoba która ma min. 15 lat, nie umie czytać, pisać, wykonywać podstawowych działań, po prostu Polacy nie szanują swojego języka i pierdolą ortografię ..

Wszystkie Europejskie serwery stoją w Niemczech, są wydajne i w większości przypadków lagi są spowodowane winą internetu, czy właśnie komputera.

popieram :P

k,NjQ0Mjg5MTEsNDk2MzgwNzM=,f,607138_logo

Opublikowano

ALE POWINNI ZROBIĆ TO PL4 PONIEWAŻ NA PL3 JEST BARDZO DUŻO GRACZY I SA LAGI:] A WIĘC MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE PL4:] A PL1 I PL2 TEŻ JEST PRZEPEŁNIONE [/size]

BP PRZEZ 1 TYDZIEŃ ZARABIA PO SETKI TYSIĘCY EURO A WIĘC IM NIE SZKODA WYDAĆ TROCHE KASY NA NASTĘPNY SERWER

Lagi ? W którym miejscu właśnie na pl3 ciągle mało osób gra, a pl2 tam jest dużo graczy :)

wot-amx-12-t-o.gif

Opublikowano

nic dziwnego, jak się siedzi bez przerwy, przed kompem to kurwa normalne, że mózg się lasuje...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...