Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pl4?

co z tym ibotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bedzie pl4 bo z tego co widze to obecnie pl3 dajmy na to troche ludzi ubylo(nie wiem jak inne pl), rok temo tej porze bylo tak jak na moje oko ze 2 x wiece graczy a kazdy jeden serv wiece to dla nich koszty wiec im sie nie oplaca jesli obecne servy sa niepelne

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

ALE POWINNI ZROBIĆ TO PL4 PONIEWAŻ NA PL3 JEST BARDZO DUŻO GRACZY I SA LAGI:] A WIĘC MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE PL4:] A PL1 I PL2 TEŻ JEST PRZEPEŁNIONE [/size]

BP PRZEZ 1 TYDZIEŃ ZARABIA PO SETKI TYSIĘCY EURO A WIĘC IM NIE SZKODA WYDAĆ TROCHE KASY NA NASTĘPNY SERWER

k,NjQ0Mjg5MTEsNDk2MzgwNzM=,f,607138_logo

Opublikowano

Nie jesteśmy ślepi -.- Lagi często nie są spowodowane nie z winy serwerów tylko Twojego kompa -.- i pl3 jest mało zaludnionym serwem więc nie prędko powstanie pl4 -.- Jeśli uważasz, że serwer pl1 i pl2 są przepełnione to pozdro, moim zdaniem po prostu trudno Ci przeżyć, że masz jakiegoś kapitana czy coś i chciałbyś polatać z np pułkiem.

sygnacu.jpg

Opublikowano

ale co jak co fajnie byloby byc gdzies wysoko w randze na swoim ojczystym serwie;d jakby pl4 powstalo odrazu bym tam wbijal:) tylko ciekawe czy nie bedzie takiego numeru jak z cz3;d ze ceny z kosmosu;d i same boty;d a tak swoja droga na es4 tez full botow jest czy tam w miare spokojnie? gral ktos tam?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

1. Łącz posty-.-

2. Ludzie uciekają z D O na UW albo wgl od BP uciekaja, serwery nie sa pelne, pustosza sie a ty chcesz nowy serwer?

Zapomnij.. Duzo polakow gra na zagranicznych serwerach, Czechy, Hiszpania, Global ameryka etc.

PL4 bedzie jak beda full pelne serwery P O L S K I E.

userbarcopy.png

Opublikowano

Z tego co ja widzę szanse na nowy serwer są znikome... bo i po co? Tak serio to aktywnych graczy na serwerach jest coraz mniej a nowe serwery powodują przejście użytkowników na nowy... tak zrobiła cała masa z PL1 i PL2 by przejść na PL3. A co do lagów - sam serwer nie oznacza osobnej maszyny i oddzielnego łącza internetowego a więc dodanie PL4 nic tu nie zmieni :(

Opublikowano

Wszystkie posty nie na temat, czy wszczynające kłótnie został usunięte, bo już było tego za dużo.

co z tym ibotem - zrobiłeś ten temat, by się pochwalić w sieci twoim "fikcyjnym" generałem z PL1, nowym laptopem, czy żeby się coś dowiedzieć o serwerze PL4?

Nie zbaczaj z tematu.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

@UP

On jest jakiś pojebany, stwierdzam to, bo chyba stworzył 30mln tematów, które nie mają sensu. Sorry, ale wkurwia mnie robienie z siebie debila... Pisze on posty, które nie mają zupełnie sensu -.-

@TOP

Po co PL4? PL3 jeszcze puste...

Opublikowano

masz pecha bo wiekszosc graczy na polskich serwerach to boty i ich jest coraz wiecej :)

Widzisz . Sam już napisałeś jeden powód czemu PL 4 nie powstanie ;]

Dodatkowo obecne serwy PL są opustoszałe w porównaniu do ostatnich 2-3 lat .

Więc PL 4 sądzę że już nigdy nie wprowadzą :P

Opublikowano

PL4 nie będzie w tym ani w następnym roku.

Pl3 świeci pustkami, a co dopiero by było gdyby PL4 dodali

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...