Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golden-Server[Typ:KwadratowaMasakra][10Slotów]

HaxIoRtMe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh widziałem że tak napiszesz ;) mam pokazać ci logi kolego w okolo 5 min 15 diaxów ;) nie ładnie nie ładnie

Kopalem korytarz na okolo 13 poziomie. Nie moja wina ze mialem szczescie. Pozatym pare pokazal mi kolega z ktorym bylem w sojuszu.

Opublikowano

Vixon unbana nie dostaniesz dobrze wiesz ze masz x-ray

Nie mam x raya ;x

A pozatym czy napisalem ze chce unbana?

Napisalem ze nie polecam serwa.

I dalej tak mowie.

Opublikowano

A pozatym. Z tego co zauwazylem to jest 1 z wielu tematow o twoim serwerze. Na 2 kontach tworzysz tematy. Pozniej Ci je zamykaja albo rezygnujesz z projektu. Dodatkowo serwer hostowany na komputerze. Nie oplaca sie ;/

Opublikowano

Ehh a tak mówiłeś że będziesz grał na serwie tamten temat byl stworzony przez kogos innego a teraz krytykujesz za nieuczciwą grę polać mu

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ehh a tak mówiłeś że będziesz grał na serwie tamten temat byl stworzony przez kogos innego a teraz krytykujesz za nieuczciwą grę polać mu

Słuchaj. Nie obchodzi mnie to co myślisz. Ja nie mam x raya. Jak ktoś sądzi inaczej to mam na niego wyjebane. Gram w tą gre od samych początków, miałem swój serwer dedykowany, na wielu bylem Modem/Administratorem. Mam znajomości na największej serwerowni Mycraft. Sam tępiłem x ray'owców. Dziękuję koniec tematu.

Opublikowano

Nick : Szczypi0or

Staż : 1 rok, aczkolwiek doskonale ogarniam! :)

Dlaczego ten serwer : Ponieważ szukam serwera bazującego na kwadratowej masakrze. Lubię takie serwery :)

Opublikowano

Nick: TeeShOo

Staż w Minecraft: od 1.3.1 ( o ile dobrez pamiętam )

Dlaczego akurat ten serwer: Serwer jest nowy, do tego podobny do kwad.mas. czego więcej chcieć ? :P

+ nie chodzi o przetrwanie i ukrywanie się, tylko o wspólną gre, o wspólną realizacje planów i zabawe, greefowanie = kretynizm. Nie po to jest to możliwe, żeby specjalnie psuć, tylko żeby coś można było komuś zrobić, co by nie wiązało się ze zniszczeniem dajmy na to całej budowli... Nie wiem czy to są jakieś Wasze własne zasady, ale chyba niektórzy w ogóle nie oglądali dajmy na to Mandzia. Kradzierze też nie są na porządku dziennym na takim serwie -.- potrzebujesz czegoś porzyczasz, a nie wpadasz, czyścisz skrzynie i nara.

Opublikowano

Dodany.

Wiem ze polega na wielu innych rzeczach ;) ale trochę zabawy też się przyda i przynajmniej będzie trzeba się pilnować ;) a jak narazie gracze na serwerze mili ;) mają sojusze itp tak więc jest chyba OK

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick: Ziomek433

Staż w Minecraft: 5 lat

Dlaczego akurat ten serwer: Dlatego, że lubię grać na takich serwerach typu survival. Z kolegami często graliśmy na takich serwerach ale to były słabe serwery. Myślę, że ten serwer bedzię dobry :)

Opublikowano

Już wszedłem na serwer i od razu dzieci wszystkie, wyjdź, jak się nie podoba. Jeżeli ktoś chce grać na serwerze typu masakra, to odradzam ten, nie ma tu nic, poza życiami klasyczny surv. Tam gdzie chodzi o zabawe, tu chodzi o to, że dziecko biega w diaxowym secie i zabija all. Szczerze odradzam jeszcze raz, bo serwer nie ma przyszłości z takimi graczami. Jeszcze raz apeluje o zmianę nazwy w temacie i usunięcie "kwadratowa masakra" jako typ, bo ma się nijak z serwerem.

Opublikowano

Kolego Tiios

wbileś na serwer odrazu zaczełeś gadać że to nie Kwadratowa masakra czy kazdy serwer który ma nazwe ''Kwadratowa Masakra'' musi być taki sam chyba nie a jeśli chodzi ci o graczy to są zgrani jak byś wbił pograł chwile znalazł byś kogoś do gry gracze są niemili dla cb za to że odrazu wbiłeś i zaczełeś krytykować ich i serwer itp a nawet 1 min nie grałeś więc twoja opinia nic nie daje...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick:SuperSmokPl

Staż w Minecraft:Długo...Od Alphy

Dlaczego akurat ten serwer: ponieważ szukam serwera typu kwadratowa masakra, a ten serwer wydaje sie fajny.

Opublikowano

Nick:LunCer

Staż w Minecraft:2 lata

Dlaczego akurat ten serwer:Bardzo podobają mi się takie servery ten jest nowy i ciekawie się zapowiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...