Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Dyskusja na temat konkursu WWW.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego img są pochodzenia kezarth.net? Pod co to ma służyć? Szukacie murzynów, czy jak? Pod taki konkurs powinna być grafika zrobiona zatytułowana "mpc".

wziąłbym udział, ale jak mam robić coś, co będzie dla kogoś, to nie ma szans. :]

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dlaczego img są pochodzenia kezarth.net? Pod co to ma służyć? Szukacie murzynów, czy jak? Pod taki konkurs powinna być grafika zrobiona zatytułowana "mpc".

wziąłbym udział, ale jak mam robić coś, co będzie dla kogoś, to nie ma szans. :]

Chodzi Ci o paczkę z obrazkami? Ten kod nie będzie wykorzystany przez nikogo, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kaś czyli można kodowac w html php css js tak?

Tak. Wszelkie pytania kierujcie do mnie tutaj lub na PW, ponieważ jestem organizatorem tego konkursu ;-)

80954162.jpg

ten obrazek do czego jest?

Macie szablon, kodujecie według uznania. Zaraz się dowiem.

@edit: jest on do logowania na stronie na górze strony.

Opublikowano

jak mam robić coś, co będzie dla kogoś, to nie ma szans. :]

Daruj sobie tego typu posty, nikt Cię nie zmusza do udziału, więc nie musisz opinii, że "coś będzie dla kogoś" wygłaszać.

Opublikowano

Miałbyć layout przecież, a jest kilka marnych nic nie mówiących elementów i to w jpg zamiast psd.

WTF?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Są elementy grafiki.

Powodzenia dla kodera który ma kodować layout którego sobie nawet nie może poplasterkować...

Do tego jeszcze w paczce .rar. zip boli?

Opublikowano

Powodzenia dla kodera który ma kodować layout którego sobie nawet nie może poplasterkować...

Do tego jeszcze w paczce .rar. zip boli?

Boli rar?

@down: tak, jestem organizatorem ale to nie ja tworzyłem layout, więc nie czepiaj się mnie. Szablon w .psd ma Wredna, ona go pocięła i mi go oddała. Zip będzie.

Opublikowano

Boli rar?

Tak. Po co używasz .zip'a którego swobodnie możesz otworzyć jedynie w Windowsach i może Macach?

Nie lepiej użyć .zip'a i ułatwić życie linuxowom? A może Twój profesjonalizm składa się na oddawania layoutu do kodowania w .jpg'ach, zamykanie się do jednej platformy i pytanie się innych jak ten szablon ma wyglądać(do cholery jesteś organizatorem).

Opublikowano

Haha w pełni zgadzam się z Wrotkiem. MIał być layout jest kilka grafik z których nic sensownego się raczej nie zrobi. Myślałem że to będzie jakiś lepszy konkurs i chciałem w nim wziąć udział no ale cóż pomyliłem się. Na pewno nie będę brał w nim udziału. To miałbyś konkurs na zakodowanie gotowego layoutu a nie sklejenie jakiś strzępek.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Tak. Po co używasz .zip'a którego swobodnie możesz otworzyć jedynie w Windowsach i może Macach?

Nie lepiej użyć .zip'a i ułatwić życie linuxowom? A może Twój profesjonalizm składa się na oddawania layoutu do kodowania w .jpg'ach, zamykanie się do jednej platformy i pytanie się innych jak ten szablon ma wyglądać(do cholery jesteś organizatorem).

Jeżeli ludzie są na tyle głupi, aby używać linuxa, to nie będą w stanie wziąć udziału w tym konkursie.

Opublikowano

Jeżeli ludzie są na tyle głupi, aby używać linuxa, to nie będą w stanie wziąć udziału w tym konkursie.

Jeżeli ludzie są na tyle głupi, pisząc pod zamkniętą platformę i piracić wszystko co się da to się nie dziwie że ktoś tak myśli.

Masz skillsy jako koder, ale i tak jesteś tak tępy żeby konfigurować system jak dziecko klikając?

Ach, uroki windowsa, okienka, tyle funkcji tyle ile sobie M$ wymyślił(czyt. nic).

Jeśli dla Ciebie dostosowanie systemu pod siebie to zmiana tapety to proszę, ale jeśli chcesz się wdawać w flame to dawaj, będziemy się hejtować ile wlezie, bo przecież co darmowe to musi być shitowe.

Dziękuje Ci szymon że zacząłeś flame o OS w temacie o konkursie.

Żeby nie było że offtopic:

Konkurs gówno.

Opublikowano

Zajebisty termin. Wszyscy u rodziny na grobach zapewne a tu konkurs. Można prosic o przedłużenie do soboty/niedzieli?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

To jest grafika którą według własnej wizji trzeba ułożyć odpowiednio jak puzzle . To jest dodatkowe utrudnienie w konkursie w której możecie wykazać się znajomością języka CSS ewentualnie html.

Dla hejterów. Jeżeli coś się nie podoba to uprzedzam, że konkurs jest nieobowiązkowy i biorą w nich udział tylko chętne osoby. Jeżeli chcecie narzekać to na pewno nie tutaj...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...