Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Dyskusja na temat konkursu WWW.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czym się różni 1 paczka od 2.

jakby grafika była pod mpc konkurs to czemu nie, w tym wypadku nie bd odpierdalal brudnej roboty

poza tym jak ktoś pisał wyżej sa tylko loga i buttony, a jakieś ramki itd to licho wie gdzie

i myślałem że to jest konkurs ja oskryptowanie a nie stworzenie szablonu

Opublikowano

czym się różni 1 paczka od 2.

jakby grafika była pod mpc konkurs to czemu nie, w tym wypadku nie bd odpierdalal brudnej roboty

poza tym jak ktoś pisał wyżej sa tylko loga i buttony, a jakieś ramki itd to licho wie gdzie

i myślałem że to jest konkurs ja oskryptowanie a nie stworzenie szablonu

Nie rozumiem? Jaka brudna robota?

jedna w zip druga w rar

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli ludzie są na tyle głupi, pisząc pod zamkniętą platformę i piracić wszystko co się da to się nie dziwie że ktoś tak myśli.

Masz skillsy jako koder, ale i tak jesteś tak tępy żeby konfigurować system jak dziecko klikając?

Ach, uroki windowsa, okienka, tyle funkcji tyle ile sobie M$ wymyślił(czyt. nic).

Jeśli dla Ciebie dostosowanie systemu pod siebie to zmiana tapety to proszę, ale jeśli chcesz się wdawać w flame to dawaj, będziemy się hejtować ile wlezie, bo przecież co darmowe to musi być shitowe.

Dziękuje Ci szymon że zacząłeś flame o OS w temacie o konkursie.

Żeby nie było że offtopic:

Konkurs gówno.

Tak, linux to darmowe gówno.

Wolę zamkniętą, ale dopracowaną i posiadającą ogrom oprogramowania platformę. Po co mam dostosowywać system, skoro chcę, aby od razu był gotowy do pracy.

@topic

Jak na razie konkurs nie ma większego sensu.

Opublikowano

Co masz na myśli, mówiąc pociąć na nowo i ułożyć?

Czyli te elementy które mam od was ułożę sobie według mojej wyobraźni w Photoshopie i potnę tak jak mi pasuje ?

Opublikowano

Czyli te elementy które mam od was ułożę sobie według mojej wyobraźni w Photoshopie i potnę tak jak mi pasuje ?

Tak, bo to ma być Twoja strona - z podanych materiałów robicie :-)

Opublikowano

Nie. Musisz zakodować ten szablon. Kaś chciał powiedzieć, że możesz pociąć na nowo psd według uznania.

Przypomnę, że szablon został wybrany taki, aby uczestnicy robili go w ciągu konkursu, a nie ściągnęli stronę jakąś i powiedzieli, że to ich.

Bez sensu...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jakie PSD? Żadnego PSD nie daliście.

Nie chodzi że oni dali PSD Tylko ja sobie włączyłem PS-a i ułożyłem tak jak mi się podoba potnę na nowo i będę znał wymiary co gdzie ma leżeć po czym zacznę to sobie od 0 układać w CSS i HTML. : )

Opublikowano

Mam pytanie. Czy ktoś wgl już nadesłał jakąkolwiek pracę? Bo nie wiem czy tworzyć projekt, bo czasami są tutaj na MPC że ktoś coś zrobi, później nie ma ludzi i konkurs zamknięty :>.

Opublikowano

Ale z was beka daliście jakieś nie wiadomo co i jeszcze mamy to ładnie zakodować ....

A prawda jest taka, że nie umiesz zakodować strony z tych elementów? :>

Opublikowano

Heh, z tego co ja tutaj widzę, to nawet nie ma bloku z treścią. Zrobię nawigacje + stopke i powsadzam te obrazki i co dalej? Nic. Nie będzie to wyglądało jakoś dobrze, ot co.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...