Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Podwyżka?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin, Le gówno budowane pod dancery (moje obserwacje), dostaje podwyżkę! Ale będzie poprzegrywanych meczy...

ale wg mnie podwyżka evelynn będzie się równać mniejszej liczbie grających tą postacią. bo jest tania, mocna, gra dużo. jak bedzie droga, to po prostu trzeba bedzie dlugo zbierac czego nikt nie lubi. pewnie beda dojebowywać 5000 skinów niedługo, bo dużo osób nia gra, coś jak teemo

Opublikowano

Xin, Le gówno budowane pod dancery (moje obserwacje), dostaje podwyżkę! Ale będzie poprzegrywanych meczy...

ale wg mnie podwyżka evelynn będzie się równać mniejszej liczbie grających tą postacią. bo jest tania, mocna, gra dużo. jak bedzie droga, to po prostu trzeba bedzie dlugo zbierac czego nikt nie lubi. pewnie beda dojebowywać 5000 skinów niedługo, bo dużo osób nia gra, coś jak teemo

Jak ktoś xina pod dancery buduje t goffno. Xin offtank da best.

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi. Ludzie go budują pod dancery, żeby podrzucić przeciwnika, a w teamfighcie padają jak psy. Nie mówię przecież, że taki build jest poprawny

Opublikowano

Możliwe że ceny wejdą na global, ale i tak będzie useless. Może i papierki ściąga łatwo, ale tankom nie robi wiele, a jak będzie 1v1 z Jaxem to jakie ma szanse?

Grasz 1v1? Lol

Czegoś tu nie rozumiem, papierom ściąga łatwo, ale tankom nie robi wiele < bezsens, teraz powiem coś w twoim stylu: Ap carry łatwo ściągąja AD Carry ale tankom już nic.

No chyba tankom bo samej nazwie zadaje się mniej dmg nic Carry'om.

Gratulacje za wypowiedź.

Opublikowano

Zauważcie, że większość postaci na PBE kosztuje po starych cenach (Garen był nawet za 1,3k jeszcze), a postaci za mniej niż 975RP nie ma. To nie znaczy, że na oficjalu też tyle będzie. Niby były cięcia kosztów itp, ale Anivia Kassio itp dalej kosztują tyle ile kosztowały. Dodatkowo należy zauważyć, że co tydzień dostaje się te pare tysięcy IP i RP, więc upewniają się, że nie wykorzystujesz PBE TYLKO i WYŁĄCZNIE do testowania gry postaciami, którymi nie grałeś, i które są w grze od dawna, ale za to chcą abyś grał postacią która ma wyjść i testował nowe skórki (które w takich wypadkach kosztują 1IP lub 1RP).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Myślę, że raczej tak zrobią. W sumie i dobrze :> Mogli by inne ceny champów obniżyć do 3k.

Opublikowano

Nie obrażajcie evelynn -.- jedyny minus - szybko pada ... , ale ja nią na 3vs3 potrafię zrobić dużo jak mam dobrego tanka w teamie który ogarnia , jeżeli mnie 1 nie zleją jak nią gram to nie mają co marzyć o wygraniu walki ;) często właśnie mnie atakują od razu jak evka gram w sumie nie dziwie się , ale staram się grać tak żeby uniknąć .. lecz ciężko :) wgl , jak jest np. 2 na 3 i nagle wyskakuje z jungli z ultem w nich itd to wgl nie dość 1. porycie głowy to szybko schodzi :).

Nie kiedy mnie trochę wkurza jak trafie na random który... piszesz mu 1 - np. brand , vladimir itd , dochodzi do walki a on atakuje tanka :).

Nie wiem czemu ludzie nie ogarniają tego że jak jest TF i jest tank i leją tanka ... to zanim tank padnie to oni już padną -.- nie którzy są serio ... dziś postanowiłem grać tylko ze znajomymi.. ;/ bo się nie da.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...