Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Podwyżka?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle, że nie. PBE to publiczna beta do testowania nowych champow, map i rozwiązań przez graczy nie publiczny serwer. Na publikach raczej zostanie tak jak jest.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

hehe, mam obydwie postaci, więc mi to lata :D

top. Pewnie podrożeją na globalu

Arcymistrz
Opublikowano

Podrożeją, to nic nowego, że kosztuje 1350 i nagle 6300. Wcześniej Caitlyn kosztowała 850 IP (sezon I), teraz 6,3k IP więc na pewno.

Opublikowano

UP

Już 4800 PZ.

Eve zawsze była mocna :)

heeueheuaeyaehayeaead

nie.

nie była mocna, była najsłabszym championem w grze ! To nie jest nic nowego, nie wiem ile grasz w lola, ale przed reworkiem Evelynn byla tak słaba, że nie dawala nigdzie rady, służyła jedynie jako ruchomy ward (niewidka na minute), potrafiła tylko ksic (tylko na początku, później tj. 10 minuta gry nic nie robiła) i to tyle. Eve była najmniej używanym i najgorszym championem, potwierdzi to każdy, kto grał nią kilka razy przed reworkiem i teraz. Różnica jest ogromna, jeśli chodzi o junglę, Eve to mój drugi ulubiony champion.

Podsumowując. Eve nie była nic, była najgorszym championem w grze.

Ps. info potwierdzone

@down, PRAWDA !

przykładowo Jax, Morgana, Amumu - biją na głowę innych magów, tanków, offtanków czy dpsów droższych od siebie !

Nie warto brać champa po cenie, a jeśli uważacie, że ścisneła was postać za 6k i dlatego była lepsza to nie prawda. Albo była na ciebie kontrą, albo lepiej grał !

Opublikowano

heeueheuaeyaehayeaead

nie.

nie była mocna, była najsłabszym championem w grze ! To nie jest nic nowego, nie wiem ile grasz w lola, ale przed reworkiem Evelynn byla tak słaba, że nie dawala nigdzie rady, służyła jedynie jako ruchomy ward (niewidka na minute), potrafiła tylko ksic (tylko na początku, później tj. 10 minuta gry nic nie robiła) i to tyle. Eve była najmniej używanym i najgorszym championem, potwierdzi to każdy, kto grał nią kilka razy przed reworkiem i teraz. Różnica jest ogromna, jeśli chodzi o junglę, Eve to mój drugi ulubiony champion.

Ps. info potwierdzone

@down, PRAWDA !

przykładowo Jax, Morgana, Amumu - biją na głowę innych magów, tanków, offtanków czy dpsów droższych od siebie !

Nie warto brać champa po cenie, a jeśli uważacie, że ścisneła was postać za 6k i dlatego była lepsza to nie prawda. Albo była na ciebie kontrą, albo lepiej grał !

Nie wiem ile ty grasz w lola, ale z eve było tak:

OP >>> Nerf (Niby nikt nie ogarnia, ale jak ktoś dobrze zagrał...) >>> Rework

Po tym nerfie trochę trudno było przyzwyczaić się do braku stuna, ale wystarczyło dobrze zagrać.

@Top

Oby zdrożały.

Opublikowano

heeueheuaeyaehayeaead

nie.

Ps. info potwierdzone

Ta, wypowiedź eksperta który nawet 50 normali eve nie zagrał, a "chujowy champ" no bo tak mówili, a jak ludzie którzy zagrają 2-3 gry i mówią że jest useless mają pewnie rację

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Ta, wypowiedź eksperta który nawet 50 normali eve nie zagrał, a "chujowy champ" no bo tak mówili, a jak ludzie którzy zagrają 2-3 gry i mówią że jest useless mają pewnie rację

Gram eve teraz często, jest to mój drugi ulubiony jungler, prawda jest taka, że przed reworkiem była ona strasznie słaba.

Opublikowano

Kpicie? Eve na feedzie, to ma taki dmg, że łapie się za głowe. Do tego wbija na ulcie, które jest aoe oraz dodaje jej shielda. Posiada łatwą farme, jest w uber mocna. W sumie, cena słuszna.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kpicie? Eve na feedzie, to ma taki dmg, że łapie się za głowe. Do tego wbija na ulcie, które jest aoe oraz dodaje jej shielda. Posiada łatwą farme, jest w uber mocna. W sumie, cena słuszna.

Sarkazm

Oczywiście bo przecież taki jax veigar lee sin varus olaf i reszta gdy ma feeda nic nie robią kompletnie nic

Koniec sarkazmu

Kto mu dał kida ?

Co do tematu wydaje mi się że to jest błąd

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Gram eve teraz często, jest to mój drugi ulubiony jungler, prawda jest taka, że przed reworkiem była ona strasznie słaba.

TERAZ grasz często, przed reworkiem pewnie zagrałeś poniżej 10 gier i uważałeś że jest chujowa

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Możliwe że ceny wejdą na global, ale i tak będzie useless. Może i papierki ściąga łatwo, ale tankom nie robi wiele, a jak będzie 1v1 z Jaxem to jakie ma szanse?

Opublikowano

Możliwe że ceny wejdą na global, ale i tak będzie useless. Może i papierki ściąga łatwo, ale tankom nie robi wiele, a jak będzie 1v1 z Jaxem to jakie ma szanse?

A co ma szanse z Jaxem 1vs1?

Moim zdaniem stare postacie powinny zostać przy starcych niskich cenach. Powinni jedynie zmniejszać ceny tych nowszych.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A co ma szanse z Jaxem 1vs1?

Moim zdaniem stare postacie powinny zostać przy starcych niskich cenach. Powinni jedynie zmniejszać ceny tych nowszych.

No właśnie nic, i to jest pojebane. Kontra na wszystko na solo topie. Nawet Yorick ma prolemy. Tak, ten twardy Yorick. Więc jak wypada tutaj Evelynn? I nie piszcie mi, że po prostu trzeba umieć grać.

A co do tych cen... Tak, bez sensu, że Malza, Irelia, Caitlyn, Kennen (takie OP postacie) kosztuja 4800 a zjebane Syndry czy inne nowe gówna dalej 6300 i potem nikt tym nie gra.

Opublikowano

No właśnie nic, i to jest pojebane. Kontra na wszystko na solo topie. Nawet Yorick ma prolemy. Tak, ten twardy Yorick. Więc jak wypada tutaj Evelynn? I nie piszcie mi, że po prostu trzeba umieć grać.

A co do tych cen... Tak, bez sensu, że Malza, Irelia, Caitlyn, Kennen (takie OP postacie) kosztuja 4800 a zjebane Syndry czy inne nowe gówna dalej 6300 i potem nikt tym nie gra.

Yorick bez problemu tłucze jaxa

W late wiadomo, że Jax rozwali wszystko w 1v1, ale na topie Jax na Yoricka nie ma szans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...