Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]was też kru.. te akualki kbota

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^^ sory ale mam uprzedzenia do rusków :) jestem takim rasistą narodowościowym (z reszta każdy "PRAWDZIWY" polak powinien mieć cos do rusków) i jak dla mnie to każdego bym lał w ryj po kolei :) i mam licencje na kbota :) ale mam tez konta na innych serwerach MÓZGI ;] ... a licke kupiłem za 20 zł ... i ty był mój jedyny wydatek jedyne pieniądze jakie wydałem na jaka kol wiek internetowa grę a kto ładuje kasę w przelewy itp w darku jest dla mnie po prostu IDIOTĄ ^^ po co wychodzić ze znajomymi na imprezy czy na zwykły wypad na miasto ? jak lepiej całe życie przed kompem siedzieć i lądować kasę co miesiąc w grę internetową nie ? hahaha żałosne ^^

a nie sory przepraszam najpierw trzeba mieć tych kolegów w realu nie wirtualnych

Opublikowano

Nie ogarniam tego jak ktoś mógł być takim idiotą i wymyślił w regulaminie forum że nie można publikować crack'a.. Ależ to uczciwość, można używać botów oszukiwać i okradać innych z pieniędzy poprzez boty ale nie można crackować bo to zło :P. A co do tematu, najlepiej kupić ibota i nie biadolić jak to źle że Ivan robi aktualizacje tak długo.

Opublikowano

Nie ogarniam tego jak ktoś mógł być takim idiotą i wymyślił w regulaminie forum że nie można publikować crack'a.. Ależ to uczciwość, można używać botów oszukiwać i okradać innych z pieniędzy poprzez boty ale nie można crackować bo to zło :P. A co do tematu, najlepiej kupić ibota i nie biadolić jak to źle że Ivan robi aktualizacje tak długo.

Nie chodzi o moralność, a o interesy.

Z czego żyłby kokosz, gdyby zamknięto mpc?

Opublikowano

Nie chodzi o moralność, a o interesy.

Z czego żyłby kokosz, gdyby zamknięto mpc?

Nie chodzi o kasę tylko też odpowiedzialność prawną ;)

Nie ogarniam tego jak ktoś mógł być takim idiotą i wymyślił w regulaminie forum że nie można publikować crack'a(...)

Wyobraź sobie, że ktoś tutaj wrzuca cracka do dajmy przykład Assasina IV (czysta teoria) i ktoś da ubisoft`owi cynk, że crack pochodzi z MPC no to nasyłają stado prawników nie na autora wątku z crackiem tylko na twórców forum + forum kończy jak megaupload [*] za łamanie praw autorskich.

Boty to inna sprawa one łamią tylko zasady OWH gry których łamanie nie ma w realnym świecie konsekwencji prawnych, a bugi i tricki to tylko + gra twórców gier bo wiedzą co trzeba poprawić/usunąć. :) Tyle na ten temat ;)

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...