Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]was też kru.. te akualki kbota

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dość że ruska walą w ch... z oficjalną stroną kbota bo nadal na stronie jest wersja 6.70 to jeszcze przez jakiś czas nie działała ;] właśnie 3 licencja (24h) mi przepada na kbocie bo znowu jakąś aktualke walą ;] 2h pochodził i dupa... ;] a ponad 100energii i 9k uri na 1h się wyrabiał ;] pewnie już po dyniach bota włączą albo z 1 dzień przed końcem jak się ruskom będzie chciało ;]

Opublikowano

nie dość że ruska walą w ch... z oficjalną stroną kbota bo nadal na stronie jest wersja 6.70 to jeszcze przez jakiś czas nie działała ;] właśnie 3 licencja (24h) mi przepada na kbocie bo znowu jakąś aktualke walą ;] 2h pochodził i dupa... ;] a ponad 100energii i 9k uri na 1h się wyrabiał ;] pewnie już po dyniach bota włączą albo z 1 dzień przed końcem jak się ruskom będzie chciało ;]

O aktualizacjach nie decydują twórcy botów. Poza tym wyjdzie Ci 20 000 uri na godzinę, potem spadnie do 500, przynajmniej tak jest w moim przypadku.

Opublikowano

wiem o tym że nie twórcy bota decydują a aktualizacji ale ruski mogli by szybciej te aktualki robić byli tak mądrzy że umieli ukraść Ibota to i z aktualkami mogli by się poprawić

Opublikowano

Ok... To tak... Oni mają nie spać, nie jeść, nie srać, nie ruchać swoich lasek, tylko po to abyś mógł sobie botka puścić... To są też ludzie...

Opublikowano

Ok... To tak... Oni mają nie spać, nie jeść, nie srać, nie ruchać swoich lasek, tylko po to abyś mógł sobie botka puścić... To są też ludzie...

dlaczego Ibot robi aktualkę a parę H a kbot parę dni ? ^^ bo wódkę małe nygi im donoszą do serwerowni ..

Opublikowano

Jezu .. tera kbot ten 6.71 , bociłem nim 4 czy tam 5 dni i kazdy dzien na x4 i boce 7-9 godz i moje zyski to 24-30k uri .. to przez 5 dni po SR tego do 26k uri to dla mnie dobry zarobek a invan wie za co juz sie brac to aktualka 2-3 dni a nawet szybciej .. dla mnie to dobrze zeby była przerwa 2-3 dni zeby jak cos i znow po 30k uri dzienie ..

Wieć po co płaczesz ze za mało bocisz.. szkoda ci trailow .. kup sobie kbot'a on aż taki drogi nie jest :)

PS.On też ma swoje prywatne życie... pomysl nad tym zanim cos napiszesz -.-

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Bo przy ibocie pracuje pare osób, a przy kbocie ivan?

Nie tylko Ivan

Jakby nie było aktualizacji to byście sobie nie pobocili -.- bo bany by szły na dzień dobry po włączeniu bota byście dostali bana -.- No ale cóż dzieciarni nie dogodzisz.

dlaczego Ibot robi aktualkę a parę H a kbot parę dni ? ^^ bo wódkę małe nygi im donoszą do serwerowni ..

Bo profibot ma mocne wtyki w BP może dlatego ?? masz 10 lat, że ciągle o wódce mówisz ??

A i jak tak narzekasz bo rób przelewy więcej uri w krótszym czasie.

sygnacu.jpg

Opublikowano

taki jestes madry na nich wrzucasz, to sam sobie bota zrob i go aktualizuj co minute

i tak okradasz bp wiec nie roumiem o co chodzi?

nie podoba ci sie ze boty maja za dluga aktualizacje nie boc

za droga gra dla ciebie? nie graj

proste

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Proszę was ogarnijcie się Naprawdę To już jest wkurzające .

Nie pisz o kimś że jest pijakiem Jeśli tej osoby nie znasz !

Wydaje mi się że jesteś dzieciakiem , IVAN Specjalnie wyłączył kbota aż sytuacja się ustabilizuje. A nie zaktualizował wpisu na oficjalnej stronie Ponieważ wersja 6.71 miała wyjść po kilku dniach od jej zaktualizowania .

O 13 była nowa aktualizacja w DarkOrbit .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Polisher

Jeżeli cię stać To zapraszam na :

Profibot.net

zakładka

BUY

i cieszysz się Szybkimi aktualizacjami , To będzie też na korzyść użytkowników tego forum . Ponieważ Każdy twój temat to wyżalenia . Nikt może nie ma ochoty na to patrzeć . Moim zdaniem za te kilkadziesiąt złotych chyba łaska poczekać te kilka dni .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Misiu, zaraz dostanie bana na tym forum za słowo "crack". 200 rubli dostajesz na jedno konto bo można kupić na jedno lub na cały komputer. Aktualizacja cracka nie trwa nic bo on polega na użyciu licencji testowej innego użytkownika

Opublikowano

a gdzie takie cos zdobyc?

Teraz bodajże kosztuje 250 rubli na ID u V.I.R.U.S.a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...