Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start sezonu 3!

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wo, patcha nie będzie, bo jak piszą na stronie głównej muszą dopiąć wszystko na ostatni guzik :), tak więc dalej można bić elo :P

wobqx.jpg
Opublikowano

AAaa czy wraz z tym startem sezonu 3, będzie podwyższa cen kat, xin, eve ?

bo wcześniej ktoś taką pogłoskę tutaj puścił, no i czy to prawda

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Dobrze by bylo jakby dopiero za kilka dni restowali to elo, sporo osob chce jeszcze pograc rankedy np. Ja dostalem dzis kompa. Jutro jak nie bd patcha o bijemy elo ;)

Edit nie jutro bd patch oni sami jeszcze nie wiedza kiedy!!!

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Serwery nie działają <3 (Przynajmniej NA).

Czyżby patch:D?

Nvm już działa :/.

Ale musze poczekac tak z 10s zeby sie online zrobilo ;o.

Opublikowano

Jestem nowy w rankedach i mam takie pytanie czy moje elo będzie pokazane w sezonie 3? I ile trwa 1 sezon rok ?

Jestem nowy w rankedach i mam takie pytanie czy moje elo będzie pokazane w sezonie 3? I ile trwa 1 sezon rok ?

Opublikowano

Nie rozumiem do końca o co Ci chodzi czy elo będzie pokazane. Chodzi Ci o to elo które masz aktualnie? Jeśli tak, to będzie ono zresetowane wg. formuły [dużo osób ją wyżej opisywało] i stare nie będzie pokazywane.

Jeden sezon nie koniecznie trwa rok, bo zawsze dodają jakieś poprawki itp. [dłużej]

Opublikowano

jest jakieś oficjalne info co do tego wzoru?

Wzor ten nie jest prawidlowy, to jest z sezonu pierwszego a Riot gdzies podawal ze wzor z s2 rozni sie od tego z s1.

Opublikowano

Zanim pospinacie ze jak brakuje ci 1 elo do czegos tam to bedziesz mial tyle i tyle, przetlumaczcie sobie slowo "around" - okolo, nie ma tu zgodnosci co do 1.

around znaczy wokół/dookoła, a z tego co wiem około to jest aproximently

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

around znaczy wokół/dookoła, a z tego co wiem około to jest aproximently

Dobrze przetłumaczył, tak jak ma być. Ja akurat twojego wyrażenia nie znam. Jest coś takiego jak synonimy chłopcze :) około można też napisać "about"

Opublikowano

Reset elo już jutro!

Summoners,

In preparation for the End of Season 2 Patch, we are disabling ranked queues earlier than normal at 10:00 PM UK time. This will aid us in streamlining tonight's patch implementation, which is expected to take longer than usual due to the processes involved in activating and distributing ranked rewards to eligible players.

Servers will be shut down at 04:00 AM UK time.

With the exception of Summoner Icons, all other rewards (forum badges, loading screen borders, profile trims, and the War Hero Janna skin) will be immediately available when the servers are re-opened.

Thank you for your patience.

Polska wersja:

Przywoływacze,

W ramach przygotowań do końca sezonu 2 Patch, jesteśmy wyłączenie rankingowych kolejek wcześniej niż normalnie na 10:00 czasu brytyjskiego PM. Pomoże nam w usprawnieniu wdrażania dzisiejszy patch, który ma trwać dłużej niż zwykle, z powodu procesów związanych z aktywacją i dystrybucją rankingowych nagrody uprawnionym graczy.

Serwery zostanie zamknięty o 04:00 rano czasu UK.

Z wyjątkiem ikon przywoływaczu, wszystkie nagrody inne (odznaki forum, załadunek granic ekranu, listwy profilowane, oraz War Hero skóry Janna) będzie natychmiast dostępna, gdy serwery są ponownie otwarte.

Dziękujemy za cierpliwość.

źródło:

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9329143#post9329143

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...