Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start sezonu 3!

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm mam 1100 elo teraz ( i jest to top elo, a wczesniej mialem pomad 1300 elo, lecz top jest 1100 ) dlaczego ? Moze ze wczesniej nie mialem 10 rozegranych rankedow ?

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pogubiłem się już z tym... Czyli jak mam np. 1400 ELO to po rozpoczęciu 3 sezonu zostanie mi ono czy spadnie ?

173910_100000706609581_4979983_n.jpg

Kto chce zagrac w LoL'a pisać na privie, bądź skype: michalwfn

Opublikowano

Jeżeli macie elo niższe od 1200 to wam podwyższy ranking jeżeli MAX (tak po maxie się liczy) wyższy od 1200 to wam nieco obniży elo. Oczywiście im więcej np. 2000 więcej straci niż 1400 tak samo 400 więcej zyska niż 950 :)

Raczej na 99,9999% nie będzie żadnych 40 i 50 lvli ;o pomysł totalnie z dupy :D

SnoopyPL wystarczy czytać ze zrozumieniem - 2 posty wyżej napisałem Ci odpowiedź :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja to sfarcilem 2046 elo. 4 elo mi zabraklo do diamentu potem po meczu dostalem bana

Opublikowano

dla wszystkich którzy jeszcze nie rozumieją:

WASZE TOP ELO + 1200 podzielić na dwa = wasze elo w sezonie trzecim

Opublikowano

Ja mam 1,5k elo i jest tak żałosny poziom, że aż szkoda mi gadać... 3 gry z rzędu przez idiotów. Grałem co mogłem, a i tak gówna nie wycarrujesz.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Możecie sobie obliczyć z jakim Elo będziecie zaczynali dokładniej.

Formuła wygląda następująco:

(wasze Elo + 1200) /2

@up

Ahh. Znowu wszystko przez ten mój team! Ach te cholerne trolle, w każdej grze są. Gdyby nie te popierdolone trolle to już bym miał na 100% ponad 2 700 Elo, ale tych głupich trolli nie da się wycarryować. Nigdy w przeciwnym teamie, zawsze to u mnie oni są.

@Down

A skąd podejrzenie, że chociażby piszę cokolwiek po polsku w grze? Właśnie pokazałeś jak ograniczonym debilem jesteś. Co ma moja osoba do carryowania się? Ja na rankedach gram praktycznie zawsze jako ADC i mi się jakoś udało wbić platynę w tym roku - trafiały się trolle, ruscy, polacy, afk etc etc, ale co z tego?

Opublikowano

Chuj cie to interesuje zerusie, przez takie gówna jak ty nie idzie elo przecarrować, bo jak widzę polaka w teamie to mnie kurwica łapie, bo zaraz się spiny zaczynają. Najchętniej bym kurwa grał na jakimś chińskim serwerze gdyby mi na to ping pozwolił nie musiałbym oglądać takich gówien jak ty.

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Gralfon i tym postem utwierdziłeś każdego na tym forum w przekonaniu że jesteś nikim.

Co do tematu, dobry zrobili przelicznik na startowe elo ;)

Opublikowano

zuo, jak byś chwile pograł wiedział byś że ma rację, ale widać Ty tego nie widzisz więc sam jesteś takim graczem :)

<>

Opublikowano

może i ma trochę racji ale bez przesady, nie trzeba wyzywać ani używać wulgaryzmów aby to wytłumaczyć. Gold member, a brak przykładu..

Co do sezonu 3 to już kilka godzin i się wszystko okaże :)

Opublikowano

@up gold member go do niczego nie zobowiązuje, a co do startu to nie wiadomo czy to jest polski czas, bo to może być kilka godzin do przodu.

<>

Opublikowano

LOL o co wam chodzi riot dobrze robi, wyobraźcie sobie sytuacje ze macie jednego gracza z high elo z sezonu 2 a w przeciwnym 3/4 high elo : D reszta to lowy :s

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Zanim pospinacie ze jak brakuje ci 1 elo do czegos tam to bedziesz mial tyle i tyle, przetlumaczcie sobie slowo "around" - okolo, nie ma tu zgodnosci co do 1.

Opublikowano

@

RapidoTT

Na rozpoczęcie 2 sezonu wszyscy zostali zresetowani do 1200 i nie było tak źle, jak dla mnie lepiej by było gdyby znowu to zrobili, każdy miał by równe szanse.

<>

Opublikowano

Dokladnie, jaz 1350 + elo spadlem do 1100 przez takie gry a nie mialem wtey jeszcze 10 rankedow, i nie zachowalo sie top elo, zreszta zbytnio sie nie spinalem przez te mecze, bo myslalem ze resetuja kazdemu do 1200, a teraz troche zaluje ;S

Opublikowano

Siema,

sezon 3 powinien sie dzisiaj zaczac a przynajmniej reste elo i przed sezon a nic sie takiego nie stalo pomoze ktos ?

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

my nie pomożemy trzeba czekać :) Z tego co Yegg pisał na forum lola reset ma nastąpić w najbliższym patchu. Czyli możemy przypuszczać że jutro lub w czwartek :)

Opublikowano

@

RapidoTT

Na rozpoczęcie 2 sezonu wszyscy zostali zresetowani do 1200 i nie było tak źle, jak dla mnie lepiej by było gdyby znowu to zrobili, każdy miał by równe szanse.

Nigdy tak nie bylo, soft reset na 2 sezon mial wzor: TWOJE ELO/2 + 600.

Juz widze jakby koles z 1200 mial spotkac sie z takim HSGG a potem plakal ze przegral przez jego noob team.

Na sezon 3 ponoc jest inny wzor, ale Riot nie chce go ujawniac.

Opublikowano

Nigdy tak nie bylo, soft reset na 2 sezon mial wzor: TWOJE ELO/2 + 600.

Juz widze jakby koles z 1200 mial spotkac sie z takim HSGG a potem plakal ze przegral przez jego noob team.

Na sezon 3 ponoc jest inny wzor, ale Riot nie chce go ujawniac.

Riot już gdzieś podawał ten wzór i nie jest on jakiś '' tajny '' jak znajdę link to go podrzucę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...