Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start sezonu 3!

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem ten temat aby uświadomić pytającym [bo już były takie 3 tematy, jak i innym].

Do wszystkich tych którzy mnie hejtowali że jestem gównem i sie nie znam, a początek sezonu 3 jest 6.11:

Is November 6 the start of Season 3?

No, November 6 is the start of the preseason. We'll be expanding on what's in store for the preseason in an announcement coming soon

Źródło:

http://na.leagueofle...d.php?t=2744128

W tłumaczeniui: Nie, 6.11 to nie start sezonu 3, to start pre-sezonu [czyli nic].

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy jest warto, zostawić taki temat, ale warto wiedzieć. Dam ci tego lajka.

Zawsze się info przyda.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@2up nie:

[b]Will Elo gains during the preseason carry over into Season 3?[/b]

Yes.

Czyli czy elo które nabijesz w przedsezonie będzie dodawane to 3 sezonu.

<>

Opublikowano

Chciałbym was poinformować jeszcze o 1 rzeczy, która jest napisana, a mianowicie o elo, tak będzie wyglądało wasze elo po resecie:

A player with a 2200 rating will be around 1700 after the reset.

A player with an 1850 rating will be around 1550.

A player with a 1500 rating will be around 1400.

A player with an 1150 rating will be right around 1200.

A player with an 800 rating will be around 1000.

A player with a 450 rating will be around 850.

@edit

Jbc to nie wiem czy chodzi o najwyższy rating czy aktualny rating.

<>

Opublikowano

Troszke pojebane że elo sie nalicza w presezonie i nie będe wiedział jakie mam ciężko będzie określić na czym sie stoi bezsens..

Opublikowano

Kurde to chyba logiczne ze sezon 3 nie moze byc juz 6.11

Pomyslcie

W kazdym sezonie dodaja duze zmiany , a ostatnio caly czas zajmowali sie nowym TT i Harrowing wiec pewnie zbyt duzo czasu nie mieli do przygotowania wszystkich zmian na sezon 3 .

Tylko troche z tym elo pomieszane

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Arcymistrz
Opublikowano

Pomyslcie

W kazdym sezonie dodaja duze zmiany , a ostatnio caly czas zajmowali sie nowym TT i Harrowing wiec pewnie zbyt duzo czasu nie mieli do przygotowania wszystkich zmian na sezon 3 .

Taką dużą zmianą może być jungla, o której było już wspominane.

Opublikowano

Pomyslcie

Mysle, ze posiadaja tak duzy zespol osób tworzących ta gre ze zapewne mieli czas na zrobienie harrowinga, jak i TT, i innych smieci które maja wejść ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Pomyslcie

Zanim wkleiłem link z oficjalnego forum każdy mnie wyzywał że start s3 jest 6.11.

Skoro temat jest podpięty to może autor tematu by dodał w treści zachodzące zmiany w nowym sezonie?

Dopiero przed chwilą to zauważyłem :P, co do update w sezonie 3, narazie nie ma pewnych rzeczy, PRAWDOPODOBNIE będą nowe masteries lvl 40 lub 50, jungla będzie sie skupiała na 1 target, jednak tonic pewnego.

Opublikowano

40 lub 50 lvl? W zyciu takiej glupoty nie przeczytalem... To jak na 30 lvlu mozemy walic rankedy to na 50 lvlu bedziemy mogli walic MEGA PRO ELO RANKi z PROSAMI? :> Przestan

Opublikowano

40 lub 50 lvl? W zyciu takiej glupoty nie przeczytalem... To jak na 30 lvlu mozemy walic rankedy to na 50 lvlu bedziemy mogli walic MEGA PRO ELO RANKi z PROSAMI? :> Przestan

Jak pisałem że koniec sezonu nie będzie 6.11 to też mnie każdy flame'ował, nie chcesz, nie wierz, nie zmuszam cie.

To takie pytanie, jak ma sie np. 1149elo to co cofa sie do 1k ?

"A player with an 1150 rating will be right around 1200."

Opublikowano

Jeżeli macie elo niższe od 1200 to wam podwyższy ranking jeżeli MAX (tak po maxie się liczy) wyższy od 1200 to wam nieco obniży elo. Oczywiście im więcej np. 2000 więcej straci niż 1400 tak samo 400 więcej zyska niż 950 :)

Raczej na 99,9999% nie będzie żadnych 40 i 50 lvli ;o pomysł totalnie z dupy :D

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...