Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy telefon z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, podajcie mi najtańszy telefon który mogę nabyć na allegro z androidem.

A jak macie więcej czasu to podajcie najtańszy telefon fajny do pisania sms'ów i słuchania muzyki.

skpUo.png

Opublikowano

to są 2 opcje...

1 opcja to telefon tylko z androidem bez fajnego pisania etc.

a druga opcja to telefon bez androida itp. tylko dobre pisanie i słuchanie muzy w jednym.

Telefon nowy, na allegro.

skpUo.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupować tanich dotykowców, są bardzo "chujowe" będziesz miał duże problemy, szybko się psują, starszne ściny . Lepiej kup coś innego albo wydaj sporo na cos porządnego . Ja mam HTC Sensation . Jeżeli już może SE Xperie jakoś, moze np mini ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

KURWA, on chciał tanie telefony... Samsung I5800 tani, i starcza do muzyki, neta i youtube'a.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja także uważam, że nie opłaca się kupować tanich telefonów z Androidem.

Rok temu kupiłem Galaxy Mini, na początku wszystko było dobrze, ale potem odkryłem mnóstwo wad tego telefonu.

Warto nazbierać kilkaset złotych więcej i kupić lepszy telefon.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

+1 do SE LWW

tylko że, do słuchania muzyki obowiązkowo jakiś equalizer trzeba by wgrać oraz kupić porządne słuchawki bo te co dali do LWW to jakaś kpina, już dużo dużo lepsze były przy starym K750i

819531478353821175209.gif

Opublikowano

+1 do SE LWW

tylko że, do słuchania muzyki obowiązkowo jakiś equalizer trzeba by wgrać oraz kupić porządne słuchawki bo te co dali do LWW to jakaś kpina, już dużo dużo lepsze były przy starym K750i

Ja osobiście do LWW polecam Creative EP-660.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

@UP Pod warunkiem jakiegoś szybkiego ROMa i procka podkręconego do 800mhz. Ostatnio widziałem takiego na allegro za 90zł... swojego się już niestety pozbyłem.

Opublikowano

teraz mozna nawet za 120zl w dobrym stanie znalezc.

Tak, ale używany.

Lepiej kupić nowy, bo nie wiadomo co ktoś wcześniej robił z telefonem.np. zleciał ze schodów i coś pękło w środku

^^

Opublikowano

samsung galaxy mini/ samsung spica/ motorola defy/ htc wildfire s/ xperia LWW albo xperia x8/x10 (mini pro)

tanszych i znośnie działających nie znajdziesz

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Najlepiej kupić GT540 i zrootować.

Rootem telefonu nie przyspieszysz, (no, może o kilka %). Jak coś to nie zrootować, tylko wgrać custom ROM wraz z kernelem przez tryb fastboot :P

Pffff

Opublikowano

Sam root nie przyspieszy telefonu bo to tylko pozwolenie na dzialanie aplikacji z uprawnieniami superusera.

Trzeba miec aplikacje i modyfikacje ktore potrzebuja roota i przez nie bedzie mozna zwiekszyc wydajnosc softu.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...