Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Slady trotylu na wraku Tu-154

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno na wraku samolotu znaleźli ślady dziwnych związków chemicznych z których wytwarza się mgłę. Była na samolocie, na ziemi, drzewach, liściach.

W pobliżu lotniska gdzie lądowali w pobliskich fabrykach, sklepach "zaginęły" wszystkie nagrania z monitoringu.

Z nagrań, które dostała Polska brakuje 1,5 minuty, gdzie mówiono na jaką wysokość mają zejść. Nie można schodzić poniżej 100m a samolot sam bez powodu nie zszedł na wysokość 50m.

Wierzycie, że jeśli samolot uderzy skrzydłem w brzozę to tak się rozwali na kawałki ? Widziałem wiele katastrof lotniczych i samoloty z większą prędkością uderzały w las i tak się nie działo.

I samobójstwa najważniejszych świadków zdarzenia. ;)

Opublikowano

chuj mnie to

nie umre przez to

tak naprawde nic nie było , samolot jebnął w brzoze i tyle

Kij mnie co się stało z tym samolotem. Albo zamach ruskich albo to Polska kombinuje.

zanim coś napiszecie pomyślcie 3 razy co chcecie napisać totalne debile inaczej się nie da nazwać mam pomysł skoczcie z mostu i co wasza rodzina pomyśli ? a rodzina powie huj skoczył huj w niego ?tak raczej nie powie to zanim coś napiszecie pomyślcie co piszecie

mimo to czy to byl zamach czy co tam było to będzie przez setki lat w polsce obchodzone

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dalej kurwa słuchajcie Kaczyńskiego ... Jemu ten Smoleńsk oczy już dawno przesłonił ... Nie pomyśleliście, że w tamtym rejonie podczas II WŚ były strzelaniny? Chyba wiadomo, że w takim lesie coś mogło zostać ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A pan Leszek sobie lata i ścina brzozy. Teraz dzieci wiecie, kto jest najoryginalniejszym drwalem na świecie.

@top ale mi odkrycie... od początku było to wiadome - w końcu w rosjii sama korupcja.

Brawo znawcy, nie zauważyliście że błąd zrobiłem (specjalnie) ;]. Echhh...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

mam pomysł skoczcie z mostu i co wasza rodzina pomyśli ? a rodzina powie huj skoczył huj w niego ?tak raczej nie powie to zanim coś napiszecie pomyślcie co piszecie

Skąd to wiesz? Do skoku raczej się nie przystawiam bo mimo wszystko chcę sobie trochę pożyć, a co rodzina powie to napewno nie ,,huj'' bo coś takiego nie istnieje -> zajrzyj do słownika. I co ty mi tu wypominasz, poczytaj jakieś książki historyczne wszędzie masz o mordzie pisane czarno na białym o polskich władcach a ja sobie nawet napisać nie mogę -.-

Opublikowano

Tak samo mówili żydzi przed 2 wojną swiatową. najpierw się uniżali odpuszczali kiedy nienawiść (bez powodu) do nich rosła. Nic żydzi nie robili z tym i jak to się skonczyło? Jesteś kretynem. Chcesz spokojnego życia? To o niego walcz i nie dawaj się jebać w dupe. W tym momencie mówisz: Spoko niech robią co chcą chleb może kosztować 10 zł papierosy 40zł a woda 1l 15zł (Bo tak sie to niedługo skonczy) co mnie to JA przecież nie mam wpływu. Przez takich ludzi jak ty ciężko jest cokolwiek zmienić.

Kiedy zrozumiecie że my napędzamy cały mechanizm jak nas zabraknie oni tracą wpływy. Ale zamiast coś robić wolicie się użalać nad sobą typowy POLCZEK. Szkoda mi ludzi którzy walczyli o Polske podczas 2 wojny światowej bo patrząc na taką osobe jak ty żal mi ich. Poświęcili się dla kraju i dla ciebie byś żył jak teraz bez zmartwień że wpierdolą Ci do chaty naziści i rozpierdolą twojej matce łeb za to że nie chciała dupy przy rodzinie dać.

Rozumiem Cię, ale ja jako pojedyncza jednostka nic nie zrobię... Gdybym miał bronić ojczyzny podczas wojny to bym poszedł nawet na pierwszy ogień, jednak wpieprzanie się w sprawy Kaczyńskiego jest bezsensowne... ;)

Opublikowano

ehh, znowu to?

mirraseq już pisał - gdyby ruscy chcieli to by odcieli gaz, rope i inne dobra.

Po co niby mieliby robić jakiś zamach czy insenizacje, to jest prowokacja jakiegoś

ruskiego troll, co nie ma co do roboty. Rosja, polski nie ma po co napierdalać, poza tym jest NATO.

@Edit

W takim razie czea wypierda**ć do USA...

Opublikowano

ehh, znowu to?

mirraseq już pisał - gdyby ruscy chcieli to by odcieli gaz, rope i inne dobra.

Po co niby mieliby robić jakiś zamach czy insenizacje, to jest prowokacja jakiegoś

ruskiego troll, co nie ma co do roboty. Rosja, polski nie ma po co napierdalać, poza tym jest NATO.

Nie odetną gazu bo chcą kasy. Wiesz jak gospodarka by im się jebła?

Zrobili zamach bo Kaczyński był ciężarem dla Putina. Przez naszego prezydenta wojska rosyjskie wycofały sie z Gruzji. A to tylko wierzchołek góry lodowej.

Rosja nie ma po co nas napierdalać? Od lat pokazujemy Ruskim że nie da się nas zniszczyć(oraz Niemcom). ile to razy już próbowali? To jest nienawiść panująca od lat. I z naszej POLSKIEJ WOLI WALKI musimy być dumni.

Historia nas nauczyła że nie warto ufać sojusznikom.

NATO umyje ręce przy pierwszej okazji kiedy wjedzie nam armia rosyjska przez granice.

Opublikowano

NATO umyje ręce przy pierwszej okazji kiedy wjedzie nam armia rosyjska przez granice.

Tak, jak umyły ręce alluchy podczas II WŚ

Opublikowano

Jak chcecie zmienić świat składamy się na karabin ja sam mogę z niego zajebać tuska i komorowskiego, a potem na czołg żeby wywalić cały sejm, a tak serio i tak nic nie zrobimy jedynie można zebrać sporą ekipe i się przejść do prezydenta to jest max.. bo oni prawdy nie powiedzą ale wiedzą jaka jest jak powiedzą to spodziewajcie się prawdopodobnie jakieś wojny.

Opublikowano

samolot wybuchł przypadkiem, potwierdzone info

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Nie odetną gazu bo chcą kasy. Wiesz jak gospodarka by im się jebła?

Zrobili zamach bo Kaczyński był ciężarem dla Putina. Przez naszego prezydenta wojska rosyjskie wycofały sie z Gruzji. A to tylko wierzchołek góry lodowej.

Rosja nie ma po co nas napierdalać? Od lat pokazujemy Ruskim że nie da się nas zniszczyć(oraz Niemcom). ile to razy już próbowali? To jest nienawiść panująca od lat. I z naszej POLSKIEJ WOLI WALKI musimy być dumni.

Tak, oczywiście. W ostatnim stuleciu z pewnością pokazaliśmy naszą "siłę" Rosji...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...