Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co myślicie o takim typie serwera?

umotex12

Serwer na pewno się podoba wielu osobom, ale...  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. ... czy Tobie si? podoba....

• Zajebioza, czy?ciutka zajebioza
    • Niez?e!
    • Ok
    • Zwyk?y
    • Eeee... oryginalny ale s?aby
      0
    • Nienawidz? takich! Nie chc?!
  2. 2. ... i czy na nim zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reaktywacja projektu!!!!!

I screen dla ciekawych :)

ofydtx.png

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak swoją drogą, znacie jakiś fajny hosting z wbudowanym itemshopem inny niż craftserve?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie chce mi się czytać miliardów pomysłów. Ale w jakims programiku do tworzenia swiatow mozna edytowac biomy i co do planet (np multiverse i jakies zajebiste kosmiczne portale miedzy galaktykami) teleportuja na planete (np 500 x 500) w ktorej biom jest zupelnie zmieniony. Np drzewa z żelaza i liscie z ee obsydianu a zamiast trawy jakis inny budulec) Kombinowac mozna duuuzo. ALe taki serwer na 100% przyciagnie miliard graczy jak ktos ma pomysl :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

A podoba wam się tekstura (animowana, i am pro) ekranów informacyjnych? :) jest 7 klatek, oraz reklama zachęcająca do kupienia VIPa :P

2vsfcx4.png

6r33bd.png

Opublikowano

Dzis odpalilem serwer na komputerze i tworze paczke. Kiedy juz ja zrobie kupie serwa :)

Opublikowano

naprawdę epicki pomysł, tylko że o co naprawdę będzie na tym serwerze chodzić? to ma być coś w stylu Space Survival, czy po prostu pokazówka mapy w kosmosie? :D

@EDIT Potrzeba ci budowniczych ? ;d

rh3w6Rm.png

by squah

Opublikowano

naprawdę epicki pomysł, tylko że o co naprawdę będzie na tym serwerze chodzić? to ma być coś w stylu Space Survival, czy po prostu pokazówka mapy w kosmosie? :D

@EDIT Potrzeba ci budowniczych ? ;d

Roleplayo survival osadzony w kosnosie :)

Mieszkac mozesz albo w kapsule mieszkalnej na stacji, albo koczowac w podziemiach komunistycznego Zasroolina (tu mi sie przydadza budowniczowie.. z pewnoscia) albo kupic zwykla dzialke w Czernobylu :)

Opublikowano

Refresh! Sama baza kosmiczna (NIE PLANETY) prawie skończona iiii.... będzie mi trzeba koło poniedziałku kogoś do oceny!

Refresh trudnozarobie warna ale mi potrzeba chetnego walic na pw!!

Opublikowano

Jak tam idzie? :D Myślałem, że wcześniej skończysz :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...