Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co myślicie o takim typie serwera?

umotex12

Serwer na pewno się podoba wielu osobom, ale...  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. ... czy Tobie si? podoba....

• Zajebioza, czy?ciutka zajebioza
    • Niez?e!
    • Ok
    • Zwyk?y
    • Eeee... oryginalny ale s?aby
      0
    • Nienawidz? takich! Nie chc?!
  2. 2. ... i czy na nim zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafisz oszacowac kiedy mniej wiecej mozemy sie spodziewac otwarcia? :D

Nikt tego nie oszacuje :D

Wiem że szanowny pomysłodawca już szuka hostingu :P

Opublikowano

@bruzdi- od 2 tyg do miesiaca...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

W moim poscie pisałeś, że nie masz konta bankowego. Ciekawi mnie to strasznie. Jak doładowujesz konto na mineserf

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up Pośrednictwo :) Ja daję kasę rodzicom w ręce, oni dają ją na konto i wpłacają. Poza tym kombinuję z darmowymi hostingami, niedawno zauważyłem tutorial, w którym gość wykorzystuje DropBoxa (a jak wiadomo nie ma on ograniczeń RAMu, bo służy do zupełnie innych funkcji- przechowywania plików) do zahostowania serwa :O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Trzymama kciuki :D Wbije na pewno jak wyjdzie serwer :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Klamka zapadla. Biore Brick lub Woóden na pixelteam. Wydają sie kolo craftserve najlepsi, i nie ograniczaja slotow (masz 1200 ramu i rob co chcesz)

:D

Opublikowano

feel fresh. REfresh.

Opublikowano

THIS

IS

REFREEEEEEEESH!

Zrobilem juz textur pack, cieszycie sie? :D buduje mape i ciagle sie waham z hostingiem...

Opublikowano

Polecam załatwic jakiegos Technika(chyba ze sam umiesz) i magic carpet przerobic na statek kosmiczny taki maly jakis, i na bazie glownej mozliwosc zakupu takowego statku (za walute w grze) i latanie nim po kosmosie i mozliwosc budowania swych Latajacych domkow!!

Opublikowano

Dla czekających zapodaję screeny:

Stateczek odp*rdalający w siną dal.. w dole pas asteroid:

2s9qb15.png

... oraz (nie skończona) sala główna w bazie :)

23jlk61.png

Opublikowano

Polecam załatwic jakiegos Technika(chyba ze sam umiesz) i magic carpet przerobic na statek kosmiczny taki maly jakis, i na bazie glownej mozliwosc zakupu takowego statku (za walute w grze) i latanie nim po kosmosie i mozliwosc budowania swych Latajacych domkow!!

Istnieje takowy plugin lecz jest strasznie obciazajacy

1377774857-U369478.png

Opublikowano

REFRESH! chyba już ostatni bo sporo ich ;<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem ze odstawiam MPCikowanie (temat starszy niz 30 dni), ale b. prosze o niezamykanie topika- BOWIEM CHCIALBYM WAS POINFORMOWAC, IZ HOATING SIE ZNALAZL, BIORE DARMOWY 20 SLOTOWY!!!

I WZNAWIAM PRACE!!!

jakie mpcikowanie? GÓRNIKOWANIE!

Opublikowano

Powodzenia :) Ja już porzuciłem myśli o rozwoju takowego serwera :) Dużo pracy i bez autorskich plugsów to raczej ciężko :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

up

Czyli arena pusta, bede pierwszy :D

Moze ci kiedys dam range Kosmita (cos jak VIP, zmieniasz sie w creepera ze zmieniona texturka, masz jakies tam przywileje vipowskie i masz ciagle sprint oplata smsem jak za vipa) albo moderatora, przyda sie jak ja bede wbijal max 3 razy w tygodniu (eh gimnazjum plastyczne.. start 8 koniec 15:30 boje sie co bedzie w liceum czy 2 gim ;))

Opublikowano

Ja mam do 16 chodzę do zwykłego

Ale tak do tematu :D Nie dzięki zrezygnowałem, ze względu na inne pomysły :)

Opublikowano

Weź się za pracę :D Już nic więcej się nie dowiesz :D

Opublikowano

Dobra!!! Temat do close, zglaszam serwa na pewien konkurs i byc moze wygram 40 slotow za darmo dozywotnio!!! (znaczy do padniecia serwerowni :))

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...