Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mam dzisiaj zostać chorą osobą?

Royal™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja poleca sprawdzony sposób przez mnie ! zjedz ogórka kiszonego + ketchup + chipsy + popij alkoholem (mało) i poskacz.

Opublikowano

Idź do klopa zesraj się, ale nie spuszczaj, wyjmij gówno i wysmaruj nim surowego ziemniora, zwieńczeniem będzie posmarowanie ketchupem, musztardą i majonezem, jak masz śledzie to jeszcze obwiń to nimi, nie zapomnij popić mlekiem(zimnym).

Tak na serio kurwa ja tępym trzeba być żeby chcieć na siłę zachorować, ja sobie 2 dniami choroby załatwiłem wydatek ok. 200zł na korki bo były w chuj trudne tematy, których nauczyciele nie chcieli tłumaczyć jeszcze raz.

Opublikowano

"Dobra lece umyć głowe i pójde na balkon" - Ta , a później upośledzony z zapaleniem opon mózgowych będziesz , pozdro.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Chcesz być chory ? umyj się, a następnie wyjdź na dwór, czy na balkon i posiedź sobie tam z parę minut;D dla efektu możesz się dodatkowo śniegiem nasmarować, jeżeli jest u cb;D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie rób tego co ci debile wyżej pisali. Zamoczenie głowy i spanie przy otwartym oknie to początek do zapalenia opon mózgowych. Po tym jesteś rośliną z pampersem.

Zjedz kartofla ew. herbata i proszek do pieczenia

Opublikowano

ale proszek do pieczenia wsypać do herbaty? Co to da ?

@edit spoko nic mi nie będzie umylem po prostu łeb i na balkonie byłem 3 minuty . Macie racje to troche debilne , ale nei po to założylem temat . Założyłem go po to , żeby wiedzieć czy są jakieś metody na to żeby nie pójść do szkoły pod wymówką - choroba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...