Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NFS: Most Wanted 2012

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cubaza tłumacz nie boli :)

Up@

Gówno nie jest, a jeżeli tak to nie graj sterowanie owszem jest złe ale nie najgorsze wkurza mnie tylko to, że jest podobny z grafika do TheRun.

Linki to pobrania z Pirata mogę dać na PW bo na forum posty z Piractwem są niedopuszczalne ale aby pobrać musisz mieć konto premium.

Moja ocena NFS MW2?

8/10 gdyby nie to sterowanie i wygląd z grafiki było by 10/10 ale cóż gra to gra, a za niedługo ma być NFS TheRun2 więc może będziesz lepsze :)

myslisz ze nie wiem co to znaczy co za juz nie powiem kto.... chodzi mi o to gdzie sie zalogowac

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Cubaza

Z tego co wiem to nie da się na piracie grać na multi.Tylko i wyłącznie oryginalna wersja.

zamachyg.png
Opublikowano

To samo co HP 2010 i Run, ten sam model jazdy, zniszczenia, grafika. Przez to że dopuścili Critetiona do tych części zrujnowali serie. Jak dla mnie MW2, Run i HP 2010 to najgorsze części (wszystkie robił Criterion z tego co się orientuje)

Opublikowano

Mogl by ktos na pm wyslac link do cracka?

@topic

po screenach widac ze grafa fajna ale to nie to samo bez tuningu ulicznego:D

Jeszcze jedno pojdzie mi na tym?

Procek intel core i5-2320 3ghz

4gb ramu

Karta graficzna AMD radeon hd 6450?

Opublikowano

@up

ja mam i2d 2x,2,2

8gb ramu

i gt 440

i chodzi mi rozdzialac 1440x900 i low bez scinki

co do gry, jestem wlasnie na 61% gry, 2 na czarnej liscie i stweirdzam ze daje rade ten nfs, Policja? ciezko ocenic gdie byla lepsza, tutaj wyprzedzaja cie corvetty i zrzucaja przed ciebie kolczatki( chyba 5 poziom ucieczki) w the run i HP nie gralem bo wiedzialem odrazu ze to gowno ale MW jest troch inne, lecz mimo to przypomina Barnount Paradise z ulepszona grafa i lepszymi autami.

Co do systemu ulepszen, hmm nie podoba mi sie poniewaz po 4 czy tam 5(nie zwracalem uwagi) wysciach mamy ulepszone auto na fulla , same sprinty, circuity i speed attack, brakuje tutaj driftu, dragu i lepszego systemu ulepszen.

@Edit

jednak policja przydala by sie z MW1, brak helikoptera robi swoje, 0 zabawy pare min i maksymalny poscig zgubiony.

awansowalem na 1 miejsce na lisce, co za tym idzie teretycznie przeszedlem gre, praktycznie jeszcze poulepszac wszystkie auta na maxa i miec 100%

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

ja mam i2d 2x,2,2

8gb ramu

i gt 440

i chodzi mi rozdzialac 1440x900 i low bez scinki

co do gry, jestem wlasnie na 61% gry, 2 na czarnej liscie i stweirdzam ze daje rade ten nfs, Policja? ciezko ocenic gdie byla lepsza, tutaj wyprzedzaja cie corvetty i zrzucaja przed ciebie kolczatki( chyba 5 poziom ucieczki) w the run i HP nie gralem bo wiedzialem odrazu ze to gowno ale MW jest troch inne, lecz mimo to przypomina Barnount Paradise z ulepszona grafa i lepszymi autami

a jakie ma wymagania grafika maksymalna?
Opublikowano

Quad Core i5 2.6 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1024 MB (GeForce GTX 560 lub lepsza), 20 GB HDD, Windows Vista (SP1)/7,

takie ma wymagania, ale nie napisali czy to minimalne czy zalecane

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Pościg na maksymalnym poziomie zgubiłem stock autem a dokładniej bmw m3 coupe, i zajęło mi to tylko 2 minuty.

Policja jest dość słaba i mało inteligentna, gdy wjechałem na jakieś odludzie to oni zostali na drodze i mnie dalej nie gonili.

Jak już pewnie wielu zauważyło jest mapka z burnouta paradise, jest tylko minimalnie rozszerzona o nowe lokacje ale można śmiało powiedzieć że to gra z 2009 roku ze zmienioną nazwą i trochę lepszą grafiką ;)

Opublikowano

może ktoś podać strone skąd mogę ściągnąć i zarejestrować się ?

www.extric2.eu

Zapraszam na Serwer !

Serwer włączony od godziny 16 !

Wszelki kontakt na ts

Pozdrawiam !

Opublikowano

Nfs mw 2 wypada gożej od mw1. Ciewawie zrobili jazde dowonlą, fajna mapa, kilka nietypowych aut za co duży +. Jeśli chodzi o prowadzenie to wolałem z mw1, w tej części samochód sie nie trzyma drogi.

Opublikowano

a powiedz mi jakie auto przy predkosci powyzej 230km+ trzyma sie drogi? nie mowie tutaj o prostej drodza+ tylni naped nie ma opcji aby jakies auto weszlo plynnie w jakis zakret

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Pójdzie mi jako tako na Viście 32-bitowej SP2, karta NVIDIA GTS450, Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20GHz 2,20GHz 3GB Ramu?

Tylko jako tako, a nie na 5 FPSach.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Troche mnie denerwujecie tym "Tylko MW I U2" "u2 rządzi "MW TO PRAWDZIWY NFS". Widze że dużo osób zapomina o tym że prawdziwy NFS to taki jak High Stakes (w któego grałem z sąsiadem na PS1 :D )czy sam The need for speed ale co tam wy tylko pamiętacie MW i U2 i sądzicie że to od nich rozpoczęła się seria NFS'a.

Co do samego Most Wanted - w cholere mi się podoba odkąd otrzymałem paczkę z grą mam juz 15h przegrane. Do narzekania to lekko pobugowane multi ale zabardzo mi to nie przeszkadza.

Ogólnie całą gra 9/10 a grywalność jest świetna jak ją odpalisz nie chce się odchodzić od komputera.

A no i sama optymalizacja jest też świetna ok. 120 fps na ultrasach gdzie przy bf3 jest ok 50-60fps. (1920x1080)

lownfast

Opublikowano

Właśnie, beka z tych osób co myślą, że NFS zaczął się od Undergrounda.

Nie wiem czy wiecie, ale wam powiem, przed Undergroundem NFS'y nie posiadały tuningu wizualnego.

Pisanie, że NFS bez tuningu to nie NFS... no beka. xD

Opublikowano

Kiedyś pogram, miałem wszystkie części, teraz nie mam, ale od zawsze lubiłem samochody. Troszkę dziwne, bo to takie komputerowe, ale jednak zawsze coś. Chcę zaspokoić swój głód na komputerze, a nie w realu. ;p

Opublikowano

Mi nie pasuje tuning, to nie jest to co w dawnych czasach.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Przy sterowaniu w porównaniu do starego Most Wanteda to trzeba troszke powalczyć. Z drugiej strony to nie jest kontynuacja Most Wanted tylko własna interpretacja studia Criterion. Moim zdaniem wyszło to świetnie tak samo jak Hot Pursuit w ich wykonaniu. Z tym tuningiem to bardzo się cieszę, że można robić tylko częsci mechaniczne, bo nie chciałbym zobaczyć aventadora z nadkolami z kartonu, papierowym spoilerem i kiepskimi neonami. Prawdziwy nfs jest bez tuningu, tuning zaczął się dopiero w underground. Moim zdaniem Nfs'y były dobre do NFS Porsche, i znowu brak tuningu powraca, z czego jestem bardzo ucieszony. Ale każdy lubi co innego... Ja uważam tą część za jak najbardziej udaną grę wyścigową typu arcade.

Opublikowano

Przy sterowaniu w porównaniu do starego Most Wanteda to trzeba troszke powalczyć. Z drugiej strony to nie jest kontynuacja Most Wanted tylko własna interpretacja studia Criterion. Moim zdaniem wyszło to świetnie tak samo jak Hot Pursuit w ich wykonaniu. Z tym tuningiem to bardzo się cieszę, że można robić tylko częsci mechaniczne, bo nie chciałbym zobaczyć aventadora z nadkolami z kartonu, papierowym spoilerem i kiepskimi neonami. Prawdziwy nfs jest bez tuningu, tuning zaczął się dopiero w underground. Moim zdaniem Nfs'y były dobre do NFS Porsche, i znowu brak tuningu powraca, z czego jestem bardzo ucieszony. Ale każdy lubi co innego... Ja uważam tą część za jak najbardziej udaną grę wyścigową typu arcade.

Wiesz jak to mówią LeVaN159 najlepiej jest mieć wybór. Gdyby był tuning 'bogaty' to ten kto by chciał by go używał, a ten kto nie to nie.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Zajebista jest ta część! Gram codziennie po kilka godzin i nie narzekam na nic :)

85% i jakoś wszystko ładnie hula :D

W ogóle ktoś z was ma oryginalną wersję? :D

Jak tak to dodajcie mnie do origin: kamieniarzHD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...