Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NFS: Most Wanted 2012

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrażenia z nowego NFS? jak na razie mierne, bo mam zbugowany dźwięk (pirat), ale wkurza mnie samo zachowanie aut, chyba że muszę się przyzwyczaić lub je wyczuć. Fajny system ulepszeń auta, fajny system wyścigów, fajna oprawa graficzna samych wyścigów (chodzi mi tu głównie o checkpointy, linie mety itd.) fajny system wyboru aut i ich sprzedawania. Dobry patent z punktami, możemy sobie za nie odblokowywać dodatkowe ulepszenia auta lub same autka. Podoba mi się także możliwość zmiany rozdzielczości ekranu w czasie gry, co było niemożliwe w The Run, nie wiem dlaczego ale mnie to denerwowało bo musiałem wychodzić z gry żeby się zmieniło. Grałem w grę niecałe 10 minut, ale muszę stwierdzić że zapowiada się zajebisty tytuł, nawet dla przeciwników nowszych wersji NFS'a (w tym i mnie).

Czekam na stabilną wersje, bo podobno nawet na origin przy oryginale też jest ten bug z dźwiękiem.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest już crack z bugfixem tych dźwięków, uff. Gra jest dobra, a nawet bardzo. Załączam kilka własnych screenów z początku gry(jak się wjedzie do naprawy to nawet i kolor autka zmienia, a już byłem zawiedziony :D)

iJ45rS56WKASm.jpg

iSpoHjv355acm.jpg

ibi44Up5zUz9vn.jpg

ibkiIzhaH1oEEg.jpg

iZiPNoZAP007G.jpg

ibr2uFlziDRVbr.jpg

issb99ESNmbzr.jpg

iNglQ2t97LOMI.jpg

ibyzx35V8bHUo3.jpg

ib2s7A9l8vvHaI.jpg

GIERKE POLECAM!

Opublikowano

Dla mnie to prawdziwy NFS.

Nie takie gówno jak The Run.

Chociaż tyle co pograłem teraz ,to tam ...xDD

TheRun nie był taki zły, miał dobrą fabułę, trochę krótki ale jeden z NFSów który mi (zagorzałemu fanowi tuningu, neonów i ławek na bagażniku) się spodobał a jestem dość wybredny :)

Opublikowano

Dla mnie to prawdziwy NFS.

Nie takie gówno jak The Run.

Chociaż tyle co pograłem teraz ,to tam ...xDD

Prawdziwy NFS? buhahahaha. NFS bez tuningu wizualnego to nie ta sama gra. Wiele osób chcę grafikę w FB2, model jazdy i psiarnie z MW(nie to co w Carbnie %-)) i tuning z U2. To byłby NFS, a nie jakieś arkadówki.

Opublikowano

Ja wrażenia pisałem pobrałem 2 tygodnie przed premierą i jakie wrażenia?Gra jest całkiem podobna do NFS TheRun tylko, że w tej części da się śmigać po mieście i nic więcej ;x

Opublikowano

Ja wrażenia pisałem pobrałem 2 tygodnie przed premierą i jakie wrażenia?Gra jest całkiem podobna do NFS TheRun tylko, że w tej części da się śmigać po mieście i nic więcej ;x

Gra w ogóle nie przypomina The Runa. Jest inny system zachowania auta i jego sterowania. Ogólnie inny system wybierania aut, trzeba je naprawiać, inny system nitro, nic nie jest podobne prócz nazwy Need For Speed.

btw. 2 tyg. przed premierą powiadasz? jak crack dopiero wczoraj wyszedł a dziś premiera ^^

Co nowego odkryłem xD?

Może to niezbyt odkrycie ale mapa jest identyczna jak z Burnouta Paradise, w sumie te same studio tworzyło obie te gry. Jest dokładnie ten sam system driftu czyli wystarczy skręcić na hamulcu i już jedziemy bokiem.

Opublikowano

Up

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

up@

Z wyglądu jest jak TheRun ale ten typ MostWanted mnie wkurza ;x

Nic ciekawego tuning przez wyścigi garaży nie ma auta trzeba odkrywać na mapie.

Opublikowano

zastanawiam się nad kupnem tej gry ale.... nie wiem czy jest warta. dacie download do pirata ? xD nie minusujcie ale... ciekaw jestem a nie chce kasy na marne wydawać : >

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

wie ktos o co chodzi w grze dusze esc chce przejsc na multiplayer i wyskakuje mi takie cos:

you must be signed in to the ea servers in order to access the online features of this title

jbc origin mam wlaczony w tle

Opublikowano

Najgorsze gówno w jakie grałem. Sterowanie jest marne, no i ta kamera przy każdej kraksie.

Koszmar.

Opublikowano

Cubaza tłumacz nie boli :)

Up@

Gówno nie jest, a jeżeli tak to nie graj sterowanie owszem jest złe ale nie najgorsze wkurza mnie tylko to, że jest podobny z grafika do TheRun.

Linki to pobrania z Pirata mogę dać na PW bo na forum posty z Piractwem są niedopuszczalne ale aby pobrać musisz mieć konto premium.

Moja ocena NFS MW2?

8/10 gdyby nie to sterowanie i wygląd z grafiki było by 10/10 ale cóż gra to gra, a za niedługo ma być NFS TheRun2 więc może będziesz lepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...