Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Drop różdżek-Kolejna porażka GF?

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha ten koleś z filmiku wymiata xD Ciekawe skąd on tyle tego ma ... Wiedziałem że GF to skąpcy ale że aż tak ? Nawet nie będę wbijał na taki event...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

W is też widać że grubo leci lizak itp . Czego spodziewaliście się po Gf skoro każda nowość z ich strony to dobry powód by wprowadzić coś do IS i odcinać kupony od marki którą sb wyrobili

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

www.metin2.de - myślałem, że osoba ubiegająca się o moderatora na tym forum ma więcej rozumu.

@up

skoro polski global ma domenę z końcówką .pl to z jaką może mieć niemiecki global...

Kiedyś było trudniej dostać kidmoda / moda. ;)

2 świetne tutoriale, z czego jeden dotyczy bicia metinów - gratulację - nie domyśliłbym się, że na serwerze można zarobić bijąc metiny.

+ drugi tutorial na którym opisałeś co ile kosztuje i co zrobić żeby nie dać się okraść ? uważaj, bo ktoś zacznie do każdego nowego priva pisać wycenę i się zrobi straszne gówno na forum.

Nie jest to temat na takie dyskusje ale nawet mi się nie chce pisać do Ciebie prywatnej wiadomości.

Pozdrawiam :)

@edit

a co do tematu... szkoda gadać.

4 chary postawiłem na noc na m2bobie (farmbot ) na metkach zazdry... efekty są takie, że rano było całe eq książek (nawet więcej, bo zaznaczyłem opcję żeby szedł do sklepu jak full eq i sprzedawał śmieciowate ksiązki ), a różdżki ani jednej...

200+ metków zazdry i kurczę ani jednej różdżki. Coś jest nie tak ale lepiej nie będzie. :(

CX7Rrj.png

Opublikowano

Cóż tu dużo pisać. GF leci na kasę, ostatnio może trochę zainteresowali się graczami. Lecz jak dropnie nam 2 sztuki przez 15h dropnienia to nie da się tego nazwać eventem -.-

Pamiętam jak dropiły piłki. Kupiłem rękawice i w V2 na szponach leciały jak złe. Cały dzień całe eq piłek.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...