Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Drop różdżek-Kolejna porażka GF?

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak wiecie, w metinie mają dropić "różdzki" które można łączyć z dyniami i powstają z nich Upiorne Skrzynie. Rok temu event był naprawdę udany, lecz próbuję dziś od 12 rano dropić i ani 1 różdzki do tego momentu . Co wy o tym sądzicie? Na forum metina temat, w którym wypowiadali się o tymże dropie został oczywiście zamknięty "bo spam"

:)

.

Opublikowano

Popieram autora. Ubiłem ponad 30 bossow - 4 dynie, 0 rózg. Dodatkowo pisałem z pewnym Niemcem, wydropił dzisiaj 100 różdżek, więc GF jak zwykle leci w chuja...

7c365e5a0c13402b9c263cd170218268.0.gif

Opublikowano

GF chodzi tylko o to zeby w IS-ie kupowac moj kolega od rana od 12 siedzi w red lesie na metkach i tylko 3 z rekawica z lasu dropniol... Wiec nie ma nensu troszke grac na pl sam mam chec przesiesc sie na us lub sg ;)

Opublikowano

Ja nie narzekam. Mam postać sura WP 65 z 2x drop i leci srednio co trzeci, czwarty metek na sohan.

Na 75lvl w Redlasie także średnio co drugi metek z rekawiczką. Jak narazie nie narzekam.

Opublikowano

Rok temu dużo więcej tych różdzej dropiło, ale z tego co pamiętam to na początku też słaby drop był, dopierow w połowie eventu sporo tego dropiło.

Opublikowano

Po pierwsze to gościu naucz się czytać ze zrozumieniem, co z tego że zacząłeś dropić od 10 jak event zaczął się o 12? Po drugie to racja, słabo leci 10 metków i 0, rok temu było znacznie więcej.

Opublikowano

Dziwi mnie, że ludzie są tak uparci i nadal grają na polskich serwerach.

Mi się wydaje, że GF już dawno zapomniało o graczach z Polski :)

Ogólnie to szanse na drop czegokolwiek są marne bo gównie lecą śmieci :)

Hejo

Opublikowano

Kolego tu nie chodzi o to że ludzie są uparci, po prostu w dalszym ciągu ludzie mają coś do wypełnienia w sensie np wbić lvl coś ulepszyć itp itd i tego się trzymają. Bo co innego chciałeś powiedzieć przez to że są ''uparci'' ? walczą o coś ? :P raczej nie bo nie mają praw do polepszenia serwera. Tu gf ustala swoje dziwne zasady.

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Raczej nie zapomnieli, bo na PL stosunkowo dużo osób gra :)

Macie ;) Co sie na niemieckim pl dzieje :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K7wa8FLEtHs

bardzo dziękuje za taką gre na pl

Tylko, że zobacz jak spadły ceny :D Aczkolwiek nie pogradziłbym bo eq bym sobie ulepszył i co najważniejsze dodania i zmiany bonów ;c

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Popieram autora. Ubiłem ponad 30 bossow - 4 dynie, 0 rózg. Dodatkowo pisałem z pewnym Niemcem, wydropił dzisiaj 100 różdżek, więc GF jak zwykle leci w chuja...

Dobry kit wciskasz

Drop został zmniejszony w porównaniu do poprzedniego roku ale na wszystkich globalach.

Po prostu rok temu nikt nie kupował w is różdżek i mało zarobili

Opublikowano

Kurde.. ludzie .. -,- Myślicie, że będzie tak jak w tamtym roku ? Z każdego metka różdżka ? nie ma szans teraz GF jest pazerny na wszystko !!

Na razie nie jest źle ubiłem 6 metkow i 1 rózga oczywiście z podwójnym dropem. :)

A tutaj taki dowodzik :

http://ifotos.pl/zob...ii_xxwsrhs.jpg/

@Off

TEN GOŚĆ NON STOP MI metki sprzed nosa wybiera xD

@Top

Dropiłem w m1 , 1 różdżka chyba po 40 metkach , dropiłem w m2 nic , dropię na sohan nic -,- ogólnie lipton

OndteAw.png

Opublikowano

HAhaahah i dla tego przestałem grać na PL :D Jak zwykle lipne eventy ;)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Macie ;) Co sie na niemieckim pl dzieje :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K7wa8FLEtHs

bardzo dziękuje za taką gre na pl

Na niemieckim PL powiadasz? :P Wiem, że chodzi Ci o globala niemieckiego, jednak ciekawe połączenie Ci wyszło... ;)

@Top

Ja osobiście na PLu nie gram, jednak od znajomych wiem, że drop jest bez szału... Obojętnie gdzie się bije... Poza tym ceny się tak nie zmienią, a administracja zarobi na SM... ;)

Opublikowano

A co wy myśleliście że GF odda wam za darmo 35 sm ( ponad 12 zł ) xD

GF wie co robić i jak zarobić . Wie też jak przez to zarobić , czyli drop niby "jest" a różdżka trafia się raz na 1 000000 razy , a widome że jak nie dropniecie nawet jednej z metina to będziecie chcieli zakupić sm a potem różdżkę . :P :P :P

PS Pewnie nie którzy myślą dlaczego taka cena sm i ta końcówka , czemu nie 30 a 35 sm ???

Większość pewnie z was zdaje sobie sprawę że jeśli kupujemy sm przez sms to jeśli doładujemy sm za 12 zł to dostaniemy 30 sm , ale to nam nie starcza na różdżkę wiec jesio raz będziemy musieli dokupić 30 sm .

Czyli wniosek z tego że GF wie co robić i jak podwoić zakup sm przez eventy :)))

Albo jeszcze te stroje i wcześniejsze kupony na sm .... PORAŻKA

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Pierdol pierdol ja posłucham to od farta zalezy a z ku jak ktos czyta to tez kurfa moze wina gfa na niemieckim na polskim a i na japonskim mt2 jest to samo wiadomo ze 5000 masek na 5000 masek nie bd dropic 1 za 2 to jest moje zdanie ja dzis wszedlem na 15 min na metki i prosze 2 dynie i 1 patyk xD i 1 biala perelka z skrzyni dowidzenia dobranoc

Opublikowano

GF to GF , teraz dla nich się liczy TYLKO kasa , kiedyś może też na kasę patrzyli ale nie tak bardzo.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...