Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak włączyć kilka kont bo błędzie z 27/10/2012!

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działają 3 konta na wersji 2.1.0.

Wielkie dzięki :>. Ale wiesz jak ustawić język? Bo jak chcę zmienić na polski to mi wywala serwery i musze wpisywać od nowa ;/

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja krok po kroku i nie działa. Postacie z jednego serwera podzieliło w bocie, a nadal wyswietla się, że nie ma serwera!!! Jak dotąd nic nie zadziałało z opisów, nie wiem co jest grane, wszystko robię krok po kroku...

Opublikowano

dzial:)po malych problemach dzial :)

dla innych zrobilem wsyztsko oto samo jak jest linika serwer i lasujec/r to dajce sobire na cala stronke bo z drugiej stony zbok u jest takze server wpiansy i to mnie blokowlao w bocie jak skasowalem to to bez problemu juz smiga:)

dzieki

Opublikowano

@vampir24 jesteś wielki! trochę pogłowkowałem co ty tu napisałeś bo jest napisane trochę chaotycznie. !!!Dla tych którzy mają problem : wchodzimy w start > %appdata% > wchodzimy w SFBot > tam gdzie już zmieniliśmy w linijce server= to obok mamy na środku napisane np. s18.sfgame.pl i właśnie to kasujemy wszędzie gdzie macie na środku. Mam nadzieje, że komuś to pomogło. Pozdro i dzięki davidson135791 za sposób jak włączyć kilka kont.!

Opublikowano

wszystko dziala elegancko, ale gdy zmienie jaka kolwiek opcje w ustawieniach i gdy klikam "ok" wyskakuje zebym wybral server, pole z serverem jest puste i wylaczone, musze za kazdym razem powtarzac te czynnosci co opisal zalozyciel tematu. Jest jakis sposob zebym nie musial tego powtarzac i w opcjach bota ustawic server ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam gdy robie wszystko według instrukcji dochodze do punktu 15 i gdy włączam na win 7 64 bit, pojawia się crash ''program sfbot.exe przestał działać'' Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: sfBot.exe

co wtedy, wersja bota 2.10

pozdrawiam

Opublikowano

na 2.1.0 działa ten sam sposób..

@up.

spróbuj zmienić tryb zgodności

prawy- > właściwości -> zgodność -> i uruchom ten program w trybie zgodności z Win XP możesz spróbować. SP nie ma raczej większego znaczenia.

Opublikowano

Zrobiłem tak i nadal nic, próbuje z winrara odpalać też tak samo, kasuje bota i wklejam od nowa to samo, dziala tylko gdy skasuje notatnik sfbot ale muszę znowu przerobić w notatniku i znowu ten błąd, takie błędne koło.

Opublikowano

u mnie się nie da go odpalić drugi raz więc lipa :/ piszę że program przestał działać mam viste i jako admin też próbowałem :/

x

Opublikowano

u mnie pisze "Logowanie zakonczone nie powodzeniem "

;/

Pomógłby ktoś?

19 serwer .. na innych działa..

............

Opublikowano

Zrobiłem jak nalezy ale niestety bot wogole sie nie uruchamia co zrobic? klikam na ikonke ładuje sie po czym totalne nic ; p

Opublikowano

Mam gdy robie wszystko według instrukcji dochodze do punktu 15 i gdy włączam na win 7 64 bit, pojawia się crash ''program sfbot.exe przestał działać'' Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: sfBot.exe

co wtedy, wersja bota 2.10

pozdrawiam

Ja tez mialem APPCRASH okazalo sie ze to bylo przez podróbke windowsa ...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...