Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedziesz na Gale WWE w kwietniu ?

Great White

Wybieraj  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      3
    • Nie
      21
    • Mo?e
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oglądam gejowskiego macania. Zaraz poleci hejt, że mma to też gejostwo ale przynajmniej nie biją się umięśnieni "panowie" w kolorowych majtkach, dlugich fryzurach i oliwie na ciele -_- WTF

Opublikowano

Ooo leci Hejcik z mojej strony,tak nie może być żeby mi jakiś troll hejtował moich ulubieńców.

Po 1.Nie każdy walczy w majtkach,przykład ?

johncena254.jpg

John cena walczy w spodenkach.

Po 2.Długie fryzury ? Co w nich złego ? Oczywiście tutaj masz ,,włoski pedałka''

5454047.jpg

A tutaj zwykłe długie,pozatym kiedyś w latach 90 była taka moda.i takie fajnie wyglądają u Edge'a.

edge162.png

Po 3.Do walki nie nakładają na siebie oliwy nigdy,tylko do zdjęć.Weźmy takiego umięśnionego jak Randy.

Powiedz mi czy widzisz to Oliwę ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Kiedyś oglądałem to gówno. Niestety.

Po czasie zaczyna wkurwiać mnie ten jebany reżyserowany serial. MMA 100x lepsze jest i przynajmniej prawdziwa walka. Tutaj ketchup, kurestwo i gówno.

fs_pc.png

Opublikowano

Wrestling nie jest udawany,co reżyserowany,a to ogromna różnica.Czyli walki są z góry ustawione kto wygrywa,tak jak w MMA,a zawodnicy odczuwają ból.

Była gwiazda mówi o WWE.

i na koniec dodam .Kij wszystkim grubym dzieciakom i hejterom które siedzą przed kompem i mówią że wrestling to udawane gówno.

Pozwolę sobię skopiować komentarz jakiegoś użytkownika pod tym filmem.

Mądre słowa ....siedziec gadac jest łatwo..mowic głupot itp..ale ja zadaje teraz wam wszystkim pytanie - co wy robicie w swoim życiu ?? czy wy robicie cos w kierunku marzen ? ci faceci kochaja to co robią ...sa miejsca gdzie jest to neisamowicie płatne...maja fanow ktos ich widzi. nie kazdy w zyciu chce po prosty zyc .spac.jeść i chodizc do pracy musicie to zrozumieć..chociaz pewnie tylko osoby ktore wiedza o co tak naprawde chodzi sa w stanie zrozumiec pewne rzeczy.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano
@up i to jest normalna odpowiedź normalnego człowieka,a nie jak reszta dzieci u góry :)

Twoje odpowiedzi do innych są też dziecinne...

Gówno wiesz kto jak wygląda po 2 stronie monitora, ile ma lat, i jak żyje a piszesz :

Kij wszystkim grubym dzieciakom i hejterom które siedzą przed kompem i mówią że wrestling to udawane gówno.

Nie każdy jest biedny jak zapewne WY.Mogę sobię pozwolić nawet na 10 telefonów naraz.

Po ubliżaj to sobie kolegom w klasie.

fs_pc.png

Opublikowano

Wolę MMA , ale do WWE itp. nic nie mam , czasami oglądnę.

Jechać , nie jadę , bo za daleko.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

kiedyś oglądałem, wierząc, że to nie jest udawane, po kilku filmikach na jutjub to sie zmieniło, teraz uważam to za straszą lipe, wolę mieszane sztuki walki, niż łapanie się za dupsko i rzucanie o ziemie

randą 2k10

Opublikowano

Jak kasa by była to oczywiście, postaram się pojechać.

BTW. Wątpie żeby było w TV czy tam na necie live, bo to raczej House show

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...