Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedziesz na Gale WWE w kwietniu ?

Great White

Wybieraj  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      3
    • Nie
      21
    • Mo?e
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jadę. Gdybym chciał obejrzeć przedstawienie to bym sie wybrał do Teatru Narodowego w Warszawie bo mam do niego z 30min drogi :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ostatnio jak oglądałem WWE to jakiś osiłek wręczał jakiejś ciężarnej kobiecie lalkę. Wszedł inny "fajter", zepsuł zabawkę, za co ten pierwszy go stołem...

Dzięki, komedie mam na MPC, nie muszę się z domu ruszać

;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie oglądam już tego ustawionego gówna :)

Kogo to obchodzi? Kolejny pies szukający szansy do nabicia posta. Szkoda że takiego robactwa nie da się wytępić.

Chętnie bym pojechał.

Do niektórych osób:

Wasze walki MMA są również ustawiane w wielu wypadkach.(Tak samo jest w boksie i innych dyscyplinach sportowych więc albo otwórzcie oczy albo nie wypowiadajcie sie na tematy o których gówno wiecie) W WWE walki nie są ustawiane bo to jest rodzaj Aktorstwa. Coś jak serial i tak to traktuje oraz tak to powinny traktować osoby które jeszcze myślą samodzielnie.

@hrabia14

Masz racje po co sie ruszać z domu przecież masz neta. A to całe twoje życie.

Opublikowano

Kogo to obchodzi? Kolejny pies szukający szansy do nabicia posta. Szkoda że takiego robactwa nie da się wytępić.

Chętnie bym pojechał.

Do niektórych osób:

Wasze walki MMA są również ustawiane w wielu wypadkach.(Tak samo jest w boksie i innych dyscyplinach sportowych więc albo otwórzcie oczy albo nie wypowiadajcie sie na tematy o których gówno wiecie) W WWE walki nie są ustawiane bo to jest rodzaj Aktorstwa. Coś jak serial i tak to traktuje oraz tak to powinny traktować osoby które jeszcze myślą samodzielnie.

@hrabia14

Masz racje po co sie ruszać z domu przecież masz neta. A to całe twoje życie.

Tego nie powiedziałem. Przekręcasz słówka, nadinterpretujesz, bo uraziłem twoje "hobby".

Napisałem to w taki a nie inny sposób ale skoro tak ci to przeszkadza to:

"Nie pojadę na to, bo całe WWE to śmieszny, ustawiony teatrzyk. Mam dużo lepszych rzeczy do robienia" :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Według mnie mogli to zrobić na powiedzmy 10 zł. a nie za ta cene która jest podana gdzieś tam. Tak jak reszta wole w TV, ponieważ nie bedzie miejsca i musisz iść gdzieś w tyly i nic nie zobaczysz.

Nie

. .

Opublikowano

Tego nie powiedziałem. Przekręcasz słówka, nadinterpretujesz, bo uraziłem twoje "hobby".

Napisałem to w taki a nie inny sposób ale skoro tak ci to przeszkadza to:

"Nie pojadę na to, bo całe WWE to śmieszny, ustawiony teatrzyk. Mam dużo lepszych rzeczy do robienia" :)

To ty mylisz pojęcia.

Nie uraziłeś mnie w żadnym stopniu pisząc co sądzisz o WWE każdy ma prawo do swojego zdania i to szanuje.

Nie jestem jakimś pseudofanem po prostu czasami szokuje mnie poziom inteligencji niektórych userów.

Boli mnie zatem fakt iż na MMA powiecie że to nie jest teatrzyk.(Fakt są też i prawdziwe walki) ale bądzmy poważni tu chodzi o show im lepsze tym więcej mają kasy.

Nie bądźcie aż tak naiwni bo to jest żałosne. Większość z was ma się za wszystkowiedzących a prawda by was niezle jebła łopatą.

@Up

Zgadzam się to przez ceny nie mam zamiaru jechać. Chyba nie wiedzą że jesteśmy biedniejszym krajem od USA.

Opublikowano

@UP

A co ich to obchodzi, że Polska to biedny kraj? Oni przyjeżdżają zrobić show i normalne, że chcą za to kasy.

Poza tym organizatorzy (Arena Łódź) też pewnie jakąś dolę sobie rezerwują. Jakby WWE chciało wyceniać bilety na podstawie zamożności danego kraju to w niektórych przypadkach chyba za lot by im się nie zwróciło. Zresztą dwie poprzednie gale w Polsce z tego co wiem cieszyły się dużą popularnością (podczas ostatnie touru Polska była na trzecim miejscu w rankingu państw, gdzie przyszło najwięcej osób na gale) i dlatego WWE znów wraca do Polski.

Osobiście - jak będzie z kim i będzie transport to kto wie, może tam zawitam.

Opublikowano

Nie pytam się Ciebie,czy to oglądasz ale czy jedziesz,kolejne posty nie związane z tematem będą zgłaszane :*

Jesteś bogiem...serio ,myśl .

Skoro nie oglądam to wiadomo,że nie jadę ,a walki SIĘ OGLĄDA.

nc logic.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...