Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zarabia się na YT

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

hrabia14, dnia 28 Oct 2012 - 11:06, napisał:

Zależy, średnia stawka to jednak 700 dolarów za 100 tysięcy wyświetleń.

Np. taki Pewdiepie zarabia 4000 dolarów dziennie, miesięcznie 120000 czyli ok. 360000 zł miesięcznie.

człowieku, tyle to premier nie ma............
Opublikowano

wszystko rób sam, nie licz na innych, bo później coś będą chcieli.

dokladnie ; )

Opublikowano

Widzę większość was tylko zgaduje liczby....

Na YT zarobisz od 0.01$ do 4$ za 1k wyświetleń, zależy od tematyki filmu i reklam które będą na nim wyświetlane. Żadne suby, like'i nie mają nic do tego, one tylko pokazują jak bardzo popularny masz kanał. To jak np. filmik ma 1mln wyświetleń to ten filmik może zarobić średnio od 10$ do 4 000$. Ja przeważnie jak widzę jakiś filmik z duża ilością wyświetleń to usuwam 3 ostatnie cyfry z wyświetleń tego filmiku i przypuszczając, ze za 1k wyświetleń dostaje 1$ to będzie +/- kwota jaka ten filmik zarobił. a 1$/1000 wyświetleń to średnia kwota jaka większość dostaje.

Opublikowano

Widzę większość was tylko zgaduje liczby....

Na YT zarobisz od 0.01$ do 4$ za 1k wyświetleń, zależy od tematyki filmu i reklam które będą na nim wyświetlane. Żadne suby, like'i nie mają nic do tego, one tylko pokazują jak bardzo popularny masz kanał. To jak np. filmik ma 1mln wyświetleń to ten filmik może zarobić średnio od 10$ do 4 000$. Ja przeważnie jak widzę jakiś filmik z duża ilością wyświetleń to usuwam 3 ostatnie cyfry z wyświetleń tego filmiku i przypuszczając, ze za 1k wyświetleń dostaje 1$ to będzie +/- kwota jaka ten filmik zarobił. a 1$/1000 wyświetleń to średnia kwota jaka większość dostaje.

Tak jest rzeczywistość! Dobrze napisałeś.

Ja od września zarobiłem 140zł.

20130218103550stronagwn.png

Opublikowano

Jest taka storna, dla YouTuberów na której po wpisaniu nicku wyświetla się ogólna ilość Wyświetleń/Pieniędzy za reklamy za miesiąc, oraz całość.

W Przypadku PewDiePi:

$3K - $28.3K / Dziennie

$1.1M - $10.3M /yr

Ale ona ma gówno do realiów. Wszystko zależy od CPM, czyli stawki za 1k wyświetleń, każdy network oferuje inna wartość, przez co zarobki są różne. Bierzcie pod uwagę, że nie wszystkie wyświetlenia są monetyzowane.

Oczywiście mowa tutaj o socialblade.com/youtube/

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Zarabia się kwartalnie to po 1.

Kiedyś oglądałem film pingwina i mówił że może z tego wyżyć, ale on mieszka w Anglii i tam stawki są wyższe niż w Polsce (przypuszczam).

Opublikowano

wszystko zależy od oglądalności i od sposobu bycia. można zarobić na prawdę dużo ;>

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

wszystko zależy od oglądalności i od sposobu bycia. można zarobić na prawdę dużo ;>

Racja, taki testo za kliknięcia biedaków już kupił dwa tablety w ciągu dwóch dni.

Pomogę z matematyki, PW.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...