Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GAMID.PL][80SLOTOW][FREEBUILD][1.4.2][OGARNIETA ADMINISTRACJA][AUTOMATYCZNE DZIALKI]

Gość Oteq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paintball Poprawiony. Chat naprawiony . Dodano Spleef ( nieskonfirguowany) . Poszukujemy Kidmoda ;P

Opublikowano

serwer swietny! mili ludzie przyjazna i pomocna administracja super pluginy! jednym slowem RAJ!

Paintball Poprawiony. Chat naprawiony . Dodano Spleef ( nieskonfirguowany) . Poszukujemy Kidmoda ;P

ja sie zglaszam na MC sie znam (gram od wersji beta 1.3_01). Mialem wlasne serwery na ktorych gralem z kolegami i lubilem ich pilnowac przez co poznalem troche komend potrzebnych do tej pracy. Kolejnym powodem jest to, ze gdy zrobie juz domek bede mial full diax set enchantowany prot4 itd. to nie bedzie mi sie chcialo grac(a tego nie chce bo to super serwer), a jak bede mial kidmoda to bede mial po co wchodzic na serwa. moj nick w grze: pedigreeforcats

Opublikowano

Zapraszamy na serwer mam prosbe :P jesli wam sie spodoba napiszcie to tutaj :) a jesli nie to napiszcie tez ;P i napisac dlaczego !

Opublikowano

; o Moja sarus : 3 ;P i tak foch : [ xD Zaparaszam Ciebie na serwer tez ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...